Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madddafffakkka

Mężczyzna waga, jaki jest?

Polecane posty

Gość Madddafffakkka

Średnio wierze w takie rzeczy, ale tak z ciekawości... mam ostatnio sporo wolnego czasu - złamana noga - nic tylko buszuje w necie i tak wpisuje co przyjdzie do głowy. Poznałam jakiś czas temu faceta spod tego znaku, czytałam wiele złych opinii na ich temat które się pokrywają. Ciekawa jestem jakie będą opinie na tym forum? Zna ktoś? Był ktoś z wagą? Jest ktoś wagą? Jakim jest partnerem?

Gość Madddafffakkka
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
znaki zodiaku nie determinują charakteru. gdyby było inaczej to urodzeni w danym miesiącu byliby tacy sami a tak nie jest.

Gość Madddafffakkka
POdejdźmy do tematu z przymrużeniem oka ;) jasne że nie determinuje, po prostu jestem ciekawa jakie będą opinie i nie abym miała poprzez owe opinie czy doświadczenia wyrokować jakim jest człowiekiem

Gość gość
z przymrużeniem oka powiadasz: Bywa niezwykle towarzyski, wesoły i dowc*pny. Lubi wygodny tryb życia, ale sam niechętnie się przemęcza. Woli raczej inspirować innych do wysiłku, a samemu pełnić funkcję reprezentacyjną. Często jest mu potrzebny zaufany wspólnik i doradca, a któż może być do tego odpowiedniejszy niż żona? Dlatego żenią się chętnie, czasami jednak zapominają, że prawdziwa miłość musi polegać na wzajemności i stałości uczuć. W pożyciu małżeńskim mężczyzna - Waga przywiązuje ogromne znacznie do detali.

Gość gość
a ja jestem z pod znaku krzyża

Gość Madddafffakkka
Faktem jest jednak, że każdy mężczyzna spod znaku wagi - którego spotkałam - potrzebował nadmiernej atencji, ciągłych zapewnień jaki jest fantastyczny, nie zawsze idących w parze z warunkami ;) zauważył ktoś ową prawidłowość?

Gość gość
jest coś w tym co piszesz, ale są czuli w łóżku :)

Gość Madddafffakkka
Z mojego doświadczenia również dominujący ;)

Gość Madddafffakkka
Napisze ktoś jeszcze o wadze?

Gość gość
Up

Gość gość
znałam 3 wagi facetów : 1- poyeb całkowity, 32 lata i nie miał mieszkania, auta, nawet prawka nie miał :O miał za to tatuaże i pewnie hiva 2- ideał całkowity, 22 lata, praca, studia i dziewczyna, przystojny, inteligentny i kulturalny , romantyk 3- poyeb ze wsi, miał seicento, prace, wyższe wykształcenie , najpierw o mnie zabiegal, a gdy sie zorietnowal ze nie ma szans na zwiazek ze mna a co nawyjzej se.kx. to uciekl, romantyk, nudziarz wagi są przystojni i uroczy, ale zawsze coś z nimi nie tak. unikaj.

Gość gość
Ha dosyć ciekawe "przypadki" się trafiły heh

Gość aveeee
Bylam kiedys z facetem waga... Na poczatku ladnie, pieknie, a potem wyszedl z niego zaborczy zazdrosnik, plotkarz (gorzej niz baba), mial bardzo wysokie mniemanie o sobie - nieadekwatne do rzeczywistosci....ps. tez mam zlamana noge :P

Gość gość
Up

Gość gość
Ja jestem z facetem wagą prawie 10 lat. Nie narzekam. Pracowity, oddany, wierny, czuły, pomocny,szczodry.A wady- wybuchowy, czasami daje się wykorzystywać.

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
od 6lat jestem z waga.jest pracowity,dowc*pny,lubi zycie towarzyskie ale jest strasznie zazdrosny i zaborczy. I ma o sobie zbyt wysokie mniemanie he

Gość gość
zdradzacz niestety ;)

Gość gość
nastepna naiwna ktura wierzy w horoskopy

Gość gość
Może wierzy w horoskopy, ale przynajmniej wie jak się pisze "która" heh

Gość gość
niektórzy wierzą w boga, inni w horoskopy :P niech ktoś jeszcze coś napisze o wagach

Gość byla zona pana wagi
egosci, wygodniccy i do tego agresywni i pieniacze, ale to wychodzi z czasem, doslownie ludzie o dwoch twarzach (szalach)

Gość gość
Up

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Jakie jeszcze macie doswadczenia z wagami facetami?

Gość gość
mam kilku kolegów z pod znaku wagi i są naprawdę w porządku. sama jestem z pod tego znaku. wszyscy,którzy są spod tego znaku na pewno są dobrymi ludźmi.

Gość gość
Lubią się zabawić z różnymi laskami, nawet jak maja swoją kobietę :D Nie polecam do stałego związku

Gość gość
ma bardzo wybujałe ego, potrzebuje hołdów, lubi być podziwiany, sporo zrobi dla bycia popularnym i dobrze odbieranym, dusza towarzystwa, centrum adoracji, byle czym się nie zadowoli, więc jak wybierze Ciebie to czuj się dowartościowana, ale... ta domowa, oswojona twarz może nie być za fajna, w zależnosći od okoliczności