Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wDuzymStresie

za mloda na ciaze

Polecane posty

Gość gość
żeby zmienić zdanie do jutra

Gość gość
"sądząc po naszym społeczeństwie to większość matek jest i była wyrodna.... nie wystarczy urodzić, trzeba mądrze i z prawdziwą miłością wychować" Świetnie napisane !!! W PL tyle patologii, psychiczne matki(ew. ojcowie) drą pyski na te swoje dzieci bez powodu, tresują, terroryzują, nie mają minimalnej wiedzy na temat rozwoju dziecięcej psychiki, gnoją i łamią te dzieciaczki psychicznie od pierwszych lat życia, dzieci powinni być jak najwcześniej odseparowani od nich, ale nie są, bo przecież jak można odebrać dziecko rodzicom, którzy nie mają problemów finansowych i nie są uzależnieni ? :O :O Przemoc psychiczna to u nas norma niestety.. :(

Gość gość
a tak na prawdę co Ty myślisz? nie patrz na chłopaka i rodziców powiedz co Ty czujesz?

Gość wDuzymStresie
prawda. dobranoc

Gość wDuzymStresie
ja nie chce miec jeszcze dziecka,to czuje

Gość gość
więc je zabij teraz,po co jak będzie większe

Gość gość
milej zabawy jutro

Gość wDuzymStresie
jutro nie bedzie wieksze niz teraz

Gość gość
Embrion, zarodek, płód, niemowlę, dziecko, młodzież, dorosly, starzec - wszystko to rasa ludzka. Już mnie nerwa chyta jak to czytam. ... nie rozmawialas z nim a podejmujesz decyzję za was dwoje. Poza tym czemu nie pomyslalas o tym wcześniej jak zobaczylas dwie kreski. Zobacz ns internecie jak wygląda aborcja ns czym to polega. Odechce ci się w momencie.

Gość gość
sama wiesz co czujesz mam dziecko, ale mam męża, który jest wspaniałym człowiekiem i dziecko było oczekiwane, 6 lat po ślubie. gdybym nie była gotowa na dziecko nie urodziłabym. dziecko ma dorastać w szczęśliwej atmosferze, bez żalu, złości, nienawiści, dopiero wtedy można mówić o życiu. co to za życie gdzie od początku jest nieszczęście. byle jak zawsze można żyć, ale czy o to chodzi? to co widzę dookoła mnie przeraża. jesteśmy nielicznymi rodzicami, którzy naprawdę chcą wychować synka na szczęśliwego człowieka a nie na znerwicowanego nieudacznika. przeważnie nie ma dobrych rodziców, większość jest sfrustrowana, bo coś tam gdzieś im się w życiu nie udało, i przeważnie winę za to ponoszą dzieci...

Gość wDuzymStresie
to mam sie go zapytac co jasnie pan uwaza po tym jak mnie chamsko rzucil? zartujesz chyba. on zreszta wie i jakos nie probowal mnie powstrzymac, to chyba o czyms swiadczy? tak wiem,aborcja wyglada okropnie, tak samo jak porod albo operacja wyrostka robaczkowego, po co sie katowac i ogladac na necie

Gość gość
tak ale zapewniam Cię ,że co innego się czuje po aborcji i po porodzie

Gość wDuzymStresie
zgadzam sie

Gość wDuzymStresie
pewnie,ze czuje sie co innego,ale co ma do rzeczy jak to wyglada i tak nie bede nic widziala

Gość gość
powodzenia, pamiętaj to Twoje życie i sama o nim decydujesz, sama wiesz co dla ciebie jest najlepsze, nie my, nie rodzice, znajomi itp.

Gość gość
wszyscy wszystkich umoralniają ale ciężko chorym dzieciom czy samotnym matkom nie ma kto pomóc

Gość wDuzymStresie
dzieki

Gość gość
nie chcesz tego dziecka,więc nie poczujesz tej strasznej pustki,którą czują kobiety po stracie dziecka życzę Ci abyś dała sobie po tym radę,bo może być ciężko

Gość wDuzymStresie
ide spac dobranoc

Gość wDuzymStresie
dziekuje za wsparcie dobranoc

Gość gość
bo tak jest zarabiam 9 tyś miesięcznie i 350 zł przelewam na chore dzieci co miesiąc, dostaję wiele maili z podziękowaniami, że jestem jedną z nielicznych osób które nie przechodzą obojętnie. to też jest pewnego rodzaju aborcja, brak dostępu do leków, pomocy itd. to też jest zabijanie na raty, dziecka, które już żyje.

