Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juleńka8i

Poszukuje dobrego zespołu - woj.zachodniopomorskie

Polecane posty

Gość Juleńka8i

Witam kochani !!! Mam do Was taką małą prośbę.. Moglibyście mi polecić najlepszy zespół w tych okolicach ? Potrzebuje ich na sierpień 2014.

Gość gość
He.Ja z mojej strony mógłbym ci zaproponować bardzo fajny zespół który grał u mnie na weselu. Nazywa się La Banda. Mają fajne gitarowe brzmienie i miły dla ucha wokal.

Gość gość
Muszę przyznać, że spodobały mi się ich nagrania znalezione w sieci. Ta wokalistka całkiem ładnie śpiewa.

Gość ariel atom
Mozęcie napisać jaki jest skład i repertuar tego zespołu? La Banda.. fajnie to brzmi :)

Gość gość
Jest pięć osób w tym zespole. Jest w nim wokal męski, żeński do tego gitary, klawisze, perkusja, akordeon. Repertuar bardzo szeroki i do tego nawet obcojęzyczny. Także jest ok :)

Gość gość
Jak dla mnie są super. Nieco odbiegają od dzisiejszych kapel grających do znudzenia to samo. Warto sprawdzić.

Gość gość
Ewa(ileśtam trójek) - w takim razie powiedz mi jakie zespoły powinny grać skoro te dobre nie "chałturzą" po nich? Może w takim razie wcale zespołu nie zatrudniać? Dla mnie bez sensu. Jak się dobrze poszuka i siedzi w temacie, to bez problemu znajdzie się solidny zespół na wesele. Ot, cała specyfika.

Gość zwykły chłopak p
Dziś w mediach jest tyle szajsu i różnego badziewia, że właśnie takie zespoły które nie mają się jak przebić przez to koryto syfu są naprawdę godne uwagi. To smutne ale prawdziwe. Poza tym są też zespoły lokalne które nie potrzebują dużego rozgłosu a działają po swojemu grając sprawiając przyjemność w ten sposób np gościom na weselach. Nie wszystkim się śni taka kasa jaką mają biber i one direction...