Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetcomadoła

Po co kobiety tak robią... wytłumaczcie mi

Polecane posty

Gość Facetcomadoła
Sorry nie jestem prawiczkiem przeczytaj co pisałem powyżej...

Gość gość
Pewnie od poczatku cos jej Tobie sie nie podobalo. Pewnie wyglad bo to pierwsze sie rzuca w oczy. Dala Ci sznase spotykajac sie z toba 3 razy, ale niestey to nic nie dalo. Po pierwszym spotkaniu pomyslala facet nie w moimi typie ale moze ma fajny charkter. Niestety po 3 uznala ze nic z tego nie bedzie. Pewnie wydales sie dla niej zbyt nudny lub po prostu jestes facetem bez perspekyw. Tyle. Nie doszukuj sie w tym nie wiadomo jakiej ideologii.

Gość Facetcomadoła
Dobra nie ma co ciągnąć tematu było minęło, wolę seks z kobietą którą pociągam fizycznie niż spotkania z kimś co nie wie czego chce... skasowałem jej numer hehehehe :).

Gość ona...:0
moze onapoprostu jest niesmiala, i pierwsza sie nie odezwie do ciebie , to ty powinienes sie odezwac do niej a nie ona do ciebie, Czy odzywales sie pisales do niej lub dzwoniles ty moze ona czeka jak sie ty do niej odezwiesz

albo po prostu narzuciles za szybkie tempo pierwsza randka druga za krotkim odstepieczasu

Gość gość
24.07.13 [zgłoś do usunięcia] ona...:0 xxxx hahaha ale jebnelas posta maslo maslane :D masz 12 lat? :D

Gość Facetcomadoła
Nie szukajcie już dziury w całym bo dla mnie to nie ma sensu :) coś jej się nie spodobało i tyle, jestem pewien że to 3 spotkanie nie było takie jak sobie wyobrażała no i tyle na temat...

Gość gość
faceci też tak robią. dla mnie chamskie zachowanie, no ale cóż. skoro panowie znikają bez śladu, to w imię czego kobiety mają być grzeczne i kulturalne? kilka razy próbowałam normalnie zakończyć znajomość, to usłyszałam teksty, że jestem p*****ną suką, że kogo ja szukam, że nie jestem jakąś księżniczką i co ja sobie wyobrażam hahah frustraci. i dałam sobie spokój z kulturą, znikam, nie odpisuję, blokuję i mam święty spokój.

napewno jest troche osoba niesmiala skoro jak pisales powyzej ze nie dala ci sie nawet w policzek pocalowac

do gosc mam sporo wiecej lat niz 12 hehe

Gość gość
ona...:0 Wapie ze niesmiala. Nie dala sie pocalowac bo facet ewidentinie ja irytowal. Za wysokie progi dla niego. Ona pewnie super babka co w facetach moze przebierac a on mega przecietny. Z czym do ludu.

Gość Facetcomadoła
Hehehhe to nie tak... buziaka dostała a nie że unikała ale na koniec spotkania, ale na powitanie sama nie dała jakoś tak wyszło... na drugiej randce dostała w usta i się nie odsuwała... ale nie ważne, jestem normalny jednej się podobam innej nie, spotykałem się i z młodszymi i w moim wieku... nie raz że nie powinienem mieć problemu kogoś znaleźć, no i na sex nie mam ale na związek to już problem, na urodę bym nie zwalał bo to nie to...

Gość Facetcomadoła
nie raz słyszałem - miało być :)

Gość msjdj
Autorze to tylko Ty myślisz (co widać po zachowaniu dziewczyny) że to były udane spotkania. To, że z Tobą rozmawiała cały czas nic nie znaczy. Nie sugeruj się tym. Każda mądrzejsza i bardziej obyta dziewczyna poprowadzi każdą rozmowę na poziomie nawet jak jej rozmówca nie odpowiada. Co do tłumaczenie to ja nie widzę powodu do tłumaczeń lub wyjaśniania. Zaproponowałeś jej 3 niezobowiązujące spotkania by się bardziej poznać. Więc niezobowiązująca się to skończyło. Nie była z Tobą w związku, nie obiecała Ci niczego z czego ma się tłumaczyć? Ma dorosłemu facetowi mówić, że nie chce się spotykać....przecież nie domyślisz się sam jak nie dzwoni, nie pisze że nie jest zainteresowana. To nawet teraz niby dorosłym facetom trzeba się tłumaczyć jak się nie chce iść na randkę i powody podawać. Trochę wyluzuj nikt Ci się tłumaczył nie będzie nie to nie i już. To się potocznie kosz nazywa.

Gość Facetcomadoła
msjdj - hahaha wiesz co może i tak 29 lat na karku i wymagania z kosmosu niech spada... wezmę sobie młodszą ładniejszą.

Gość gość
kobiety czesto robia tak ze sie spotykaja z braku laku a nawet na siłe, myslac ze cos z tego bedzie, moja kumpela spotykała sie z facetem ktory sie jej nie podobal fizycznie dopiero po jakims czasie sie jej spodobał i byli naprawde para

Gość gość
kobiety spotykają się z każdym z braku laku bo bez faceta są zerem nic nie potrafią zrobić nawet zaplanować sobie dnia.

Gość Facetcomadoła
Coś w tym jest a jakie są zagubione i niezdecydowane jak są samotne...

Gość gość
nie masz czego żałować, kobieta bez klasy. To, że inni tak kończą znajomości to jeszcze nie znaczy, że to odpowiednie - nie odbierać telefonu. Zwykła prostaczka.

Gość Facetcomadoła
A pewnie że nie mam :) zresztą jej nie znam dla mnie 3 randki nic nie znaczą i nic o drugiej osobie nie mówią...

Gość gość
kobiety spotykają się z każdym z braku laku bo bez faceta są zerem nic nie potrafią zrobić nawet zaplanować sobie dnia. --------------------------------------------------------------------------------------------- To widac na codzien ze jak kobieta jest sama to czegos jej brakuje . Kobiety bez faceta nie istnieja poniewaz poza wygladem nie maja nic do zaoferowania !