Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaputaczczka

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość a to nie dostawałaś
nic na potrzymanie?? jak duży był krwiak??? leżałaś cały czas?

Gość gość
luteina jest na podtrzymanie

Gość cbdiucbedcech
po 5 tyg brałam luteine 2x2 (z powodu plamień) w 6 tyg trafiłam z krwawieniem na IP okazalo się ze mam dużego krwiaka 50%szans na utrzymanie ciąży kazali leżeć w domu i brać luteine w 9 tyg żadnych plamień i nagle krwotok i poronienie

Gość zaputaczczka
zrobie i ci napisze bo myśle żę owu w tym cyklu miałam około 12 dnia tak wsazywały objawy potem już od 14 śluz bezpłodny a więc za 2 dni to by było 12 dni od owu więc jak jest ciąża to już coś pokaże

Gość cbdiucbedcech
ja dziś kupie test ale chyba lepiej go zrobić jutro z rana, jak myslisz?

Gość zaputaczczka
poczekaj do rana jak wytrzymasz, lepiej zrobić z porannego,

Gość zaputaczczka
a ty zachodzisz w ciąże na przerywanych, czyli nie do końca planowane, my zawsze idziemy na całość szczególnie około okresu płodnego staram się stwarzać sytuacje żeby co 2 dni, nie naciskam na męża żeby go nie zniechęcić ale tak damskimi sposobami staram się kontrolować

Gość zaputaczczka
a czułaś jakieś objawy zagnieżdzania, bo tyle tu o tym piszą, ja nie miałam nigdy żadnego plamienia impantacyjnego a na inne objawy nie zwracałam uwagi, pamiętam jakbyłam w ciąży tej z której wyszedła dzidziuś to gdzieś około terminu@ miałam brązowe plamienia jak czekolada przez 2 dni i myślałam że okres się rozkręca

Gość cbdiucbedcech
ja od 3 lat cały czas stosunek przerywany z partnerem i zaszłam po tym czasie. Nie chcielismy dziecka ale też ciąża nie byłaby tragedią. Jak byłam w ciąży to zapragnęłam dziecka i poroniłam.... Chciałam się starac tzn pelny stosunek po 3 okresach od poronienia-dla bezpieczeństwa. Nie mialam żadnych objawów zagnieżdżania a plamienia mialam po spodziewanej miesiączce z powodu krwiaka