Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinia31

Moja matka

Polecane posty

Gość dinia31

Mam 31 lat, od lat moje relacje z matka sa beznadziejne. Chce zyc moim zyciem, wyzywa mnie ciagle, przez nia wpadlam w depresje. Gdy urodzilam synka i sie rozwiodlam zaczela rościc sobie prawa do mojego dziecka. Ciagle chce zeby siedzial u niej, w ogole nie liczy sie z moim zdaniem. 2 lata temu poznalam kogoś. Stworzylismy mojemu synkowi prawdziwy dom. On kocha malego jak swoje dziecko. Moja mama nie moze znieść ze synek kocha nas bardziej niż ja. Zgodzilam sie na 2 tygodnie żeby pojechal do niej. Poczatkowo cieszyla sie ze bedzie u niej Mały te 2 tyg. Dzis zadzwonilam ze w czwartek mija 2 tyg i ma mi przywieść dziecko. Wyskoczyla z ryjem ze chce jej zabrac synka. Jak powiedzialam ze on ma swoj dom to powiedziala ze pożałuje jesli zabiore malego i ze traktuje go jak karte przetargowa. Ja poprostu chce byc mama, bardzo za nim tesknie... nie wiem co mam robic? Wydaje mi sie ze ona traktuje mojego synka jak swoje dziecko a nie wnuka :((

Gość dinia31
Może ktos sie wypowie .... cala sie trzese!!!

Gość laura2232323
musisz być stanowcza i nie reagować na jakieś jej krzyki (wiem ,że trudno ,ale nie masz wyjścia) , pojechać po dziecko i sama je odebrać. Może ogranicz troche kontakty z matką , tak będzie chyba lepiej dla wszystkich i dziecka więcej tam nie zostawiaj na dłużej

Gość gość
To przylecialas na kafeterie i wszedzie to wypisujesz? Jedz po swoje dziecko, jak ci tutaj moze ktos pomoc?

Gość dinia31
Chciałabym załatwić sobie sądowy nakaz zbliżania się mojej matki do mnie i do dziecka. Czy jest to możliwe? Gdzie mam się udać?Moja matka prześladuje nas, wykańcza psychicznie, jak przyjezdza to wszczyna awantury, wyzywa od najgorszych. Dodam, że leczy się psychiatrycznie. Jak bylam dzieckiem znecala sie nade mna i moja siostra fizycznie i psychicznie. Teraz moj synek pojechal do niej to nie chciala go oddac... juz wiecej tam nie pojedzie. Nie wiem co mam robić! Boje sie jej panicznie

Gość gość
Za czym ty czekasz odebierz swoje dziecko matce i nigdy jej nie dawaj.....pojdz na policje,ona moze cos zrobic twojemu dziecku.Porozmawiaj o tym z policja..w/g twoja matka jest niebezpieczna dla twojego dziecka!