Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetarianka29

przebiłam uszy swojej siostrzenicy i wszyscy się obrazili

Polecane posty

Gość kafetarianka29

moja siostra zawsze chciała to zrobić,ale nie miała odwagi,więc wczoraj byłam na spacerze z jej trzyletnią córką chciałam jej zrobić niespodzianke i zaszłyśmy do kosmetyczki..ale siostra wcale się nie ucieszyła,co więcej..powiedziała że mam do nich nie przychodzić:( czy naprawde źle zrobiłam? mieszkamy w osobnych domach ale na jednym dużym wspólnym podwórzu,to co mam ich unikać?

ej tam przejdzie jej... moglas to uzgodnic z siostra bo to jej dziecko i to ona powinna podejmowac takie decyzje nie dziw sie jej ze jest zla ale nie martw sie na pewno jej przejdzie:) w koncu dziecko siostry to dzieki bogu dziweczynka a nie chlopiec wiec predzej czy pozniej i tak by miala uszy przebite:classic_cool:

Gość gość
Skrzywdzilas dziecko. Jak mozna być takim debilem? :o

Gość kafetarianka29
siostrzenica jest zadowolona z kolczyków,to czemu odrazu skrzywdziłam?

Gość PCOSka
wiesz nie wszyscy uważają, że zakładanie kolczyków małym dzieciom jest mądre, nie raz u mnie w szkole słyszałam że ktoś komuś rozerwał ucho na wf zahaczywszy o kolczyk... moze Twoja siostra zmieniła zdanie, zresztą to jest jej dziecko i nie wolno ci robić takich rzeczy, to nie jest zabranie dziecka na lody. Nota bene, jeśli np siostra nie chciałaby dawać słodyczy dziecku poza np. sobotami to też nie wolno ci występować przeciw niej i robić po swojemu. też bym się wkurzyła.

Gość gość
no to życzę ci żeby twoja siostra zrobiła kiedyś coś podobnego twojemu dziecku... może wtedy do ciebie dotrze że takie rzeczy należy uzgodnić a nie robić niby niespodzianki...

Gość kafetarianka29
przed chwilą byłam wywiesić pranie,akurat mnie mijała ja do niej cześć,a ona mnie olała:(

Wiem, że miałaś dobre intencje, poza tym zapłaciłaś za zabieg i kolczyki z własnej kieszeni, ale muszę się zgodzić z innymi, bo takie sprawy moim zdaniem powinno się uzgodnić wcześniej z rodzicami. Oby uszy się jej ładnie goiły. Nie zadręczaj się już tym, czasu się nie cofnie, a sis na pewno przejdzie. A może kupisz jakiś drobiazg i dasz jej na przeprosiny?

Przyznaj się do błędu, powiedź, że miałaś dobre intencje, że mała chciała i się cieszy i że w przyszłości nie będziesz tak postępować. To powinno załagodzić sytuację.

Nie dziwię się Twojej siostrze.Nigdy nie zrozumiem "inteligentnych inaczej",które malutkie ciągną aby przekłuć uszy.dziewczynka by podrosła i sama zadecydowała(wcale nie jest powiedziane,że każda babeczka chce nosić kolczyki).

ja byłabym zła gdyby ktoś mojej córce przebił uszy... aleee jeżeli siostra autorki w kółko trąbiła o tym jak chce ale nie ma odwagi, to też inaczej sprawy sie mają... chciałaś zrobić niespodziankę, trudno nie udało się, ale skoro siostrzenica zadowolona z kolczyków to nie zrobiłaś takiej wielkiej krzywdy... uważam że uszy można przebić dopiero jak dziecko samo tego zapragnie :)

Gość gość
Typowa wieśniara co myśli, że dzieciak z kolczykami wygląda dobrze! Kolczyk to atrybut dorosłej kobiety, biżuteria. A wy robicie z małych, często jeszcze łysych i srających w pieluchy dzieciaków STARE MALEŃKIE! Od razu make-up jej walnij i szpilki kup, inteligencie. Bo to takie słooooodkie! Normalne osoby dawno odeszły od tych wiejskich zwyczajów, ale widać, ciemnota nadal się szerzy. Bym Cię chyba zabiła za takie coś na miejscu tej kobiety! Przeproś i tyle, nic więcej nie zrobisz, nie twoje dziecko, nie Twoja sprawa!!!

Gość gość
matko boska z****a.łabym taka idiotke i nie wazne ze to siostra