Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnią miesiączkę miałam 14 czerwca. Wtedy też zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne, które brałam tylko przez 7 dni i odstawiłam. Od tego czasu współżyłam 2 razy z chłopakiem z prezerwatywą, wszystko ok, nie pękła, bo sprawdzaliśmy, ale raz pod wpływem emocji chłopak we mnie wszedł, poruszył się 2-3 razy i wyszedł. Wiem, że to było nieodpowiedzialne, ale teraz nic nie zrobię. Jestem w 37 dniu cyklu, brzuch od wczoraj bardzo boli, czuję się jakbym była w czasie miesiączki, ale jednak jej brak. Przez ostatni czas miałam ciemnożółty, żółty i biały śluz, raczej gęsty. Do tego bolące piersi i krostki na twarzy (jak przed miesiączką). Czy jest możliwość, że jestem w ciąży?

Gość gość
były już takie tematy, ale proszę o odp

Gość gość
Nie ,nie jesteś w ciąży czuję to w moczu , a jak mi nie wierzysz to zrób test ciążowy

Gość gość
Troszkę organizmowi dałaś kopniaka tymi tabletkami( swoją drogą czemu przerwałaś?).Rozregulowałaś się i stąd te opóźnienia,ale myślę, że okres dostaniesz. Na ciążę raczej nie ma szans. A na przyszłość w żadnym wypadku nie zaczynaj tabletek jesli nie masz zamiaru ich konczyc.

Gość gość
brałam daylette, przerwałam, bo zaczeła drętwieć mi noga, a w ulotce pisało, że jeśli takie coś wystąpie trzeba natychmiastowo odstawić tabletki. poza tym strasznie rozdrażnienie i już w ciągu tych 7 dni zauważyłam przybycie masy ciała. czyli po prostu nie były dla mnie :) ale martwi mnie to, że mam uczucie jakby miesiączka już była, a jej nie ma. jest tylko śluz biały/jasno żółty.

Gość Kutas_Nasztroszony ma małego
Jesteś w ciąży, suko Chyba liczyć nie umiesz

Gość gość
Nie martw się, zrelaksuj, okres dostaniesz na pewno:) Wydaje mi się, że organizm musi sam dojść do siebie wiesz

Gość gość
mam nadzieję, że dostanę. zastanawiam się nad zrobieniem testu, ale chyba jeszcze poczekam, dzięki za wsparcie! :)

Gość Sierpniowy łowca cipek
gościu co ty p********z, jest w ciąży na bank!!! Wgle, co to za xywa gość??

Gość gość
Wiesz co innego gdyby skończył w Tobie, teoretycznie można by się obawiać. W razie czego zrób ten test, choć bardzo bardzo wątpię w ciążę:)

Gość gość
sory, ale suką nie jestem, więc nie życzę sobie takich komentarzy..

Gość gość
To forum to dno i 3 metry mułu. Mam nadzieję tylko, ze Ci idioci odpisujący autorce jak skończone chamy nie będą się rozmnażać

Gość gość
ciąża to byłoby coś najgorszego co mogłoby mnie teraz spotkać.. wiem, że jak zaczynam współżycie muszę się z tym liczyć, ale mimo wszystko..

Gość gość
spodziewałam się takich głupich komentarzy, ale musiałam się kogoś zapytać, bo myślałam, że oszaleję.. jeśli ktoś był w podobnej sytuacji, proszę o wpis.

Gość Kutas_Nasztroszony ma małego
Życzyć to sobie możesz zdrowia swojej starej. To życie, jesteś k***a w ciąży

Gość gość
up

Gość gość
dodam jeszcze, że jakieś 2 tygodnie temu miałam problem z pęcherzem i chyba infekcej. mogło to na to wpłynąć?

Gość gość
Zrób test , minie stres to i okres przyjdzie.Podobno ciepło okłady na brzuch rozluźniają i przyspieszają krwawienie oczywiście jak miało przyjść.

Gość gość
masz krosty na twarzy i myslisz ze jestes w ciazy? :-D padlam

Gość Anja1984
Cześć rozumiem że sie boisz ponieważ byłam w podobnej sytuacji i jak facet wszedl we mnie z 4 razy to ja wyszlam bo sie balam ale jest cos takiego jak prejakulat ktory zawiera plemniki i niestety zaszlam w ciaze ;( teraz mam 2 letniego synka z czego sie ciesze na szczescie umialam sobie poradzic nie wiem w jakiej ty jestes sytuacji ale zageszczenie sluzu wyraznie wskazuje na fakt istetnia zarodka ;)

Gość gość
przed chwilą zrobiłam test - wyszła jedna kreska. ta wpadka miała miejsce 2 lipca, w razie gdybym była w ciąży, to wyszłoby już czy jeszcze nie?

Gość gość
Boże znów straszą. A data spodziewanej miesiączki minęła? W takim razie czekaj na okres. K***a tutaj wszystkie dzieci albo po tabletkach albo po przerywanym:O

Gość gość
no okres miał się pojawić już 10 lipca

Gość gość
Zrób test rano, wtedy jest najbardziej wiarygodny, z pierwszego moczu. I mówię Ci, gdyby to była ciąża to naprawdę Twój facet ma plemniki MacGyvera. Pozdrawiam i spokoju🌻

Gość gość
ale od 2 lipca upłynął już odpowiedni okres na test, tak?

Gość gość
miałam zrobić dziś jeszcze jeden test, ale po przebudzeniu dostałam miesiączkę :) chyba dlatego, że po wczorajszym teście się rozluźniłam. dzięki wszystkim za słowa wsparcia i kilku rad. :)