Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sportowa

Znudzona związkiem

Polecane posty

Gość Sportowa

Witam, mam na imię Beata i mam 21 lat. Pewnie większość się zdziwi ale jestem już w związku ponad 5 lat. Tak mnie też to szokuje jak widzę ile czasu minęło. Piszę do Was bo już nie potrafię z nikim o tym porozmawiać. Mój facet ma 24 lata i jest strasznie leniwy, kiedyś ideał ! Szczupły, uwielbiał sport, dusza towarzystwa a teraz ?? leń. Ja codziennie biegam, ale nie potrafię go zmotywować. Ma dopiero 24 lata a waży 101 kg !! i obawiam się, że już mi się podoba :( czy jest sens ratować ten związek ? co najgorsze, to on powtarza cały czas, że mnie kocha itd ale to wszystko jest nudne. Rozleniwiony wraca z pracy nie ma ochoty nawet na spacer ! ale oczywiście wieczory, gdy zbliża się pora seksu jest żwawy i wtedy strasznie mi okazuje jak bardzo mnie kocha, ale to już chyba taka natura tej płci :/ Czekam na Wasze opinie :*

Gość silene
Pierdzi mama pierdzi tata dziadek ;pierdział długie lata pierdzą siostry pierdzą bracia pełno smrodu maja w gaciach

Gość parówa123
nieprawda, nie wszyscy są tacy, rzuć gnoja bo tylko życie przy nim marnujesz

Gość Prawda jest taka iż
To przestań z nim spać!! Zobaczysz, czy naprawdę Cię kocha!! Serio mówię. On Cię dość przedmiotowo traktuje, a Ty mu na to sama pozwalasz!!

Gość Bicka
Może coś w tym jest. Ale to powinnam mu powiedzieć o tym, że się nie będziemy kochać do czasu kiedy on zacznie się starać ? Czy mam tak po prostu zaprzestać seksu nawet nie mówiąc mu że cos jest nie tak

Gość rfy
handlowanie seksem, najgłupsza sztuczka kobiet praktykowana od stuleci :(

Gość gość
To przestań z nim spać!! Zobaczysz, czy naprawdę Cię kocha!! Serio mówię. On Cię dość przedmiotowo traktuje, a Ty mu na to sama pozwalasz!! No jasne :) w ten sposób sama siebie najbardziej uprzedmiotowi.

Gość Sportowa
@rfy to doradź mi co powinnam zrobić, bo ja też już innego wyjścia nie widzę jak zabrać mu to na czym mu chyba najbardziej zależy.

Gość gość
Moge zrozumiec jak ludzie sa razem 30 lat i z jednego z nich robi sie spaslak, to pewno trudniej zostawic te 30 lat za soba i zaczynac od nowa, ale ty dziewczyno masz 21 lat, a Twoj facet jest waleniem bo nie chce mu sie tylka ruszyc! 21-latka z 5letnim stazem w zwiazku?!? No prosze Cie! Powinnas sie bawic, swieat zwiedzac, randkowac, zeby wiedziec co w facetach ci sie podoba, a nie byc lalka od seksu dla jakiegos nudziarza z nadwaga. Porozmawiaj z chlopakiem, powiedz mu to wszystko, co nam tutaj powiedzialas i zaznacz, ze dajesz mu ostatnia szanse, zeby cos ze soba zrobil i zaczal inwestowac czas i serce w wasz zwiazek, bo jak nie to olej nie ogladajac sie za siebie!

Gość Sportowa
Dziękuję naprawdę dziękuję za dodanie mi odwagi !! dziś to zrobię, wygadam mu wszystko, jak to wygląda z mojej strony i mam nadzieje ze będę szczęśliwa ! :) Pozdrawiam i trzymajcie kciuki

Gość gość
Problemy w związku dorosłych ludzi rozwiązuje się rozmową, a nie jakimś głupim rodzajem szantażu.

Gość Co Ci poradzić..
Ale powiedz, czy Ty go w ogóle widzisz w roli męża? Czego Ty w ogóle chcesz od życia? Ktoś powyżej ma rację, to nie jest kupczenie seksem, tylko szacunek do siebie. Facet jej nie szanuje, to dlaczego ona ma szanować jego potrzeby seksualne?!! v Bardzo dobrze, jak przestaniesz mu się podawać na tacy. Tylko musisz wiedzieć czego Ty właściwie chcesz, czy myślisz o nim poważnie czy nie. Bo jak nie to po co w ogóle być z nim? Chcesz się później po 10 latach obudzić z ręką w nocniku, jak już przechodzicie ten związek i będzie taki rozlazły? v Mnie by się nie chciało faceta mobilizować non stop, już takiego znałam i podziękuję. Jak dla mnie to facet ma być motorem związku, a nie babka która będzie mu matkować, bo on zachowuje się jak leniwe dziecko. Jeśli widzę, że facet jest trudny w mobilizacji to wyobrażam sobie przyszłość i dziękuję. Za 10 lat to jego wady mogą się powiększyć jeśli teraz nie będzie nad sobą pracował.

Gość Halooo, gdzie Autorka?
na darmo piszemy??