Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Piękne kobiety usychają samotnie w sobotnią noc

Polecane posty

Gość od literki do literki
jak się zrobi na bóstwo to trzeba jeszcze z domu wyjść bo przez internet to nikt cie nie poderwie. :)

Wychodzenie nie skutkuje, a dziś nawet nie miałam z kim. ------------ Wszyscy by tylko zrywali owoce a nikt nie chce podlewać i dumnie patrzeć jak rozkwita ;)

Gość gość
prowo

Lucy jeszcze nic nie zaklepałam, ale chcę jechać w góry, sama jeszcze nei wiem dokładnie gdzie.

I tak juz mnie dobrze znasz? Ja notorycznie widuje Twoje posty ale nie wiem nic o Twoim charakterze - to nie takie latwe kolezanko

Gość smerf7
Piekna i samotna? cos tu nie gra.

no, w góry ok, na szlaku nie ma tłoku, może się znajdzie jakiś amator Twoich wdzięków i uda Ci się w przerwie na odpoczynek szybko stracić dziewictwo :)

Nie znam Cię, wiem jednak, że nie jesteś facetem w moim typie, jesteś jeszcze dzieciakiem (nie odbieraj tego jako coś złego, po prostu nie ten etap życia i świadomości).

Sadzisz po paru postach? Jesli ja jestem dzieckiem to kim Ty jestes? notorycznie robisz z siebie meczennice, wydajesz sie byc przewrazliwiona i masz obsesje na punkcie faceta; taka c*pka niewydymka ALE nie twierdze ze jestes zla czy niemila i widzisz to wlasnie odroznia mnie od dziecka takiego jak Ty:)

Gość gość
jak zwykle jakiś d*pek dziw i się czemu piękna kobieta jest samotna cóż za pustak z ciebie człowieku myśl trochę głupkiem jesteś czy co ??? zbadaj sobie iloraz i dopiero wypowiadaj się na forum - to odpowiedz do kogoś o nicku smerf

Gość smerf7
A tak z ciekawosci,czy ktos sie tu tak naprawde zna?

Gość gość
czemu uważasz że foku robi z siebie meczennice? wcale tak nie jest po prostu piszę że żle jest jej samotnie żyć i tyle i nie szuka faceta byle kogo byle tylko kogoś mieć .... Czy to dziwne ? to kieruje do Wiedros

Gość gość
fliku mikuuu w gorach omijaj zakopane bo tam duzo zeczy sie dzieje

Fiku jest piękna, inteligentna i przede wszystkim młoda, a jednak samotna i usychająca od ponad 2 lat na kafe. Kiedy przyznasz Fiku, ze naprawdę czas na jakąś terapię, szkoda zycia, i radze całkiem poważnie oraz zyczliwie

Gość smerf7
Diekuje, naprawde mile.wprost poruszajace,wzruszylem sie twim komentarzem,tyle w nim ciepla i uczucia .Mam nadzieje ze to poczatek naszej dlugoletniej znajomosci.

"gość czemu uważasz że foku robi z siebie meczennice? wcale tak nie jest po prostu piszę że żle jest jej samotnie żyć i tyle i nie szuka faceta byle kogo byle tylko kogoś mieć .... Czy to dziwne ? to kieruje do Wiedros" Jaka ironia! to samo napisalem w innym watku a dokladnie powiedzialem ze jestem z dobrego domu i zasugerowalem ze tez takiego chcialbym poznac i wielka fiku uznala mnie za dziecko:)

Gość gość   lipcowy
nie nikt tu się nie na z reala ale znam fiku z jej wypowiedzi na forum i chyba była tu kiedyś jej fotka o ile prawdziwa była a ty smerf widać jesteś powierzchowny człowiek ...i oceniasz swymi kryteriami ....że piękna i sama to niemożliwe doprawdy ????obudź się ... a co te w związkach to wszystkie miss ?

Gość gość   lipcowy
Weidros nie sądzę że po tym co napisałeś Fiku uznała Cię za dziecko ?:) ona szuka wartościowych osób więc chyba się nadajesz , o ile piszesz prawdę że taka wartość z Ciebie co Ty na to Fiku ???? wymień się mailem nim .... może to jakiś normalny człowiek ????

Gość smerf7
Zdziwiony tak,powieszchowny nie.Nigdy nie oceniam ludzi ktorych nie znam osobiscie.Same wpisy no forum to jednak za malo zeby kogos poznac.