Gość gość
pomyśl, zastanów się jeszcze, ale sama podejmij decyzję. to będzie decyzja na całe życie, nie na 5 minut.

Gość Karolina!!
Kobieto, aż mi sie nóz w kieszeni otwiera jak to czytam! Jestem od ciebie o rok młodsza, a czuje sie gdyby dzieliło nas 10 lat, i to ja byłabym tą straszą. Wex sie dziewczyno ogarnij. Piperzyć sie to było fajnie, ale odpowiedzialności już nie poniesiesz? Nie rozumiem takich jak ty..Dziecko to jest cos najpiekniejszego...Wiem, ze to nie tylko "słodki boboasek" Ale i odpowiedzialność za drugie zycie. Ale choćby sie waliło i paliło, to urodziłabym to dziecko..Nigdy, ale to NIGDY nie pogodziłabym sie z tym, ze zabiłam CZŁOWIEKA. Bo to jest CZŁOWIEK. Nie embrion, zarodek czy płód. Dla mnie dziecko od chwili poczęcia jest CZŁOWIEKIEM. Zabiłabyś swoją mame/tate/koleżanke? Nie? Wiec dlaczego chcesz zabijać to maleństwo, które z dnia na dzień rosnie i które już szykuje sie na przyjscie na świat..Boze, nie wiem juz co pisać, ale musiałam wziąć udział w tej dyskusji. Twój facet mozliwe, ze jest w szoku, a jeśli nie to zwykły d*pek. A ty weź się w garść i urodź to dziecko, a nie wmawiaj sobie, ze nie urodzisz, bo on nie chce z tobą bć. Ty masz 18 lat czy 8? Bo tak zachowuja sie dzieci w podstawówce~"Nie chcesz sie ze mna bawić to oddaj moja lalke"! Cholera, koncze. Watpie czy to dotrze do twojej pustej główki, ale na prszyłość wiedz, ze sumienie cie wczesniej czy póxniej dopadnie i nie poradzisz sobie. Bedziesz sobie wyobrażała jakby wygladało to dziecko, do kogo byłoby podobne..Nie opusci cie to do konca życia/

Gość gość
nic dodać nic ująć,tylko tyle,że autorka nie chce tego maleństwa

Gość Karolina!!
To niech odda do adopcji..Ciaza ja wiele kosztować nie będzie, ale jestem pewna gdyby poczuła ruchy dziecka, wiedziała jakiej jest płci oszalałaby na punkcie tej maleńkiej istotki.

Gość gość
no wiesz,normalny dom,dobre warunki,dobrze sytuowani,co by ludzie powiedzieli a tak nikt się nie dowie ,nie będzie plamy na honorze rodziny

Gość Karolina!!
O właśnie. Po co brać odpowiedzialność skro za kase na mleko czy butelki można sobie kupic nowa bluzke czy kolczyki? Ech..;/ Czasem żałuje, ze mam tyle lat bo jestem aktualnie w tej grupie wiekowej, która wszyscy okreslaja "głupia i niedpowiedzialną", ale co sie dziwic, skro takie jak powyżej przeważaja..;/

Gość gość
Autorka to zwykla idiotka która poza trocinami w głowie nie ma nic ! Skoro sama napisalas ze jesteś za młoda na ciążę to po jaki c**j sie pierdo..li..las ?? Skoro na ciążę jesteś za młoda to na sex tez.. idź do c***a bo.. ten lekarz co bedzie zabieg przeprowadzał powinien zadzwonić na policję i ciebie razem ze starymi powinni ukarać za aborcję. ja rozumiem g***t i wtedy usunąć ciążę.. ale jak dobrowolnie wlazlas do wyra ?? Żal mi cie.. znaczy sie.. nie ciebie tylko twojej głupoty. i tez jestem rok młodsza od ciebie.

Gość 112333
Wy głupie suki/dziewice orleanskie co nigdy się nie bzykały!!. przestańcie obrazac autorke i zajmijcie się swoim życiem. każdy ma prawo do swoich wyborów. Ona wybrała tak. w każdym cywilizowanym kraju kobieta ma wybór tylko nie tutaj. Chce usunąć niech to zrobi - jej sprawa i sumienie!!