Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgnieszkaAntos

Jak wrocic do kraju z Holandii,pomocy!

Polecane posty

Gość AgnieszkaAntos
internet lapie z mojego telefonu,pisalam ze paszport juz znalalzlam w jego rzeczach i dobrze schowalam

Gość gość
a nie możesz poszukać jakiejś dużej stacji paliw na obrzeżach tego Tilburga i tam poszukac transportu do Polski.

Gość gość
Agnieszka,to wejdz na to forum niedziela.nl i pisz,kto jedzie z Twoich okolic do Pl.Masz Internet,to b.duzo!

Gość gość
ona ma jakies problem z policja, bo jak sie z nimi nie moze skontaktowac, to cos jest na rzeczy. Policja niezaleznie od tego, czy skontaktowals sie z katem czy nie ma obowiazek ci pomoc, jezeli z takowa sie do nich zwrocic. Ale ty cos krecisz i szukasz kogos naiwnego, kto da ci kase, na niby pomoc w dostaniu sie do PL... Moze jestes poszukiwana listem gonczym oszustka?

Gość AgnieszkaAntos
Pisalam ze policja da mnie najwyzej do osrodka dla kobiet bitych jak rok temu a transportu mi niei zalatwi,przestan z ta policja ze mam jakies problemy..czytaj co pisze dokladnie.byly partner ma problem z policja. moge zadzwonic na policje i co ,zabiora mnie umieszcza w osrodku i co dalej,dalej musze zalatwiac transport ,rozumiesz???

Gość gość
Powiadasz ze okolice Tilburg? A skąd jesteś z Polski?

Gość gosciowa
Czekaj czekaj, moment... A jak się ma Twoje dziecko? Ty schudlas no ok, a dziecko, je cos w ogóle no i czy jesteś caly czas pod scisla kontrolą? Moze Ci pomogę... Masz jak wyjść z domu?

Gość AgnieszkaAntos
Znalazlam na niedzieli ogloszenie,teraz jeszcze musze na transport zalatwic,dzieki za niedziele,trzymajcie kciuki !

Gość AgnieszkaAntos
dla dziecka biore jedzenie,ale jak ja np chce cos zjesc to jem kiedy nie widza bo zaraz slysze komentarze, ze zre za jego pieniadze,mam dla malego kilka sztuk mleka takze zapasow na wieczory,w dzien je normalne jedzenie.potrzebuje dostac sie do Nysy

Gość AgnieszkaAntos
tak,moge wyjsc z domu,wychodze z malym codziennie na spacery

Gość gosciowa
Będę trzymać. Dobrze że znalazlas pomoc bylam gotow wyslac ci pieniądze przez western union. Powodzenia

Gość AgnieszkaAntos
sama nie jem praktycznie,wszystko przygotowuje dla malego zeby on byl najedzony

Gość AgnieszkaAntos
pieniedzy jeszcze nie zalatwilam,narazie powysylalam emaile w sprawie transportu,teraz musze szukac jeszcze gotowki jakiejs,wysylalam emaile do kilku znajomych,ale bez odzewu narazie i czekam

Gość AgnieszkaAntos
mojego portfela z kartami,dowodem jak nie ma tak nie ma,przeszukalam wszedzie i nie moge znalesc,jedynie paszport udalo mi sie znalesc.

Gość gość
jak piszsz z Holandi to fajnie sie nacpalas-jakie to ziele???? piszesz z telefonu???? a za co go oplacasz????:D:D:D

Autorko tego tematu.Wiekszych bzdur i glupot dawno nie czytalam :D :D :D :D Normalnie twoja historia jest swietnym kawalem na dobranoc. Pier,dolisz ze ci dziecko zabiora,policji sie boisz,nie chcesz ich narazac :D :D :D Wiesz co tepa idiotko,mieszkam tu od wiekow zarania.I nigdy,przenigdy policja nie zabierze ci dziecka.Wysla cie do osrodka,owszem ale dla twojego bezpieczenstwa.tego skur,wysyna aresztuja.Dostaniesz adwokata,za ktorego ja zaplace ze swoich podatkow.Tak samo jak dom samtnej matki i twoj transport do PRLu.Jesli chcesz wyludzic kase na forum,to masz pecha.Mozesz wychodzic z dzieckiem na spacer a nie znasz drogi do domu???? Paszport ci nie pootrzebny(wiem z doswiadczenia) a pier.dolenie ze ambasada nie pomoze to kolejna wyssana z palca historyjka. Lepiej spadaj z tego forum,bo zawiadomie policje holenderska "o twoich "problemach i dopiero sie doigrasz oszustko.

