Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkrótce przejmę gospodarstwo rolne po ojcu. Czy będę miał szanse na kobiete?

Polecane posty

Gość gość

A ja mieszkam od zawsze w miescie, nie wiem jeszcze czy bede rolnikiem, czy moze to sprzedam czy zrobie cos zupelnie innego. Tak czy siak bede mial majątek ziemski, nie bede juz gołod*pcem jak 99% facetow w miescie (sredniej klasy auto, gowniane m4 na kredyt i tyle)

Gość Nie ten zegar
jak nie masz bez gospodarstwa to i z gospodarstwem bedzie cinko

Gość gość
moze poznam jakąs dziewczyne na wsi ? ostatnio czesto tam bywam i widze duuuzo super lasek, chodzą w kusych spodniaczkach zwlaszcza małolaty, sliczne z twarzy, ladnie zbudowane, o dziwo nie widzialem ZADNEJ spasionej świni :D W miescie widze je codziennie :( tzn na wsi jest tak pol na pol. Jedna polowa to te sliczne laseczki a druga polowa to typowe polskie wiejskie dziewuchy, sepleniące, zaniedbane, z zoltymi zebami

Gość uuununu
jezeli zostaniesz rolnikiem to u kobiet masz nijakie szanse, teraz kazda chce pracowac miec wymalowane paznokcie a w gospodarstwie to tylko harowa i nic wiecej. lepiej sprzedaj

Gość uuununu
nooo laski sa to wiadome ale watpie czy ktoras bedzie cie chciala jezeli powiesz jej ze masz hektary

Gość uuununu
zreszta jak mieszkasz w miescie to nawet sobie nie zdajesz sprawy jak sie zyje na wsi na gospodarstwie i nie bierz sie za to lepiej bo bedziesz zalowal. lepiej zyc spokojnie i miec na wszystko czas

Gość gość
Zalezy jakie to gospodarstwo, jesli krowy, świnie i żyto czyli harówa 24h na dobe to malo ktora na to pojdzie (ewnetualnie jakas wiejska dziewczyna) chyba ze najmiesz jakis bezrobotnych miastowych + roboli z ukrainy i rosji to co innego, bedziesz leżal, zarządzał robolami i zarabial, duzo ludzi tak robi. Moj wujek ma tunele foliowe z papryką, placi jakims ruskim i cyganom ktorzy u niego robią, on tylko zarządza

Gość gość
moim zdaniem to nie zależy gdzie się mieszka tylko od człowieka z jakim się mieszka. Więc gospodarstwo nie powinno być wyznacznikiem szansy

Gość gość
Nie chciałabym faceta rolnika. Jak byłam mała to wyjeżdżałam na wakacje na wieś do rodziny i widziałam jak pracowali, mimo że zatrudniali pomocnika. Te krowy, świnie, gnojówka, smród. Fu. Jedli tłuste wędliny i kiełbasę co miała dużo białego i się zawsze tym zachwycali jakie pyszne i tłuściutkie - a dodam, że często kupowali to w sklepie mięsnym w mieście, więc to sama chemia, a nie zdrowa swoja żywność.

Gość gość
moj znajomy ma hodowle bydla (dogadal sie z nimi i sprzedaje im czasami jakies okazy www.cezan-ubojnia.pl ) i ma naprawde tyle kaasy, ze kobiety leca na niego, ale co z tego jak widac, ze leca tylko na kase;/;/