Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaliska00

Domy seniora - okolice Zakopanego

Polecane posty

Gość Kaliska00

Może ktoś sie wypowiedzieć na temat Domu seniora Tatrzańska Jesień ? Bardzo mi zalezy na Waszej opinii bo sie zastanawiam nad tym miejscem... Moja babcia chce tam byc ..

Gość gość
Nie dziwię się że twoja babcia chce się tam wybrać bo to bardzo dobry dom seniora. Mają tam bardzo dobrą opiekę. Gdy odwiedzam swoją mamę to często zwracam na to uwagę. Dobrze ci ludzie się tam czują i to jest fajne.

Gość gość
A ktoś się orientuje jaki jest dokładny adres tego domu?

Gość gość
Babcia chce być w domu starców? Nie wierzę. Zatrudnijcie kogoś do pomocy babci i nie róbcie sobie jaj. Pracuję ze starszymi ludźmi i jakoś żadna babcia nie wyraziła chęci przeprowadzki do domu starców. Chciałyby tylko widzieć częściej rodzinę. Znam dwa przypadki kiedy dzieci oddały starą babcię do domu starców, obydwie w przeciągu kilku miesiecy zmarły, mimo, że nie były przecież oddane tam obłożnie chore. Żyły sobie w spokoju w swoich domach, które zaraz po ich wyprowadzce zostały szybciutko przez dzieci sprzedane. Taki zbieg okoliczności. Nagle babcie znielubiły swoje domy, a pokochały dom seniora.

Gość gość
to jest po prostu reklama tych domów opieki!!!

Gość gość
tam nie ma przecinka głąby, pisze się "mimo że".... ręce opadają

Gość marcusia007
Jeżeli odległość do Zakopanego nie ma znaczenia, to ja mogę polecić domek, w którym znajduje się mój dziadzio - Centrum Seniora Droginia. Więcej info masz tutaj: http://www.centrumseniora.pl/ Co najlepsze, dziadzio tam sobie znalazł po 10 latach jakąś kobietkę ^_^

Gość Robb_stark
Moja ciocia była na rehabilitacyjnym turnusie w Willi Seniora. ( www.willaseniora.com.pl ) To dom spokojnej starości położony w Buczkowicach, niedaleko Szczyrku właśnie. Od tamtej pory wraca przynajmniej raz w roku na wakacje tam (pobyt 3-4 miesiące, w zależności czy są miejsca). Z tego co wiem mają tam jakość hotelową, opiekę lekarską, organizują wycieczki, akcje tematyczne i mnóstwo innych rzeczy. Pełna wiarygodność w moim odczuciu. Widziałam sporo faktycznych zdjęć cioci z tego domu opieki. Myślę, że to coś w sam raz dla emeryta.

Gość Meganfokss
hmm a może troszkę dalej np. okolice Krakowa i http://dompodklonami.com.pl/ ? Mają bardzo solidny standard, ciekawe pakiety, kompleksową opiekę, dużo rozrywek :) Warto zajrzeć na stronę tam znajdziecie sporo informacji no i najważniejsze by samej seniorce/seniorowi sie podobało :)

Gość gość
Tam musi być pięknie, ale nie jest to jedyny dom seniora w przyjaznej, zielonej okolicy bo moja teściowa spędza swój czas w http://domopiekinestor.pl i jest bardzo zadowolona, przede wszystkim ze względu na otaczającą naturę.

Gość gość
Żałuję, że nie mogłam się sama zająć moją babcią, ale czasowo bym nie wyrobiła, dlatego zdecydowałam się na dom seniora. Trochę pytałam i trafiłam na ofertę domu w Korbielowie - www.opiekaseniora24.pl Pozytywnie jestem zaskoczona jak na razie. Warunki mają bez zarzutu, a cena myślę, że atrakcyjna porównując z innymi takimi ośrodkami.

Gość votex3
Szukacie dobrej jakości kursów dla seniorów ? Jeśli tak to koniecznie zajrzyjcie na mega ofertę, Jak używać Google ? gdzie znajdziecie rewelacyjnej jakości kursy i szkolenia dla seniorów ! Zajrzyjcie na : https://aasynetu.pl/