Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grecja wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie do osób które były na wakacjach w Grecji co myślicie o locie na Krete w październiku? z dzieckiem w październiku (20mies będzie mieć)? Jak to jest wystarczy dla dziecka dowód czy musi być paszport? z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Musi mieć paszport lub dowód tymczasowy. W październiku na Krecie nie jest juz zbyt ciepło, więc powinniście być zadowoleni.Lepiej jednak wybrać się we wrześniu, bo będzie po prostu taniej z racji większej ilości organizowanych wylotów. Zdecydowanie najładniejszy region na Krecie to Agios Nikolaos

Gość gość
Właśnie dowód ma, a jeśli chodzi o pogodę to odpowiadałoby ok 25 stopni ale nie wiemy czego się spodziewać też myśleliśmy nad wrześniem...

Gość gość
Tak się składa,że pracuję w biurze podróży i stąd moje podpowiedzi. Jeśli dzieciątko ma dowód to w zupełności wystarczy na Kretę i na inne europejske kierunki.Jeśłi nie będzie mieć skończonych 2 lat w dniu powrotu to leci właściwie za darmo jako infant ( płaci tylko ubezpieczenie) więc tym bardziej warto wykorzystać. Wrzesień to m-c kiedy lata więcej samolotów i ogólnie jest fajniej na wyjeżdzie. W październiku już życie turystyczne zamiera w niektórych rejonach GRECJI.

Gracja fajny pomysł. Wydaje mi się, że dowód powinien wystarczyć. a gdzie szukacie ofert? Bo ostatnio znalazłam całkiem fajną stronkę z wyjazdami na wakacje www.WakacyjnyPirat.pl za całkiem przystępne ceny

Gość Siwolka

A ja w Grecji bylam z Coral Travel i szczerze mowiac doskonale spedzilam tam czas. Wszystkocbezpiecznie, zapewnione icdobrzenzorganizowane. biuro rewelacyjnie to zorganizowalo