Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesoly smutek

Zaradne kobiety

Polecane posty

Gość Wesoly smutek

Dzień dobry. Niech ktoś mi powie, czy są kobiety, które chcą tego co mi jest potrzebne ? Jestem 32 letnim wesołym, zaradnym, przystojnym, z przyzwoitą pracą oraz wielkim apetytem na życie facetem. Czy są kobiety, które potrafią cieszyć się swoją pracą, pójściem na fitness, czy do knajpy, a po powrocie do domu zastaną swojego faceta lub też chwilę na niego poczekają. Nie będzie on jednak im nieodzowny do życia. Takie, które w życiu potrafią odnaleźć się same ? Miło byłoby wracać do domu, w którym jest kobieta, która ma także swoje pasje i może czasem o nich poopowiadać, a nawet nimi zarażać. Czasem mam wrażenie, że to domena starszych od mężczyzny kobiet. One wiedzą czego chcą i są bardziej wyrozumiałe od ich młodszych koleżanek :-) Ja niestety jak do tej pory chyba trafiałem niewłaściwie. Mam już 32 lata i większość spotykanych przeze mnie kobiet w moim wieku traktuje mnie jak potencjalnego dawce plemnika do zapłodnienia ich, a ja jeszcze nie chce być tatą. Chcę realizować własne ambicje, lecz miło byłoby robić to z kobietą, która będzie miała podobny cel w życiu..........

Gość gość
Dziekuję za radę, ale jednak posiedzę tu jeszcze chwilę... R****czu ? Jakieś problemy ze znalezieniem partnerki/partnera ? Nie wylewaj swoich żali w necie, wyjdź na ulicę człowieku :-) Powodzenia :-)))