Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateo 1992

jestem gruby

Polecane posty

Gość mateo 1992

witam mam 21 lat i ważę 110 kilogramów od pewnego czasu jest mi bardzo ciężko, zacznę od tego że jeszcze wogóle nie miałem dziewczyny a wszystkie które mi się podobały nawet na mnie nie zwracały uwagi,wszyscy mi mówili żeby wyrwać laskę trzeba mieć kase i fure powiem szczerze że do biednych nie należę a po drugie kupiłem rok temu samochód marki mercedes e klase na ful wypasie i myślałem że na to wyrwe laskę ale nic z tego pewnie odstrasza je mój wygląd bardzo chciałbym szybko schudnąć ale nawet niewiem od czego zacząć bardzo proszę co dalej ze swoim życiem wydaje mi się że jestem skończonym frajerem i nieudacznikiem

Gość meteo2013
primo - nie sluchaj idiotow secundo - lasek sie nie wyrywa tylko wyluszcza :classic_cool:

Gość mateo 1992
potrzebuję konkretnej odpowiedzi co dalej robić potrzebuję wskazówek

Gość gość
wejdz na forum sfd :) krok po kroku - badz wytrwaly pozdrawiam

Gość gość
i najwazniejsze - chudniecie nie jest procesem szybkim sa wyjatki ze mozna ale jesli zbyt szybko bedziesz mial inne zmartwienia np nadmiar skory

Gość gość
mateo, a ile masz wzrostu?

Gość mateo 1992
mój wzrost to 185 cm

Gość mateo 1992
od czego zacząć może siłownia lub rower ?

Gość gość
z tym tempem to nie jest tak do koca przyjmi sobie na poczatek proste zalozenia 2 tys kkal maks smieciowe jedzenia maks 1 w tygodniu 100 g bialka dziennie ogranicz tluszcze- nie smaz tak na poczatek poczytaj dokladnie im wiecej wiedziec bedziesz tym sie wciagnies

Gość gość
przy wzroscie 185 i 110 kg nie masz zbyt wielkiego problemu:) zamien autko na rower chociaz na dwie godzinki dziennie, polec na silownie ze dwa razy w tygodniu, przestan pic slodkie wody gazowane, jesc fastfoody, chipsy i słodycze i w ciagu kilku miesiecy masz problem opanowany:) Zbyt szybko nie chudnij bo pojawia sie rozstepy na skorze. Powodzenia:)

Zacznij od spożywania mniejszej ilości pokarmów i najlepiej spożywaj posiłki najpóźniej o 18. Jest lato, więc przy rowerze będzie za gorąco, proponuję pływanie, o ile umiesz.

Gość gość
cwicz z chodakowska ogranicz slodycze i bialy chleb i to wystarczy

Gość mateo 1992
dzięki za info to może narazie w tym stanie jakim jestem może do lasek nie startować ?

Gość gość
albo... nie chudnij wcale. Ja tam lubie takie misie do przytulenia:)

Gość gość
Od czegokolwiek, najważniejsze zacząć, a potem leci, bieganie, pływanie, rower, to co lubisz. No i deita ale nie cud, tylko zdrowe odżywianie. Musisz zmienić styl życia na stałe, bo sam widzisz, że dotychczasowy ci nie słuzy. Mesio do garażu, a misio na spacer.

Gość Bicka
Hej Mateo również mam 21 lat i studiuje wychowanie fizyczne i mogę Ci zaproponować na sam początek zmianę diety i ćwiczenia, nie rób czasami głupoty i nie zacznij biegać, choc to jedna z najlepszych form zrzucenia zbędnych kg. Bieganie jest dość niebezpieczne przy dość dużej nadwadze. Mogą wysiąść stawy a tego nie chcemy. Musisz być wytrwały ! a za jakies pół roku gdy będziesz kilka lub kilkanaście kg mniej, Twoi śmieszni koledzy nie wyjdą ze zdumienia, jak można się zmienić. Trzymam za Ciebie kciuki :) i przede wszystkim zrezygnuj z fast foodów :)

Gość gość
hhhhmmmmm robiles badania hormonow tarczycy ? robiles badania testosteron/estrogen? 1. krok zrob pelna morfologie krwi jesli sie okaze ze masz zaburzenia hormonoalne chudniecie moze sie okazac wcale nie tak latwe jak tu ludzie pisza 2. wejdz na fora sportowe - tym sie nie kieruj portalem ( z calym szczunkiem)

Gość mateo 1992
spoko damy rade :)

Gość mateo 1992
robiłem i wszystko jest ok

Gość gość
jesli chemia wychodzi ok to znaczy tylko jedno za duzo jesz nawet nie wiesz jak czlowiekowi malo potrzeba ja wazac tyle co ty - cwiczac codzien i jedzac ponizej 2 tys chudlem naprawde wolno uzmyslowic sobie musisz ze konsekwencja jest najwazniejsza smigaj na forum sfd lub kfd :)

Gość oejjeeeeeeeeeeeeeeee
mateo a jak wyglądasz, opisz się tak ogólnie wiesz mój facet tez jest potężny,ale bardzo fajnie wygląda, bo ma ładną twarz, zdabaną, czaderskie włosy, ciemną karnację, czarne oczy... mi się podoba

Gość dqwd
mateo zakładasz temat i znikasz :-O moze problem nie tkwi w twojej tuszy tylko w charakterze? wszysto tak zaczynasz i rucach po chwili?

Gość gość
up

Schudnąć może i schudniesz ale na głupotę lekarstwa nie ma :o