Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzis zjedliscie?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
Nawet nie pytaj :O

Gość gość
ja zjadlam dzisiaj: barszcz biały trzy skrzydełka kurczaka ryż z warzywami i kurczakiem 6 piw :D

Gość gość
kaszka mleczny start 2 miseczki botwinki i tyle ale zaraz chyba zjem fasolke z sosem pomidorowym

Gość gość
arbuz, 3 morele, pół paczki hitów. ziemniaki z kotletem drobiowym i fasolką, bób i chyba zaraz coś jeszcze wciągnę

bułkę z serem i pomidorem snickersa, paczkę chrupek zupę pomidorową piers z kurczaka, ziemniaki, fasolkę szparagową z masłem i bułką, sałatkę z warzyw z sosem koperkowym szaszłyki z grilla paluszki czosnkowe kawę, herbatę, colę i wodę

a i jeszcze kawałek sernika i kinder bueno, w weekend nigdy nie odmawiam sobie słodyczy, natomiast w tygodniu staram się unikać

Gość Elizka232333
wyjątkowo niezdrowo dziś 3 paczki chipsów 2 kotlety mielone 1 kromka chleba 1 naleśnik z dżemem ok 300ml budyniu waniliowego kilka kawałków ciasta babkowego kubek kawy kubek pokrzywy :P litr soku pomarańczowego

Gość gość
czyli prawie nikt nie je sniadania?

owszem, to dieta powiekszająca biust :classic_cool: jak na razie mało się zmieniło w tej kwestii :( w żadnej kwestii się nie zmieniło w sumie..nie wiem czy ja jakiegoś tasiemca mam czy uj wie co :P

Gość gość
kawa bułka pełnoziarnista zindykiem kielkami i ogórkiem ciastko zsyropem klonowym i orzechami pekanowymi cappuccino kanapka z lososiem i kielkami sok z marchwi 0,5l oliwki faszerowane wołowiną 6 szt jem teraz;-)

06:00-09:00 - 2 kilo jabłek, kilo truskawek, kilo gruszek, kilo kiwi, kilo bananów 0915 - 3 kebaby, później hamburgera i chesburgera oraz chickenburgera oraz zestaw kebab - frytki, kebab, surówka i jedna tortilla 12:00 - kotlet schabowy, ziemniaki i kapusta zasmażana, oraz filet z kurczaka i devolay -Później cały dzień słodycze (czekolady, batony, landrynki) oraz na kolacje kanapki z pastą jajeczną.

Wiesz, ja jak zjem dużo to się najem i na długi czas nie odczuwam głodu, ale chodzi o to, że nie tyję...chciałabym dojść do 56 kg, a ważę teraz ok. 51

Gość Była Anorex..................
kalafiorka kawałek surówka z pora arbuz surówka z pora ogórek, kawałek sera żółtego pół rożka, rodzynki - kilka ,daktyle-kilka,