Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce miec rozklepiochy wiec wybieram cesarke

Polecane posty

Gość gość

wole blizne niz szeroka pochwe, zwlaszcza ze teraz mam waska i super

Gość waskie gardlo
czy ktos wie jak jest wiadro po francusku niemiecku i po lacinie?

Gość gość
blizne bedziesz miala na 100% wiec juz bedziesz naznaczona:) Bedziesz brzydka ,ale pewnie i tak jestes paskudna wiec ci nie zalezy :) A co do rozklepiochy to bujda i twoje fantazje.

Gość gość
Ksiezniczka Kate nie jestes wiec mozesz byc paskudna :)

Gość gość
co do rozklepiochy to nie fantazje:) wiekszosc moich koelzanek skarzy sie na pochwe po porodzie:) a te co mialy cesarke chwala sobie i blizny sa malutkie, wrecz niewidoczne:)

Gość gość
Ja urodzilam 4 dzieci sn i zadnej "rozklepiochy nie mam hehe.Nie mowie,ze jestem ciasna jak dziewica,ale bez przesady ani ja ani maz sie nie skarzymy.No ale to Twoja sprawa jak bedziesz rodzic,jak dla mnie to mozesz sobie nawet uchem dziecko dac wyciagnac :P

Gość gość
bo twoje znajome rozklepiochy zawsze mialy i bez porodu :)

Gość gość
no jakos trzeba sie pocieszac,choc nie wiem czy to pomoze ,bo oblesna blizna i tak bedzie

Gość gość
a ja mam bardzo waska i nie chce szerszej bo w seksie super sprawa, niczym dziewica:P

Gość gość
no tak tak waska blizna tak sie pocieszaj ,oblesnosc fuuuuuj

Gość sarenA morska
Ja nie wiem,co wy macie z ta rozklapiocha. wszedzie rozklapiocha i rozklapiocha. Skad to wyobrazenie? mam dwoje dzieci,mlodsze ma 5 mcy. owszem,pare tygodni po porodzie faktycznie jest wrazenie luzu,nie wiem,ile tygodni,nie prowadzilam zapiskow,ale teraz,po 5 mcach -i juz od dluzszego czasu -nie mam w ogole wrazenia,ze jest tam jakos szerzej czy cos. w syosunkach tez nie widze roznicy. przeciez to wraca do swojej normalnej postaci,tak jak i macica nie rostaje wielka,ukrwiona i rozciagnieta.

Gość gość
lepiej mieć bliznę na łonie niż na kroczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pipsko w bliźnie wygląda ohydnie a na łonie nic nie przeszkadza a jak włoski zarosną nawet lekko to w ogóle nie widać i przede wszystkim po bliźnie nie ma czucia!!! co za przyjemność dla faceta jeździć językiem po zabliźnionej piczce i dla kobiety jak tego nie czuje???? nie mówiąc o rozszarpanej dziurze w środku.... nawet chylinska mówiła że po porodzie miała rozklapioche, ale ją na plastykę stać...

Gość gość
piczka po porodzie sn NIGDY nie będzie wyglądała tak jak nieródki czy kobiety po cc zapamiętajcie to sobie!

Gość malina97889
Zgadzam się, lepsza cesarka. Nawet jak zostanie blizna to wystarczy zabieg laserem i po sprawie. Lepsze to niż labioplastyka czy jakieś blizny lub zrosty, no sorry.

Gość gość
właśnie, lepsza cesarka niż p***a wiadro, i matki nie wypierajcie się, mężuś wam nic nie powie, bo tak czy siak chce zamoczyć nawet w wiadrze, ale poczytajcie na forach męskich!!!! jak piszą o waszych p*****h Ja bliznę po cc usunęłam laserem 500 zł a c*pka nienaruszona, a wy marzcie dalej, ze wiader nie macie, jak wam łeb bachora p**de rozciągnął :D

Gość gość
urodzilam 4 dzieci i moj maz mowi ze jestem bardzo ciasna i delikatna

Gość gość
wole rozklapioche niz gowno w glowie

Gość gość
Aż się dziwię że jeszcze ktokolwiek się łapie na takie tematy. :D Autorko załóż jeszcze temat dot. karmienia piersią a mlekiem modyfikowanym. :D Będzie ubaw.

Gość sarenA morska
No jesli chodzi o optyke,to sie zgodze,ze wyglada to inaczej,nie przygladalam sie z lupa,ale tak pi razy oko -ale tez wczesniej sie swoim narzadom.plciowym nie przygladalam z wielka uwaga i nie wiem,jak to dokladnie wygladalo. Mam wrazenie,ze uczestnicy tej rozmowy to uczniowie podstawowki,gora gimnazjum

