Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany w byłej nauczycielce

Polecane posty

Gość gość

Skończyłem właśnie LO i dostałem się na studia. Mam dziewczyne, ale ciagle się klocimy, czuje że to nie TO. W głowie siedzi mi moja anglistka, piekna i wesoła kobieta. Myśle o niej często i wstyd se przyznac, ale tęsknię za nią. Co zrobić? Posiadam jej adres mailowy i jesteśmy znajomymi na fb. Ona jest sama. Czy warto sie odezwac, odpisze mi ? Jak uwazacie? Czy mimo roznicy wieku mogłoby się nam udać? Dodam, że gdyby ona tylko się zgodziłam rozstałbym się z dziewczyną nawet dzisiaj. Doradźcie

Gość facet po zawodówce
Jak nie kochasz dziewczyny to ją rzuć ośle ! Po co to ciągnąć ? Desperatem jesteś i boisz się zostać na miesiąc czy 2 sam ? Student zasrany :D Kurwo ośle j****y. Za 5 lat będziesz szukał roboty za miotłą skórwysynu

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie? Nie mam zamiaru latać za miotła, po architekturze mi to nie grozi raczejZ dziewczyna mamy ciagle szanse i ona prosi, zebym nie odszedl

Gość Najmądrzejsza ze wszystkich
Nie kochasz dziewczyny, to ją rzuć ośle. :D

Gość gość
Bardziej chodzi mi o wasze opinie czy moge do niej startowac czy dac sobie spokoj. I jeszcze taki szczegol- zauwazylem ze duzo bardzoej kreca mnie dojrzale kobiety od rowiesniczek.

Gość gość
Moze i sie boje, bo to pierwsza milosc moja i jej.

Gość facet po zawodówce
Każdego faceta o wiele bardziej kręcą dojrzałe kobiety niż te puste siksy. Wmówił jakiś osioł że polki najpiękniejsze na świecie są , uwierzyły i nic tylko lustra i ciuchy im we łbach. Zaproszą cię do domu i zamówią pizzę zamiast zrobić obiad i pokazać że umią gotować. Później wielce zdziwione że facet ślubu nie proponuje a tylko w*****a i w********a. Kiedyś kobiety były inne. A niby dlaczego tak bardzo swoje matki szanujemy ? Za ich poświęcenie dla nas. Widzimy ile trudu wkładają w nas. Dojrzałe kobiety nie są puste i dlatego są warte szacunku i zasługują na miłość.

Gość facet po zawodówce
No i nie drą mordy i nie mają tyle zmiennych nastrojów jak te k***y studentki. R****ć i rzucać, inaczej naprawdę się nie da. No chyba że jakaś p***a taką zechce albo zagorzały prawiczek romantyk :D

Gość facet po zawodówce
Jaka miłość ośle ? Mówisz że choćby za 5 minut możesz od niej odejść i zapomnieć i o miłości ośle mówisz ? K***a jakbyś tak moją siostrę załatwił to bym ci łeb przy samej d***e ośle up*******ł. Architekt j****y się znalazł. Będziesz okruchy ze stada świniom wyjadał ośle

Gość gość
Ale czy myslicie ze jak zagadam to sie zblaznie? Ale jak nic nie zrobie to sie nie dowiem.

Gość gość
doradzcie cos a do tego wyzej- juz kilka razy probowalem, ale ona blaga i prosi zebym jej nie zostawial.

Gość facet po zawodówce
Ale p***a z ciebie ośle jeden. Mi też kiedyś podobała się moja wychowawczyni. Miała wtedy ok. 40 lat, może ciut mniej. Musiałem się wyciągać na trójkę i zostałem w klasie sam na sam. Poszedłem na żywioł i zrzuciłem z siebie koszulkę. Puściłem oczko i się zaczęło. Przeczyściłem jej rurę i trójeczka była. Nie miałem wyjścia bo i tak nic nie umiałem. Nie dość że ocena dobra to jeszcze j***nko było. A ty ośle główkuj teraz czy się odezwać czy nie :D Idź ty ochłapie jeden. Z moimi kumplami to byś u mnie na wsi długo się nie utrzymał ośle jeden.

Gość facet po zawodówce
Błaga Cię i prosi ? Słuchaj ośle architekcie. Błagam cię i proszę abyś za 5 lat jak będziesz zarabiał po 8 tyś miesięcznie to żebyś mi połowę pensji odstąpił. Przypomne się za 5 lat. K***a no nie mogę. To prowokacja jakaś. Prawiczkiem pewnie nadal jesteś, przyznaj się ośle :D Hahaha o k***a. Mogę jechać po Tobie jak po psie a ty nic mi nie mówisz. Weź się ogarnij p**do

Gość gość
no tak, blaga mnie i prosi moja dziewczyna zebym jej nie zostawial. Co w tym dziwengo?

Gość gość
nic nie pisze bo po co mam regowac na twoje zaczepki?

Gość facet po zawodówce
To że nie ma szacunku do siebie ośle jeden. Człowiek to czyjaś własność jest czy co ? Albo cię do niej ciągnie jak muchę do gówna albo nie. Jeśli nie to mówisz jej : dzięki za wspólne chwile ale to nie to i już. Kasujesz numer i nie pamiętasz o niej. WEź idź człowieku w diabły.

Gość facet po zawodówce
JUż dostałeś się na tą architekturę ? Masz pewność że będziesz to studiował ?

Gość gość
tak, mam pewnosc. no ale moge ja zostawic w kazdej chwili, to chyba nie dziwne ze nie jest to latwe skoro jestesmy 3 lata ponad razem

Gość facet po zawodówce
Skoro ci trudno od niej odejśc to widocznie coś czujesz ośle jeden

Gość gość
no ale nie tego dotyczylo moje pytanie czy czuje czy nie czuje,

Gość gość
Na huj jesteś z nią skoro ci ni zależy?

Gość gość
jestm z nia bo to pierwsza moja dziewczyna, duzo razem przezylismy, kocham ja i mam do niej zaufanie, ale szczerze to nasz zwiazek jest c*****y.

Gość gość
ciagle fochy, klotnie a potem prosi zebym zostal z nia no i zostaje. Ale przerw i szans milismy juz z 10 chyba.

Gość gość
Raczej nie wierze w to co opisales, ale ok.

Gość gość
No ja jest m na etapie zastanawiania sie czy w ogole napisac do niej, bo nie wiem jak mnie odbierze. I nie piszcie o dziewczynie, bo to dla mnie nie jest problemem,

Gość n-l takze
Nigdy nie zdecydowalabym sie na bliskie relacje z uczniem,niewazne ze z byłym.Kocham młodzież,swoją pracę -ale bez przesady.Dystans musi być.Żaden uczeń nie miałby szans.Poczułabym się fatalnie,bo zawsze wykluczałam spoufalanie się z młodzieżą.Dla mnie to chore. Autorze,przejdzie ci to zauroczenie.Pojawia się i znika.Nie rób sobie nadziei,nie rozpamiętuj.Zainwestuj siebie w relacje z dziewczyną.Postaraj się.

jasne, że napisz! jeśli tego nie zrobisz, do końca życia będziesz się zastanawiał "co by było jakbyś napisał"

Gość gość
wątpię, żeby kobieta koło 30stki zdecydowała sie na romans z 10 lat młodszym facetem nawet jeśli Cię polubiła, albo jej sie spodobałeś może obawiać się krytyki.

Gość n-l takze
Człowieku,fantazję to ty masz!!! Nie wierzę.

Gość gość
Aha, czyli jednak lepiej sie nie zblaznic>??