Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elisss

czy dla was tez opalenizna jest wyznacznikiem super urlopu?

Polecane posty

Gość Elisss

wczoraj wrocilismy z mazur, spedzilismy tam razem z corka super 8 dni, trafilismy na ekstra pogode ale mimo to ja nie przepadam.za lezeniem plackiem na plazy tym bardziej ze 2 latek nie da polezec. No i sie zaczelo... kogo nie spotkam to komentuje oj chyba wakacje nie bardzo bo opalenizna slaba, no zwariowac mozna.... A tymczasem my tak spedzilismy wspaniale 8 dni

Gość gość
Ha ha miałam dokładnie to samo. W tamtym roku byliśmy na Wyspach Kanaryjskich smarowałam się kremem o wysokim faktorze i nie leżałam plackiem na słońcu więc moja opalenizna nie była jakaś spektakularna. Jak wróciliśmy to się zaczęło, że byłam na fajnych wakacjach a jakoś specjalnie się nie opaliłam i na każdym kroku to samo:O Masakra. W tym roku to" nadrobiłam;)"

Gość gość
niestety dla wiekszosci udany urlop to taki gdzie kladzie sie delikwent na plazy na 12 godzin i piecze jak swinia na ruszcie ;)

Gość gość
mam takie samo wrazenie :-). Rok temu bylam na dominikanie, smarowalam sie preparatami tam kupionymi z filtrem 100 bo dla naszej bialej skory tamte slonce to nie zarty. Widzialam potem poparzenia z bablami na plecach, masakra. Wrocilam i bylam opalona ale chyba nie tak jak powinnam byc :-) bo tez komentarze

Gość gość
Ja byłam na księżycu i też się nie opaliłam :(

Gość gość
trza bylo na slonce leciec ;)

Gość gość
A gdzie masz plaze na Mazurach:)

Gość gość
opalanie w ruchu jest najlepsze :D a wy na mazurach co siedzieliscie w cieniu z komarami? :D

Gość bo taka prawda z opalaniem
że zdrowiej ciało wygląda jak jest opalone no i wygląda jak po urlopie:D ja się na szczęście nie muszę kłaść plackiem na plaży żeby się opalić na ładny mocno brązowy kolor i mimo, ze się smaruję filtrami to i tak mnie równo i mocno łapie, współczuję bledziochom:D

Gość gość
Sorry ,ale tez bylam na Dominikanie i tez sie smarowalam(mam bardzo jasna karnacje)wrocilam czarna :) Tam sie nie da nie opalic inny klimat .No chyba ze bylas jak bylo tanio na wiosne i w pore desczowa.

Gość gość
Tez wrocilam nieopalona :D Wakacje w ruchu, godziny wedrowek i smarowalam sie filtrami bo nie lubie miec opalonych sladow po koszuce czy spodenkach, wole juz byc rownomiernie blada. Dzisiaj nadrobilam to lezac pare godzin plackiem na dzialce :D Ale to i tak slaba opalenizna jak na 2 tygodnie urlopu ;) No coz ;)

Gość gość
hahaha, no proszę jakie kafeterianki, co druga na Dominkanę jeździ na urlop :D:D:D

Gość gość
A co z ta Dominikana nie tak??Co to ksiezyc?

Myślę, że nie ładne to co ładne ale co się komu podoba. Tymczasem można znaleźć fajne oferty wyjazdów zagranicznych, gdzie słońce świeci intensywnie www.WakacyjnyPirat.pl