Gość gość Napisano Lipiec 21, 2013 Niedawno rozstałam się z chłopakiem. W sumie.. byliśmy już ze sobą, zerwaliśmy potem znowu zaczęliśmy się spotykać. Oficjalnie razem nie byliśmy. w sensie nie było tego tekstu " bd ze mną chodzić.? " Loll xd a więc spotykaliśmy się , kręciliśmy ze sobą, w sumie robilismy wszystko jak para. ( całowanie, przytulanie , chodzenie za rękę. ) ja go kochałam, on twierdził, że mnie też. Sytuacja wyglądała tak, że nie robiliśmy jeszcze tego, a bardzo mu na tym zależało, ja nie byłam jeszcze na to gotowa, ale w końcu zgodziłam się, byliśmy umówieni, niestety wyszło tak ze jednak nie mogłam się z nim spotkać, tłumaczyłam mu, Ale wyszło na to ze chodziło mu tylko o jedno gdyż jak odwołałam to spotkanie a wiadomo co miało się na nim dziać, zaczął pisać że zrobiłam to specjalnie.. że go olałam, wystawiłam.. wiedział jaki był powód i gdyby nie chodziło mu tylko o seks zrozumiałby to , i zrobilibyśmy to innym razem ..normalne. No ale po tamtym incydencie przestaliśmy ze sobą pisać, A jeszcze w ten sam dzień pisał ze mnie kocha, i jest już gotowy na związek ze mną. A więc po tym wszystkim za jakiś czas, dodał " sweet focie " z jakąś laską , ewidentnie było widać, że są razem, potem zmienił status na " w związku" no po prostu nie mogę na to wszystko patrzeć, jak z nią jest. Może i jestem zazdrosna, ale wiem że powoli przestaje mi na nim zależeć, teraz gdybym miała szansę nie byłabym z nim. Ale chcę jakąś zemstę. Nie kocham go. Chce po prostu żeby już nie był taki szczęśliwy.. chciałam zrobić fałszywe konto na jednym z portali.. pisać jako inna laska, kręcić z nim może nawet się umówić ( oczywiście do spotkania by nie doszło) i te rozmowy pokazać tej obecnej.( oczywiście anonimowo.) chcialam też się z nim spotkać, jakoś też pokręcić wywołać sytuację żeby mnie przytulił, byśmy się pocałowali , kumpela z dalszej odległości robiłaby foty. oczywiście potem anonimowo przekazane obecnej dziewczynie tego frajera. No i nie wiem co jeszcze, czytałam tu różne pomysły typu dać jego nr dla portalu dla gejów Ale czy macie coś innego.? żeby jego szczęście się skończyło. laska z nim zerwała itp. Moze to głupie. taka zemsta, ale mam ochotę coś zrobić. OCZYWIŚCIE TAK , ABYM NIE MIAŁA ŻADNYCH PROBLEMÓW. I ZEBY NIE WYSZŁO ZE TO JA. z góry dziękuję za pomoc. miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach