Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerol z Rzeszowa

Romans żony - życie po...

Polecane posty

Gość Jerol z Rzeszowa
Niestety ta walka już trwała za długo - były podjęte chyba wszystkie możliwe próby: w złości i na spokojnie. Teraz chyba jedyne, co pozostało, to skupienie się na sobie i na swoim życiu i ocalić resztki poczucia wartości. Przywiązać jej nie przywiąże. Wdarło się duużo nieuczciwości z jej strony, a ten kompletny brak zaufania na pewno w niczym nie pomoże.

Gość Franki bez kochanki
"nie poddawaj się" - tak, nie poddawaj się depresji... jutro będzie pierwszy dzień Twojego nowego życia. "jak kochasz to walcz" - a jak nie kochasz to tym bardziej walcz! Jak marzy Ci się pokój to musisz go wywalczyć. Jak marzy Ci się miłość to z.a.j.e.b. na śmierć a nie puść wolno obiektu marzeń!!!! "nie pozwól aby jakiś d*pek zniszczył ci małżeństwo" - tak, załóż zamki w drzwiach, żeby jakiś d*pek nie porwał Ci w czasie snu połowy Twojego małżeństwa!!!!! :(

Gość gość
pewnie zrób jak czujesz...ja myślisz, ze już wszystko zrobiłeś to odpuść...nie zadręczaj jak jest jeszcze jakaś nadzieja to zostaw teraz to jej niech naprawi to co spieprzyła...:)

Gość gość
"Franki bez kochanki " ależ ty rozjuszony jesteś...skąd ta pewność że twoja racja jest dobra..:)

Gość Franki bez kochanki
"skąd ta pewność że twoja racja jest dobra.." ani pewność, ani racja..... przedstawiam swoje (SUBIEKTYWNE!) zdanie "ależ ty rozjuszony jesteś" - "rozjuszają" mnie słowa, za którymi nic się nie kryje. "Żona wypieprzyła Cię z domu?" - walcz - podpowiadają życzliwi. Zgadzam się z nimi bo wydaje mi się, że chodzi im o dom. Ale mówią to samo kiedy to "żona odeszła?". jak tu się nie rozjuszyć?????????? :(

Gość gość
jak byś miał to ując w dwóch słowach ...bo ja wnioskuję, że ty drugiej szansy byś już nie dał..ale przecież każdy popełnia błędy i każdy zasługuje na drugą szansę...

Gość Franki bez kochanki
nie potrafię w dwóch słowach, ale postaram się krótko..... Żona naszego bohatera za swój błąd uważa zamążpójście; zgadzam się z Tobą - powinna dostać drugą szansę.

Gość gość
"swój błąd uważa zamążpójście" - ale skąd taki wniosek czy padły takie słowa...to jest kryzys w związku i ma prawo być oni są dwa lata po ślubie a przed byli szmat czasu ze sobą to nie są ludzie którzy znają się krótki czas....więc kryzys musiał nastąpić a teraz jak to się zakończy ??!!

Gość gość
"Nie wyraziła skruchy, wręcz przeciwnie - stała się nie do zniesienia, co mnie po tym wszystkim postawiło w takim stanie, że nie chciałbym przeżyć coś takiego drugi raz w życiu... Chciała rozwodu. Twierdzi, że wychodząc za mnie popełniła ogromny błąd i to wtedy mnie oszukała."

Gość gość
zanieś ten pozew i kopnij ja w d**ę bo innego wyjścia nie ma...:) powiedz, że błąd to ty popełniłeś prosząc ją o rękę..

Gość gość
jak ją kochasz to powinieneś też jej pozwolić od czasu do czasu na przyjemności i teraz by nie było problemu a tak to widzisz co się dzieje...

Gość Jerol z Rzeszowa
O jakich przyjemnościach mówisz?

Gość gość
o spotkaniach z innymi :)

Gość clasia
Witaj, ja również przechodzę przez to samo, współczuję Ci... jest cholernie trudno! ale z czasem nabierzesz dystansu... ja z czasem dochodzę do wniosku że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!!!! teraz patrz siebie!pozdrawiam Asia

Gość Jerol z Rzeszowa
Kiedy to się zaczęło u Ciebie - opisz trochę Twoją sytuację. Tutaj jesteś anonimowa - o szczegółach nie musisz pisać. Podobnych sytuacji jak sądzę są w tej chwili setki...

Gość Jerol z Rzeszowa
Ile macie lat, ile byliście razem przed ślubem, ile po, jakie są szanse na powrót męża... Czy byś tego chciała, czy była zdrada fizyczna...?

Gość gość
Często bywa tak , że zdradzona osoba broni się podświadomie i stąd chce wierzyc , że nie było zdrady fizycznej. I do końca będzie z siebie to wypierać , bo tak jest łatwiej dla nich samych aby się z tym uporać. A jeśli taka żona broni jegomościa kochanka, nie pozwoli powiedzieć złego słowa na niego... to o czym to świadczy? Zresztą zdradzacz nie przyznaje się nigdy do tego bo bierze pod uwagę powrót.. Prawda mogłaby zaszkodzic...

Gość gość
na 100% nowy ja wali,a ona jeczy w rozkoszy :o jerol ty nie mozesz z tym sie pogodzic i tyle.

Gość gość
Jerol znajdziesz i Ty kobiete swego zycia. Powiedz jak czesto mielicie seks,moze bylo jej malo.....?

Gość gość
To mogla kupic sobie wibrator jak mało r****nia jej było.....

Gość gość
Nie po to miała faceta aby wibratorem go zastępować....;-)

Gość gość
na to wychodzi mało ją d*pczył i sobie poszła bo ja tu nie widzę innego powodu

Gość Jerol z Rzeszowa
Nie, ja jej nigdy nie odmówiłem. Przeciwnie. Może co najwyżej jej jakość nie odpowiadała. Albo po prostu osoba... Ale można było o tym porozmawiać co chce się zmienić.

Gość gość
ja to myślę, że ty dobry człowiek jesteś...nie mogłeś bardziej pogłówkować sam... kobiety lubią rozmaitości w łóżko bo szybko się nudzą o i masz..

Gość Jerol z Rzeszowa
Z tym dobrym człowiekiem nie przesadzałbym. Zdradzić nigdy nie zdradziłem - to na pewno, oszukiwać, nie oszukiwałem, ale czy taki dobry... Mam inne wady...

Gość gość
jakie ...

Gość Jerol z Rzeszowa
Czy to jest istotne w obliczu zdrady? Nie biłem jej, nie przywiązywałem do krzesła, nie znęcałem się, nie zdradzałem.

Gość Jerol z Rzeszowa
Próbowałem zapewnić byt jej i naszym przyszłym dzieciom, rozmawialiśmy, śmialiśmy się razem, czasem były lepsze, czasem gorsze chwile...

Gość tak apropo
Jak wybaczysz to uświadom sobie, że zawsze będziesz musiał żyć z poczuciem, że kobieta, która była dla Ciebie wszystkim , mówiła jak Cię kocha, że chce z Tobą stworzyć dom, rodzinę , urodzić Twoje dzieci, spedzać z Tobą czas to samo mówiła innemu, to będzie się za Tobą ciągnęło i ciągnęło..już rozlało się mleko i nic nie da się zminić, pomyśl czy poradzisz sobie z tą myślą, że Cię okłamała, że pozwoliła się zauroczyć pierwszemu lepszemu frajerowi, w obliczu kościoła przysięgała wierność a tu proszę 2 lata i już ma nowy obiekt zainteresowań...Warto?co powiesz kiedyś dzieciom jak spytają jak wygląda tatusiu zdrowy model rodziny?powiesz, że Ty prezentujesz tak model, ale mamusia kiedyś zbaczyła z drogi i przez pewien okres roochała się z innym, ech załamka.

Gość Jerol z Rzeszowa
Nie r*****a. Znam ją - tego jestem pewien. Nie po miesiącu, dwóch - nie ten typ człowieka. Ale Wam nie udowodnię, więc niech tak zostanie.