Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna04

preejakulat

Polecane posty

Gość joanna04

Witam, założyłam tu konto, ponieważ potrzebuję pomocy, bedąc na innych forach dostaję odpowiedzi typu "było sie tyle nie puszczać na lewo i prawo to nie byłoby problemów", mam nadzieję, że są tutaj wyrozumiali użytkownicy i ktoś podtrzyma mnie na duchu. Mam 19 lat i niedawno zaczęłam współżyć z moim chłopakiem, ostatnio podczas stosunku pękła nam prezerwatywa ale nie zauważyliśmy tego, co prawda nie skończył we mnie ale były to moje dni płodne a słyszałam, że przez preejakulat też mogłam zajść w ciążę. Pomocy i proszę o wyrozumiałość

Jakiej pomocy oczekujesz? Materialnej, finansowej, wsparcia duchowego, rozmowy z kimś miłym i wyrozumiałym, takim jak ja?

Gość gość
jest szansa ze jesteś w ciązy ale spokojnie. bardzo znikoma. poczekaj i nie denerwuj się - to najważniejsze. bo nerwy opóźniają okres. ale jeśli nie chcesz czekac długo to może po jakims tygodniu zrób test. jednak pamiętaj ze to jeszcze nie tragedia.

Gość joanna04
chciałabym, żeby ktoś powiedział mi jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciąże, naczytałam sie różnych wypowiedzi ludzi i jedni mówią, że jest 0% zajścia w ciąże przez preejakulat a anni mówią co innego, już sama nie wiem co mam myśleć.

Gość joanna04
dziękuje, zrobię test, ale minęło dopiero 2 dni od stosunku więc jeszcze troche muszę poczekać a jestem strasznie zdenerwowana

Gość gość
Hej dark:-*

Gość gość
pomysl o czyms innym. rozluznij się. może poczytaj książki a nie te głupoty na kafe. tutaj nic mądrego nic Ci nie poradzi. nie martw się na zapas bo teraz i tak nic nie poradzisz. a za jakiś tydzień zrob test

Prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży jest niewielkie. Na przyszłość w dni płodne staraj się stosować prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym.

Gość joanna04
Dziękuję za odpowiedzi, troche mnie uspokoiliscie;)