Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na poniedzialek....

Polecane posty

Gość gościówa2225
Pierdzi mama pierdzi tata dziadek ;pierdział długie lata pierdzą siostry pierdzą bracia pełno smrodu maja w gaciach

Gość Pierdzioszek:)
Pierdzi mama pierdzi tata dziadek ;pierdział długie lata pierdzą siostry pierdzą bracia pełno smrodu maja w gaciach

Gość gość
Nie chodzi o temat rozmowy ale o osobę która ją prowadzi 🖐️

Rozmowy ze mna sa dobrowolone, topicow masz wiele innych, na ktorych mozesz sie udzielac. Na moje tematy nikt nikogo za uszy nie ciagnie. @Kamilla: ja mam nimm2

Gość DzikJestDziki
Jakaś masakra z taką interpretacją wiary- tak nie zachowuje się człowiek głęboko wierzący :) co do przeczytania Pisma Św- znam takie osoby, a i sama czytam i większość poznałam:) Po prostu razi mnie Twoja duma religijna i nazywanie się głęboko wierzącym skoro tak otwarcie promujesz i żyjesz w wolnym związku "na kocią łapę" to ma się nijak do katolicyzmu. I tutaj masz duży problem. Co to byłaby za wiara, gdyby tak każdy interpretował sobie poszczególne przykazania według swoje "widzimisię" :P Błądzisz Gościu.

Gość DzikJestDziki
no każdy z nas, ale trzeba się przynajmniej starać, a nie pisać takie bzdury :) Gdyby Maciuś był prawdziwie wierzący to byłby prawiczkiem :) dlatego jest mało wiarygodny :P

@dzik: obawiam sie, ze zbyt slabo mnie znasz, zeby oceniac moja wiare, wiec bez urazy, ale po prostu przyjmuje Twoje zdanie do wiadomosci. Nie jestes tez osoba duchowna. Od mojego proboszcza nigdy czegos takiego nie uslyszalem. Przeciwnie - jestem w mojej parafii osoba lubiana i szanowana. Co do Pisma, to jak napisalem - nie znam zadnej osoby swieckiej, ktora mialaby przeczytane cale Pismo. Zycia mam jeszcze troche przed soba doczesnego, to postaram sie wyrobic z lektura, o ile czas i checi pozwola. Moja religijnosc to wiele innych rzeczy, niz zycie w takim a nie innym zwiazku, ktorego zreszta nie "promuje", tylko kilka osob sie tego uczepilo. Nie sadze, zebym to ja mial problem, bo to nie ja zajmuje sie cudzym zyciem i cudza wiara, tylko Ty. Pan Bog mnie osadzi w swoim czasie i to przed nim bede sie tlumaczyl, ewentualnie moge tlumaczyc sie przed kaplanem katolickim, ale przed nikim innym.

Gość DzikJestDziki
Twój proboszcz też niestety może być w błędzie...(skoro nie twierdzi, że seks poza małżeństwem jest grzechem) chcę Ci tylko uzmysłowić, że określanie siebie osobą GŁĘBOKO wierzącą ma się nijak to uprawiania seksu przed ślubem. I tylko TYLE ! Nie oceniam Cię, ale głęboka wiara to zupełnie coś innego :) Poza tym fajny masz projekt do zrealizowania P.S Oboje z narzeczonym żyjemy w czystości i nie uważamy się za świętych a i do głęboko wierzących nam sporo brakuje :)

P.S Oboje z narzeczonym żyjemy w czystości i nie uważamy się za świętych a i do głęboko wierzących nam sporo brakuje xxx Super, ekstra, gratulujemy.

@dzik: a ja chce Ci uswiadomic, ze uprawianie seksu przed slubem nie ma nic wspolnego z wiara lub jej brakiem. Ps. nie jestem projektem.

Gość DzikJestDziki
Żal mi Cię Maćku, ale czystość przedmałżeńska jest m.in związana z wiarą katolickę (zresztą nie tylko katolicy jej powinni przestrzegać) zmykam, do kiedyś. a Wy dalej z błękitną czernią vel Kamilą spamujcie te nędzne topiki :) Życzę Ci prawdziwej głębokiej wiary, takiej, za którą mógłbyś oddać życie np.jak bł. Karolina Kózka. pozdro Dzieci

Gość gość
o ja PIERDZIU !!!!!!! co za ambitna dyskusja :P Dziku- Maciuś wie wszystko najlepiej. Na takich ludzi nawet cyjanek nie zadziała ! Szkoda gadać z Pustakami :P zwijam się stąd z tej sodomy i gomory

Gość geik smierdzioszek

Mylisz wiare w Boga z nauka danego kosciola. Moja wiara w Pana Boga jest bardzo silna, ale jednoczesnie wiem, ze seks przedmalzenski jest sprzeczny z nauka kosciola katolickiego. Nie uzywam okreslenia "czystosc przedmalzenska", bo seks dwojga doroslych ludzi odmiennej plci nie jest niczym brudnym, ani zlym. Dlatego mam takie podejscie do tego tematu, jakie mam. Pozdrawiam Ciebie.

Gość geik heik

Gość a moze porozmawiamy na temat-
-opowiadaj wiec jak robisz te canneloni :)

:o

wygladaja apetycznie :) z pewnymi zastrzezeniami, odnosnie "przypraw", ale na ten temat lepiej cicho sza, bo mnie detektyw znow capnie ;)

Nie będę kupywać tylko zrobie sama i nie ze szpinakiem, a z mielonym, nienawidze szpinaku. Zraziłam sie do niego kilka lat temu podczas diety.