Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Piękne kobiety usychają samotnie w sobotnią noc

Polecane posty

Gość gość   lipcowy
ok przepraszam jesteś wnikliwy bardzo człowiek nie oceniasz tylko po prosty dziwisz się uważając że jak piękna i sama to co jednak nie tak ???? Zgadzam się że znajomość z forum to mało bo każdy może pisać co chce o sobie ale Fiku jest ładna i inteligentna uwierz ....ja w to wierzę .. a wielu złośliwców ciągle swoje ..... nie mogą się z tym pogodzić że ona ma swoje ideały , ambicje ....priorytety Fiku nie znam tego pana W więc nie wiem noc na jego temat ..a skoro wiesz i tak uznałaś to ok ... może zagadaj ze smerf ?

Gość Beruthiel
Nie usychają samotnie, tylko umierają z głodu. Jaka ja jestem głodna, a już jest po północy. :(

Gość gość
ona nikogo nie szuka a wy się dalej nabieracie tylko pisze bo jej płacą za to

Gość a   czemu nieee???????????
niestety ale powiem jedno nikt normalny nie siedzi na forum w sobotę w nocy :) to świadczy o waszej psychice mojej oczywiście też ale ja sama pisze o sobie prawde a wy ją ukrywacie przyznajcie się że z waszą psyche coś nie tak ????!!!

Gość gość
też usycham samotnie....drinka piję i myslę: czemu ten idiota nie odważy się zaprosić mnie na randkę? przynajmniej nie siedzialabym dzis sama

Gość Usychająca nocą
Ooo, taaak.. :(

Mieszkalem 4 lata za granica, w wieku 17 lat wylecialem sam jak palec na Floryde studiowac. Oczywiscie na poczatku praktycznie w ogole nie mowilem po angielsku no ale coz dalej nic nie wiem o zyciu.

Fiku nie zmyslaj nie powiedzialem, ze kobiety ktore imprezuja sa zle; musisz troszke czytac wyrazniej.

Gość ale jesteś
W. jesteś młodszy chyba od Fiku a kobiety wolą raczej kilka lat starszego nie wiesz o tym ???? a Ty masz 21 lat dopiero ..... to za mało ......dla Fiku szukaj młodszych

Mam 22 lata:) Ano wlasnie kobiety wola starszych, bo przeciez oni sa duzo bardziej wyyyyyksztalceni, ogarnieci booogatsi i w ogole orgazmy maja lepsze!

Gość gość
a wiez Weirdos gdybym zamiast 30l miala 22 to poszlabym z Toba na randke

Gość właśnie ja również
gdybym nie miałam 30 tki to z chęcią z Tobą bym się umówiła ale jako stara baba z młodym nie będę zresztą Ty też byś nie chciał ze starą babą się umówić a fiku od Ciebie też starsza .//// a starsze kobiety żle czuję się z młodszymi facetami bo ....czujemy się jak matki ;/ ale jak dla mnie Jesteś ok .......

Gość wolny37
wróciłem właśnie że starówki,jakoś nie zauważyłem tam uschniętych kobiet a pięknych i zadowolonych było mnóstwo.

No wlasnie kobiety chyba mysla, ze jedyny kandydatem jest ktos starszy, ciekawe dlaczego? Jak matki moga sie czuc jak ich utrzymuja, niancza, robia ciagle obiadki jednak gdy mlodszy parnter jest niezalezny, ambitny i zyciowy to jest to zdecydowanie lepszy kandydat na przyszlosc niz jakis tam stary pryk:). No a potem do konca zycia ma sie mlodsze ciacho:P

Gość Misiek z Bździszewa
Co z tą Polską się dzieje, że się tak ludzi ocenia po kilku postach.

Gość wolny37
chodzi o to że kobiety myślą inaczej,przykład naszej autorki fiku która to co weekend usycha,strach pomyśleć co z nią będzie za kilka weekendów,wyschnie całkowicie a księcia nie znajdzie. Tzn.książe jej nie znajdzie bo któż to wie gdzie takie IP się znajduje.

Gość właśnie ja również
dziwne .... wiesz nie mówię o pryku w sensie że ma lat 55 a ja 30 parę .. bo mam niestety więcej niż 30 ale nie napisze ile bo się wstydzę ... a mając kogoś o ponad 10 lat młodszego od siebie czułabym się żle ponieważ mimo że teraz jeszcze nie jestem starą babcią jednak z czasem upływ lat będzie widać i wtedy młodszy partner wybierze kogoś w swym wieku lub młodszego a nie będzie siedział ze starą babą o ponad 10 lat starszym od siebie ..... Rozumiem jeszcze starsza o 5 lat ale więcej to przesadaaaaaaa

W. sposób w jaki piszesz mi nie odpowiada, od razu wiem, że nie mam ochoty Cię bliżej poznać. Mi to wystarcza.

Fiku pytanie odnosnie Twojego wieku nie mialo nic wspolnego z checia poznania Cie - z gory mowie zeby nie bylo!

Gość gość
to ty malolata jestes, w pozytywnym znaczeniu tego slowa.

I gdzie te piękne kobiety, bo ja tu widzę jedną o pięknie podlegającym poważnym zastrzeżeniom.

Gość gość
jakie zastrzezenia? skad ten wniosek.znasz autorke osbiscie?