Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zemsta

Polecane posty

Gość gość

Niedawno rozstałam się z chłopakiem. W sumie.. byliśmy już ze sobą, zerwaliśmy potem znowu zaczęliśmy się spotykać. Oficjalnie razem nie byliśmy. w sensie nie było tego tekstu " bd ze mną chodzić.? " Loll xd a więc spotykaliśmy się , kręciliśmy ze sobą, w sumie robilismy wszystko jak para. ( całowanie, przytulanie , chodzenie za rękę. ) ja go kochałam, on twierdził, że mnie też. Sytuacja wyglądała tak, że nie robiliśmy jeszcze tego, a bardzo mu na tym zależało, ja nie byłam jeszcze na to gotowa, ale w końcu zgodziłam się, byliśmy umówieni, niestety wyszło tak ze jednak nie mogłam się z nim spotkać, tłumaczyłam mu, Ale wyszło na to ze chodziło mu tylko o jedno gdyż jak odwołałam to spotkanie a wiadomo co miało się na nim dziać, zaczął pisać że zrobiłam to specjalnie.. że go olałam, wystawiłam.. wiedział jaki był powód i gdyby nie chodziło mu tylko o seks zrozumiałby to , i zrobilibyśmy to innym razem ..normalne. No ale po tamtym incydencie przestaliśmy ze sobą pisać, A jeszcze w ten sam dzień pisał ze mnie kocha, i jest już gotowy na związek ze mną. A więc po tym wszystkim za jakiś czas, dodał " sweet focie " z jakąś laską , ewidentnie było widać, że są razem, potem zmienił status na " w związku" no po prostu nie mogę na to wszystko patrzeć, jak z nią jest. Może i jestem zazdrosna, ale wiem że powoli przestaje mi na nim zależeć, teraz gdybym miała szansę nie byłabym z nim. Ale chcę jakąś zemstę. Nie kocham go. Chce po prostu żeby już nie był taki szczęśliwy.. chciałam zrobić fałszywe konto na jednym z portali.. pisać jako inna laska, kręcić z nim może nawet się umówić ( oczywiście do spotkania by nie doszło) i te rozmowy pokazać tej obecnej.( oczywiście anonimowo.) chcialam też się z nim spotkać, jakoś też pokręcić wywołać sytuację żeby mnie przytulił, byśmy się pocałowali , kumpela z dalszej odległości robiłaby foty. oczywiście potem anonimowo przekazane obecnej dziewczynie tego frajera. No i nie wiem co jeszcze, czytałam tu różne pomysły typu dać jego nr dla portalu dla gejów Ale czy macie coś innego.? żeby jego szczęście się skończyło. laska z nim zerwała itp. Moze to głupie. taka zemsta, ale mam ochotę coś zrobić. OCZYWIŚCIE TAK , ABYM NIE MIAŁA ŻADNYCH PROBLEMÓW. I ZEBY NIE WYSZŁO ZE TO JA. z góry dziękuję za pomoc. miłego dnia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować