Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbie23000

JESTEM SZCZĘŚLIWA BO JESTEM PIĘKNA

Polecane posty

Gość barbie23000

Może to jest puste myślenie ale moje szczęście to uroda i tyle i nie potrzeba mi kasy pięknych domów itd mi wystarczy to że jestem ładna. Nie ma dnia żebym nie wychodząc z domu na ulicy jakiś facet się za mną nie obejrzał, uśmiechnął czy nawet zagadał, nawet się zdarzyło że znalazłam nr telefonu jakiegoś chłopaka który mnie zobaczył i potem na szybie mojego samochodu pod wycieraczką go zostawił, ciągle słyszę komplementy itd, mój facet się ciągle wkurza jak widzi jakichś adoratorów, sam też mnie bardzo porząda. Jestem szczupłą, atrakcyjną blondynką o długich lekko falowanych włosach sięgających do łopatek, mam duże, niebieskie oczy, zgrabny nosek, i ładne usta. Moje piersi są średniej wielkości nie za duże i nie za małe, płaski brzuch i długie zgrabne nogi w dodatku ładnie opalone. Dziękuję za uwagę, chciałam się tylko podzielić swoim szczęściem:) a jakie jest wasze szczęcie?

Gość gość
dawaj fote to ocenimy

Gość barbie230000
te 23000 w nicku to kwota pieniędzy jakie już zarobiłam na mojej urodzie, nie muszę pracować jak te brzydkie dziewczyny na kasie czy zmywaku

Gość barbie230000
chyba jesteś zbyt cienki , nie wart by oglądać moją fotkę

Gość barbie23000
Widzę że podszywy już są w swoim żywiole... a propo fotki to nie zamierzam podawać na tym forum żeby później krążyła tutaj z napisem "k***a" czy coś w tym stylu więc pocieszcie się opiem sorki.

Gość gość
nie, nie jesteś szczęśliwa. Kobiety nawet jak są piękne to i tak się za takie nie uważają, ciągle wyszukują u siebie czegoś złego. Nie sądzę, że jesteś wyjatkiem.

Gość Maja32123
A ja zorientowałam się po pewnej rzeczy, że daleko Ci od takiego wyglądu, który opisujesz, ale Twoim marzeniem jest by wyglądać jak laleczka.

Gość barbie23000
Aaaaa co mi tam ;) www.redtube.com tu masz pełno moich fotek ;)

Gość barbie23000
Nie żebym się zachwalała tylko chciałam się podzielić moim szczęściem, mam do tego prawo, niektórzy narzekają że są brzydcy chociaż w to wątpie bo każda kobieta jest na swój sposób piękna tylko musi umieć to wydobyć, lub są biedni itd. A ja dla odmiany chciałam powiedzieć że jestem szczęśliwa z powodu urody i to wszystko.

Gość barbie230000
no jedyną niedoskonałość jaką posiadam to zez rozbierzny , taki , że gdy placzę to mi łzy po plecach ciekną

Gość barbie23000
Poza tym moim marzeniem jest aby wszyscy tak wyglądali :) Chciałabym aby wszyscy byli tak szczęśliwi jak ja, bo bardzo się cieszę jak ktoś inny się cieszy

Gość barbie230000
mam powodzenie bo chłopacy w trakcie seksu ze mną w oczy mi nie patrzą

Gość gość
znam wiele pięknych kobiet i jakoś nigdy nie zauważyłam żeby wszyscy się nimi zachwycali. Wcale faceci nie lataja za nimi tłumami a kiedy wychodzą z domu to ludzie nie zamierają na ich widok, dlatego przypuszczam, że autorka jest mitomanką ze słabym pojęciem na temat atrakcyjności albo po prostu przesdza

Gość jak żyć?
gratuluje oprócz wyglądu jakiegoś dodatkowego zwoju w mózgu,ą mnie to niestety nie cieszy a przeraża jak chłopy na ulicy się na mnie patrzą. oni śmierdzą,są obleśni i jeszcze patrzą ku uciesze swej na takie cudo jak ja! koszmar!

Gość barbie23000
Maju kochana a po czym niby poznałaś że daleko mi do takiego wyglądu hmm? ja nie kłamię bo co miało by mi to dać? Opisanie sobie tego jak chciałabym wyglądać pięknie a byłabym pasztetem? Nic. Jestem na prawdę bardzo ładna i tylko o tym chciałam napisać i tyle

Gość barbie230000
zresztą jeden reżyser mi mówił , że moje oczy nie przeszkadzają bo jak nogi na boki idą

Gość barbie23000
I nie doszukuję u siebie nic brzydkiego choć bym nawet chciała to nie mam w sobie nic brzydkiego na prawdę i nie przesadzam i wierzyć mi nie musicie ja nie zmuszam do tego, wiem tylko że piszę prawdę jak kolwiek to odbieracie. Zazdrościć mi też nie musicie wcale tego nie chcę nawet:)

Gość gość
to oddaj mi troche tej urody, bo bardzo potrzebuje milosci:(

Gość barbie230000
no i nie ma zachwytow nad moja urodą doskonala. no co jest? piszcie dziubaski!

Gość barbie230000
Ty nie miłości a penetracji potrzebujesz sprężystym żylastym męskim członkiem. a trudno u faceta o taki gdy jesteś brzydka. no cóz. nie można mieć wszystkiego

Gość barbie23000
Podszywie idź spać! A propos co ma wspólnego uroda z miłością?

Gość gość
jesteś ładna to tego nie zrozumiesz :D

Gość barbie230000
rozumiem, rozumiem, trudno by się jakiś facet zakochał w pasztecie, a nawet by chciał go mieć gdzie za dyskoteką

Gość barbie23000
K***a idę stąd bo tu same potrzywy bawią się w najlepsze, albo jakieś zazdrośnice chcące mi wmówić że to co pisze jest nie prawdą i sobie coś ubzdurałam :D zabawne że robicie wszystko abym poczuła się źle i żałśnie chcecie mi dogryźć:D to mnie nie rusza ponieważ napisałam prawdę :)

Gość gość
na kafe sa same pasztety zawsze tak jest jak pojawi sie ktos ladny :D:D

Gość barbie230000
wiem . wokoło mnie pełno pasztetów. w zasadzie wszystkie na tle mnie to pasztety

Gość barbie23000
A jeśli zazdrośnice chcą mi dogryźć to proszę bardzo mnie i tak to nie ruszy więc możecie opuścić ten topik. A podszywy proszę bardzo daję wam mój topik i nick do zabawy, bawcie się w najlepsze pisząc pod moim nickiem żałosne trole bez życia, podszywanie się to jedyna rozrywka i sesns w waszym nędznym życiu więc tylko wam współczuć. Ja spadam miłej zabawy podszywy.

Gość Maja32123
A więc moja droga, po tym, że napisałaś, że masz piękne nogi, a w dodatku opalone. Ja mam na przykład opalone nogi, ale nie myślę o tym, iększość osób ma opalone nogi w wakacje, to jest normalne. Opisując siebie nie napisałabym na pewno "a w dodatku opalone nogi", bo nie myślałaby o tym jako o czymś szczególnie ważnym, czy są opalone czy nie. :)

Gość barbie23000
Boże dziewczyno no i co z tego ze napisałam że w dodatku mam piękne opalone nogi?:D wiem że nogi to nic szczególnego ale też napisałam że są długie i zgrabne co nie każdy posiada!