Gość gość
przecież jak się rodzi SN to też jest blizna tyle że na kroczu

Gość okiem facetów z męskiego forum
macie matki polki po porodzie sn wypowiedzi facetów:D:D temat: Porozmawiajmy o ciasności pochwy... c c c c c "Roksi; No właśnie. Bo z tego co zauważyłem a w zasadzie wyczułem to są kobiety które mają ciasne pochwy i seks z nimi to przyjemnosc a są też takie w których mój penis jest luźny i obija się jak żyd w pustym autobusie czyli nie są zbyt ciasne przez co nie odczuwam tak wielkiej przyjemnosci z seksu jak z kobietami z ciasnymi pochwami. Jak myślicie czym jest to spowodowane ze jedne kobiety maja ciasne a inne luźne pochwy? Czy ma na to wpływ to jak czesto uprawiają one seks? ze im czesciej uprawiaja seks tym mają większy luz... a moze to indywidualna sprawa kobiet? czy mozna sądzić że niska i drobna kobieta bedzie miała ciaśniejszą pochwe niż taka wysoka przy kosci" ODPOWIEDZI: " wszystko to o co pytasz to indywidualna sprawa budowy ciala kobiety. Luz pochwy nie jest spowodowany ilościa stosunków bo pochwa jest elastyczna i nie ma czegos takiego że rozciągnie sie na stałe. No ewentualnie po porodzie moze byc nieco luzniejsza. " c c c c c "dużo zalezy od pozycji jak ma złączone nogi to zawsze jest lepiej " c c c c "Ciasna pochwa jest fajna, ale przy porodzie skutkuje cesarskim cięciem i brzydką blizną na brzuszku :) Chcesz mieć żonę z brzydką blizną;>? Większość Polek ma niewytrenowane te okolice co skutkuje brakiem satysfakcji seksualnej u ich facetów. Zwłaszcza po urodzeniu dziecka problem się nasila będąc prawdziwą przyczyną rozpadu początkowo szczęśliwych i udanych związków. Kobiety o niewytrenowanych mięśniach Kegla częściej łapią infekcje grzybicze i bakteryjne a w późniejszym wieku maja kłopoty z puszczaniem moczu. " c c c c "Ciasna pochwa jest fajna, ale przy porodzie skutkuje cesarskim cięciem i brzydką blizną na brzuszku :) Chcesz mieć żonę z brzydką blizną;>? Luźna pochwa jest fajna bo przy porodzie łatwiej wyjść bobo ale przy seksie nie cerpiesz z niego przyjemności :) Chcesz mieć żonę która nadaje się tylko do fistingu;>? a tak na SERIO: Gdzie wsadzasz wacka? W bliznę czy pochwę? c c c c No właśnie" "Właśnie zauważyłem że te ciaśniejsze przejmowały mniejsza inincjatywe podczas seksu, były mniej r***liwe a zwłaszcza w pozycji od tyłu. a po porodzie to jest rozklapciucha sejdzej - chciałem dać nazwe "Porozmawiajmy o ciasności c*pek" ale obawiałem sie ze ktoś moze skasowac ten temat " :D:D::D:D::D

Gość gość
ja kocham sie z mezem analnie i to mnie podnieca bardzo mocno

Gość okiem facetów z męskiego forum
dalasza część:D:D:D dalej łudźcie się, że jesteście ciasne o porodzie a faceci tego nie odczuwają:D nawet sami mówią o tym ROZKLAPIOCHY!!!:D : : :|: | "eee tam, jak trafisz na sympatycznego chirurga to walnie dwa szwy więcej i będzie jak dziewica przy pierwszym rżniątku :D" c c c c

Gość gość
Ale decydując się na ciążę to każda kobieta musi się liczyć,że jej ciało się zmieni! Ja miałam cesarkę ale nie z wyboru....... Wiedziałam ,że ciało zmienia się po porodzie.

Gość ciesze sie ze mialam cc
moj maz tez byl wyrozumialy ale po cc odetchnal z ulgą, ze rozklapiochy nie bedzie :)i nawet z kumplem gadal, ze mialam cc a ten jego kumpel: to ci sie pofarciło, przynajmniej jej c*pka nie ucierpiała i wiadra nie będzie miec:P gadajcie sobie co chcecie, wolę cienką bliznę nad spojeniem łonowym niż żebyśmy z mężem nie byli zadowoleni z ciasnosci

Gość gość
jesteście obleśni. najwiecej kwiczą faceci którzy mają małe penisy.polacy w ogóle blado wypadają na tle innych krajów. prawda jest taka że polscy faceci są najczęściej niscy i mają małe fujarki dlatego ciągle te tematy o rozklapiochach.

Gość gość
POLSCY FACECI mają małe wacki i są niscy!!!

Gość a tobie pewnie konia
trzeba żeby zadowolił:D:D iiiiiiiiiiiiiiihahahahhah wio koniku~! ewentualnie bambusa z wielką pałą:O fujjj niezłe musisz mieć wiadro:D sorry nie jestem rasistką... ale obrzydzają mnie czarne penisy a takie laski co się prowadzą z murzynami i ciapkami za SZMATY!

Gość gość
hahaha czemu od razu myslisz o murzynach? te badania dotyczyły krajów europejskich - nimców, franczów a ty od razu o murzynach zboczuszku już widac co ciebie kręci ;)