Gość AgnieszkaAntos
Nie obrazaj mnie prosze,jak tu tyle mieszkasz to sobie mieszkaj,ja mieszkam w Pl,przyjechalam ty na wizyte i tak sie porobilo. Jezeli nie masz jakis rad to nie wypowiadaj sie i nie obrazaj mnie,podawaj sobie na policje,rozumiesz ze ja musze wracac do kraju,bo moj dom i praca tam na mnie czeka??a przez idiotyczne zachowanie byl;ego partnera ugrzezlam tutaj a on sobie z tego zabawe zrobil? Nie wypowiadaj sie prosze

Gość AgnieszkaAntos
Nie znasz calej historii mojej,rok temu zabrali mnie od partnera i wcale go nie aresztowali,dostal slowny zakaz zblizania sie,po roku rozmow przez naszych adwokatow,jakso doszlismy NIBY do porozumienia,zaczelam z nim sama rozmaiwac i dlatego tu przyjechalam na krotkie wakacje aby ojciec z synem sie zobaczyli bo bolalo mnie ze nie ma maly blizszego kontaktu,chcialam aby wiedzial kto jest jego ojcem. Znowu naiwna by;lam i uwierzylam na dobre slowo bylemu. Jak policja mnei dala do tego sorodka,zglosil sie do mnie jeugdzorg ze jesli nie mam dachu nad glowa tutaj oni musze zabrac dziecko,wtedy wlasnie mi ambasada pomagala

Gość AgnieszkaAntos
tak wychodze z dzieckiem na spacery,dziwne dla Ciebie to jest ? mam spacerowac autostrada moze wedlug Ciebie bo znam przeciez droge do domu... masz dobra rade to wypowiedz sie,moze jakos pomozesz rada,jak nie to siedz cicho holendersko - polski dorobkiewiczu

Gość dzwonilam na policję giethooor
Cholera wie czy nad dzieckiem się nie znecaja tam, a ty głupia polska krowo jeszcze raz rozłóż nogi przed kryminalista niech ci dirobi następnego bachora bo widać niczego się nie nauczyłaś debilko.

Gość AgnieszkaAntos
Nie nie znecaja sie,o to mi pomoglas bardzo dziekuje krajanko

Gość AgnieszkaAntos
Jakie to typowe dla Was,obrazac tylko umiecie,nie napisalam ze wrocilam do partnera tylko przyjechalam z dzieckiem na widzenie ..,tak sie nasze adwokatki tez dogadaly,ze raz w roku przyjade na wakacje z malym tutaj,a tak to maly jest ze mna gdzie ma adres stalego pobytu etc

Nasepnym razem myśl mózgiem a nie d**a, jak ci zabiorą dzieciaka to będzie tylko twoja wina bo jaki debil wraca sam do kata, chyba tylko psy tak robią. Dałaś d**y kryminaluscie to teraz bedziesz płacić za to do końca swoich dni. Dobranoc

Gość AgnieszkaAntos
Ale dzieki niektorym za pomocne rady,chorym z wscieklosci i zazdrosci dziekuje

Gość AgnieszkaAntos
poczekaj ,bo los bywa bardzo przewrotny... zebys ty sie nie znalazla w dziwnej sytuacji,ale przeciez Pani jest chyba osoba idealna,bez skazy,och przepraszam to juz holenderka pewnie,prawda?

Jakie to typowe dla ciebie- najpierw robisz głupstwa a pozniej wiecznie oczekujesz pomocy od kogoś, najpierw od ambasady, teraz na forum. Do robienia bachora nie potrzebowalas pomocy. Skoro adwokaci zawarli porozumienie to masz to na piśmie wiec możesz zadzwonić po policję sama a nie teraz będą cię szukać, bo twój partner nie dotrzymał warunków umowy.

Zdziwisz się dziewczynko- Amerykanka. Ja w przeciwieństwie do ciebie w Holandii jestem na urlopie a nie z*********m w fabryce. Nie rozkładam Bóg przed kryminalustami wiec twoja sytuacja mi nie grozi, od 10 lat jestem w małżeństwie i nikt mnie nie traktuje jak śmiecia

Widzisz Agnieszko,bo ja w takie bajki nie wierze.Ambasada odmowila pomocy?? Marnie to widze,bo ambasada nawet bronila mojego psa.(nie mam obywatelstwa) A nie pomoga matce z dzieckiem??? Rok temu "rozwiodlam" pewna pania z egipcjaninem.Trafila do osrodka,ktory ja rozwiodl.Dostala "tajne"mieszkanie od miasta,zeby jej nie znalazl.Oddal wszystko co bylo jej.I to jest drugi przypadek w moim zyciu,gdzie widze i wiem jak sie sprawy maja w NL. Tu lepiej byc powniewierana,bez roboty i zasilku.Zyjesz jak krol za podkatki tych ,ktorzy zapier.dalaja caly rok na tydzien wakacji. Poprostu sciemniasz.

Gość AgnieszkaAntos
Ciesze sie dla Ciebie,szanuj ludzi bo widze ze szacunku nie masz nawet do ludzi co pracuja w zakladach

Gość Autorko, ale przecież
Autorko, ale przecież jak sama mówisz - przyjechałaś w odwiedziny. Ten człowiek ukradł Ci porfel, przez to ubezwałsnowolnił i zabrania Ci powrotu do twego ojczystego kraju, więc popełnia przestępstwo. Nie jesteś obywatelką Holandii, tylko Polski, więc na jakiej zasadzie mają zabrać Ci dziecko? Ty chcesz tylko wyjechac z wakacji, co on uniemożliwia Ci poprzez swoje przestępstwa (kradzież paszportu, porfela, groźby i zastraszania). Na jakiej zasadzie i wedle jakiego prawa władze Holandii miałyby zabrać Ci dziecko (powtarzam: skoro nie mieszkasz w Holandii, jesteś tylko na wakacjach i nie jesteś obywatelką holenderską)? Możesz mi to wyjaśnić?