Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMarlena

Wyjazd dziecka. Co myślicie i jakie jest wasze zdanie?

Polecane posty

Gość MamaMarlena

Mam 19 letnią córkę. Za rok skończy technikum i chciałabym wykupić jej wycieczkę zagranice tak by ona mogła jechać z koleżanka. Jednak moja córka upiera się, że chce jechać sama. Co prawda jest pełnoletnia i będzie miała już wtedy prawie 20 lat ale obawiam się o ten wyjazd i nie wiem czy się zgodzić. W końcu różne rzeczy się dzieją na takich wyjazdach. Miał ktoś taki przypadek? Albo czy ktoś się wypowie w tej sprawie? Bardzo mi zależy!

Gość gość
Dziwne. Może chce z chłopakiem a nic nie mówi.

Gość MamaMarlena
Być może ale co w tej sytuacji zrobić? Nie ukrywam, że nie uśmiecha mi się puszczać ją z chłopakiem, którego nie znam a wiem, że moja córka się nie przyzna, że kogoś ma.

Gość gość
no to masz co chciałaś. tak to by sie przyznala a ty bylabys spokojna że nie jedzie sama. r****c to sie moga i w parku w krzakach, i tak nie ustrzezesz...

Gość gość
To masz rok by poznać i córkę lepiej by z tobą rozmawiała i chłopaka. Jak ma chłopaka i z nim jest to raczej wyjazd niewiele zmieni. Bo czy będą razem tu czy tam?

Gość MamaMarlena
No tak. Bardzo dziękuję za... No właśne za co? Za niestosowną i niepomocną odpowiedż.

Gość MamaMarlena
gość To masz rok by poznać i córkę lepiej by z tobą rozmawiała i chłopaka. Jak ma chłopaka i z nim jest to raczej wyjazd niewiele zmieni. Bo czy będą razem tu czy tam? DZIEKUJE :)

Gość gość
Ja się bałam przyznać ojcu, ze mam kogoś. Byliśmy z 5 lat ze sobą i ojciec nic nie wiedział. Dopiero po jego śmierci powiedziałam mamie, choć ona się domyślała. Dziś jesteśmy 10 lat ze sobą, mamy synka 8 miesięcznego. Ją skończyłam studia.

Gość ten gosc to ja
Czemu ci się nie przyzna?

a moze ta wybrana kolezanka wprawdzie nie jest wcale az tak bliską ,zaufaną dla niej osobą, aby miala z nią wyjechać??dlatego nie cche zadnej kolzanki,bo nie zadna nie spelnia jej wymogow na wyjazd

Gość gość
N ie uszczęśliwiaj córki na siłę i nei wciskaj jej jakiejś koleżanki. Co zrobi to jej sprawa. A ty niby chcesz być taka wspanialomyślna i wykupić wycieczkę i zaraz na dzień dobry ZONK , bo ma jechać z koleżanką. Gdybym dostala takie ultimatum to zrezygnowalabym z tej wycieczki.

Gość wifigdańsk
a myslisz ze kolezanka uchroni ja przed złem// w zyciu. poza tym pod wzgledem prawnym twoja 19l.corka ma prawo robic co chce.