Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hahaha gorzkie żale brzydkich facetów

Polecane posty

Gość gość

Są tak głupi i nielogiczni że aż boli :D:D Oczywiscie zaraz poleca na mnie pociski ale nie obchodzi mnie to, znam swoja wartosc :D Nie rozumiem ich rozumowania. Są brzydcy więc to jest logiczne że powinni łączyć sie z ludźmi na ich poziomie a nie wybrzydzać i szukać modelek Czy brzydka kobieta zachowuje się tak jak brzydki facet? Nie sądzę. Wśród facetów to już jakaś plaga. Obraza do całego świata, lament że my(atrakcyjne) ich nie rozumiemy bo przecież oni potrzebują mieć śliczną laskę (zeby sie dowartosciowac) i natury nie oszukają więc ja się pytam Kim oni maja byc dla tej laski ?????? Skoro twierdzą że NATURY SIĘ NIE OSZUKA I TRZEBA MIEC ATRAKCYJNEGO PARTNERA, TO JAK WYOBRAŻAJĄ SOBIE ZWIĄZEK Z ATRAKCYJNĄ DZIEWCZYNA? Mysla ze bedzie dobrze czuła sie w takim zwiazku? Nic dziwnego, ze nie zwracamy na was uwagi. Gdybyście potrafili się zachować to może któras by dała szanse! Jestescie zalosni :D

Gość gość
Właśnie. Powinno się eliminować takie jednostki.

Gość gość
Po c**j się produkujesz na kobiecym forum? Bozia rozumku poskąpiła jak widać. :D

Gość gość
Bo jestem kobietą i wpis skierowany jest do frustratów? Mi rozumu nie brakuje - to się nazywa szczerość :D U was to tylko frustracja:D

Gość gość
Powinni mieć zakaz istnienia :D świat byłby piękny gdyby byli ludzie nie skrzywieni psychicznie :D

Gość gość
O, z tym tupetem to trafiłas w 10 :D Zobaczysz ze niebawem pojawia sie w odwecie tematy :o Ja sie zastanawiam czy tylko na kafe tacy wybrakowani czy w realu tez wszyscy brzydale tacy sa i sie maskuja?:D

Haha :D tutaj najadą. Wiem, bo założyłam niedawno podobny temat :D Rany boskie jaki jad się wylewał, a ile podszywów było :classic_cool:

Gość gość
Dokładnie,tu się zgodzę. Brzydka kobieta( lub w jakiś sposób nieatrakcyjna) nie płacze, że nie chce jej żaden przystojniak, natomiast najwięksi brzydale mają żal i ubliżają pięknym kobietom. A najgorsze jest to, że mają czelność komentować wygląd w chamski sposób. Bo tu nawet nie chodzi o brzydotę faceta, tylko to zachowanie obrażonego na matkę naturę królewicza, który pragnie mieć piękną królewnę:D I rzeczywiście, im gorszyy brzydal, tym większą ma czelność i tupet. K***a, nienawidze takich idiotów :D

Gość nadddalamamnka
popieram autorke w 100%!!! trzeba miec tupet, by samemu sie ostro zaniedbać, a od kobiety wymagać cudów na kiju. bylam z facetem, ktory mial spora nadwage i jak sie do niego wprowadzilam, to od razu przytylam jakies 7kg. on lubił gotować w dodatku tłusto i niezdrowo, no to niedziwne, ze przytylam. i on do mnie z tekstem, że jest jeszcze ok, ale nie wypbraża sobie abym jeszcze przytyła. kurde.. wcale nie mialam zamiaru, bo sie szybko wzielam za siebie.. no ale taki tekst do laski 60kg, gdy samemu 120 sie wazy? :o

Gość facet niezbyt przystojny
To wam ładnym kobietom i przystojniaczkom Bóg poskąpił rozumu !

Gość gość
na jakiej podstawie tak twierdzisz facecie niezbyt przystojny :D:D?

Gość gość
Wybacz facecie niezbyt przystojny, ja do pięknych też nie należę. Ale, że tak powiem znam swoje miejsce i nie oczekuję modela z okładki, a już na pewno nie mam o to pretensji do świata i nie komentuję chamsko wyglądu mężczyzn

Gość facet niezbyt przystojny
Z obserwacji otoczenia.

Gość gość
nadddalamamnka ja bym mu wygarnęła :D co za cham:o :D

Gość gość
facet niezbyt przystojny - Gdybyś zachowywał się jak przystało to nie miałbyś takich problemów:)

Gość gość
żałosne patafiany

Gość gość
gdybyście dawały nam szanse nie byłoby g***tów etc.same jestescie winne.

Gość gość
Hohoohoho, przybastuj kolego, może najpierw wy dajcie szanse normalnym dziewczynom i ogarnijcie swoje prostackie zachowania. Skąd w facetach taki brak...samokrytycyzmu? I mam to w d***e, powyżywam się w tym temacie na takie niedorajdy, bo aż żal słuchać dorosłych chłopów z mentalnością 9-latka

Gość gość
Takie egzemplarze to tylko na kafe :Dhahaha

Gość gość
A gdzie tu jest logika? Bo ja nie rozumiem. Kontynując to rozważanie, blondyn koniecznie musi związać się z blondynką, a biedny z biedną, głupi z głupią, bo według alogicznych kobiet wszystko co mają rodzice, mamy mieć i my. Brzydka kobieta i brzydki mężczyzna nigdy się nie pokochają, bo miłość = pożądanie.

Gość gość
ale dlaczego niby mamy wam dawac szanse? wy dajecie szanse grubej i brzydkiej dziewczynie? juz nie mowie o przystojniakach, ale o brzydalach ktorzy rownie nieurodziwymi kobietami.. wręcz gardzą :o

Gość gość
No ok.Głupie przyklady ale niech bedzie.W takim razie skoro brzydale czuc pociagu do siebie nie będą (nie myl z miłością pociagu) to jak ładna ma czuć pociąg do brzydkiego?To chyba tylko z jego strony.Ładna ma duży wybór i nie będzie brała brzydala dlatego,ze on marzy o tym. Nikt nie jest matką teresą:D

Gość gość
www.odloty.pl/pl/ogloszenia-towarzyskie/gdansk/zaspa/natalia-exclusive/108835.html xxx Zdjęcia fotograf spieprzył. W rzeczywistości jest lepiej. Mocne 9/10. Połyka, daje sobie wkładać w tyłek, jest miła, rozmowna, koleżeńska. A to nie jest dziwka z górnej półki, bo tam to dosłownie kobiety z ciałami modelkami. Ja jestem może i brzydki, ale łeb mam, to kasa jest na seks. 4-5 razy w tygodniu bzykam i są to piękne kobiety :)

Gość gość
No masz całkowitą rację. Tylko atrakcyjni mogą doświadczyć miłości. Brzydcy wiążą się wyłącznie z desperacji lub wygodny, w rzeczywistości cierpią i się z sobą męczą. Kobiety brzydkie zamiast rodzić dzieci, powinny je uśmiercać i wszystko po pokoleniu powróciłoby do normy.

Gość gość
Jeśli ktoś kieruje sie c****m to niech cierpi. Znam wiele nieatrakcyjnych ale szczęśliwych malzenstw. To nie utopia, halo

Gość gość
Faceci mają niższe wymagania od kobiet. Szczupła kobieta, już jest przeciętna z wyglądu, jeżeli nie posiada jakichś niezwykle wyraźnych defektów fizycznych. Szczupły facet natomiast, jak jest niski, ma przeciętną twarz i małe prącie jest brzydalem 1/10. Jak widać faceci całkiem inaczej stopniują atrakcyjność.