Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernank

ale panuje dziadostwo na tych porodówkach w Londynie !

Polecane posty

Gość bernank

ale w tym Londynie to dziadostwo jeszcze większe niż w Polsce, tam też na wszystkim oszczędzają w tych szpitalach i na porodówkach . po jednej dobie od urodzenia dziecka już matkę z dzieckiem wywalają na zbity pysk z łóżka szpitalnego, odłączają od kroplówki i nie patrzą , czy Kate lub księżna , wynoś się ze szpitala w cholerę , to przynajmniej w Polsce przytrzymają w szpitalu matkę z dzieckiem trzy doby albo nawet cztery, zrobią dziecku badania , dadzą jakąś tam wyprawkę i wypiszą w stanie dobrym a w tym Londynie, wypieprzaj i już natychmiast skoro już urodziłaś i nie ważne, czy Kate z dużym brzuchem ciążowym przybyła do szpitala i z takim samym brzuchem szpital opuszcza, skoro jest dziecko to znaczy , że się urodziło a to , że Kate ma nadal brzuch zaciążony to nikogo nie interesuje , chyba że naukę radziecką !

Gość gość
Tak szybko ją wypuscili,że może jeszcze łożysko nie zeszło.

Gość bernank
wyglądała jak w dziesiątym miesiącu ciąży ale skoro dziecko już jest to nie ma powodu do stresu ! podobno nauka radziecka zna takie przypadki rodzenia po rodzeniu !

Gość bernank
o w mordę jeża a może Ktoś zjadł łożysko ?

Gość gość
widzieliście jej brzuch??? przecież ona jeszcze nie urodziła!!! a dziecko było podstawione!!!

Gość gość
A dlaczego Kate miała taki duży brzuch po porodzie???

Gość bernank
coś podobnego, ale dziwny szpital w tym Londynie , zaciążoną kobietę wygonili ze szpitala po jednej dobie po urodzeniu dziecka, chamstwo , chamstwo i głupota , bezczelność !

Gość gość
Oszaleliście chyba myślicie że po porodzie brzuch od razu wraca do stanu sprzed ciąży ! To potrwa kilka miesięcy! Pomyślcie trochę!

Gość gość
Moja koleżanka rodziła miesiąc temu i nadal ma brzuszek poporodowy widoczny.

Gość gość
Haidi Klum 3 tygodnie po porodzie już chodziła po wybiegu z płaskim brzuchem!!! moim zdaniem ona jeszcze nie urodziła!

Gość gość
Ale żeby aż taka mistyfikacja?

Gość bernank
zapytajcie swoje koleżanki po ilu dobach od urodzenia zostały wygonione z porodówki a poza tym , popatrzcie na oczy Kate , są błyszczące i wypoczęte , i popatrzcie w oczy koleżanek, które urodziły , mają oczy zapuchnięte, prawie sine z plamami , żadna nie wychodzi z porodówki z takim wielkim brzuchem jak Kate nawet po cesarce !

Gość gość
Kate jest właśnie autentyczna, wyszła i pokazała jak naprawdę kobiet wygląda po ciąży. Zobaczycie jak same urodzicie!

Gość gość
Ja to miałam oczy czerwone ,żyłki mi popekały.

Gość gość
bernank u niej wcześniej była makijażystka i fryzjerka, poza tym ona tam miała luksusowe warunki. Zwykła kobieta wychodzi po porodzie ze szpitala bez wcześniejszej wizyty makijażystki i fryzjera a to jest różnica.

Gość gość
Podczas srania też mi żyłki pękają, też tak macie?

Gość gość
brzuch ma teraz jakby to by 4-5 miesiac, wiec w dobe po porodzie to norma. zazdroszcze jej, ze taka szupła, w ogóle nie spuchniecte nogi, rece, jakaś opalona... ja po powrocie ze szpitala byłam jeszcz opuchnieta, blada, gruba... :(

Gość bernank
moim zdaniem K i W zrobili szopkę , widziałem wiele kobiet, które wychodziły z porodówki po czterech dobach, nawet pulchne kobiety nie miały takiego ogromnego brzucha jak Kate po urodzeniu dziecka ale niech się na ten temat wypowiedzą kobiety, które są matkami , czy to nie była szopka w Londynie ?

Gość gość
Miała normalny brzuch jak po porodzie. Obejrzyj sobie jej zdjęcia w necie, brzuch nie jest jakiś ogromny.

Gość gość
Nie ubiera sie takiej sukienki dobę po porodzie wychodząc do tłumu,mogli jej dac chociaż płaszczyk na to.

Gość gość
ale było gorąco po co jej płaszczyk

Gość gość
widze że sie tu niektórzy znają.... :p brzuch bedzie sie odznaczał bardziej u chudej kobiety, niz grubej, która ma wszystko otyłe

Gość gość
Żeby tak bębnem nie epatować.

Gość bernank
i co, po cesarce lub naturalnym rodzeniu tak sobie wyszła do tłumu, bez żadnej oznaki stresu poporodowego , mocna psychicznie i nawet nogi jej się nie trzęsły , normalnie nadczłowiek, normalnie nadkobieta, ,normalnie jedna na miliard kobiet , wyszła do tłumu jakby tylko miała katar, ciekawe ale nauka radziecka zna takie przypadki

Gość gość
BOże ludzie............. tak czułam jak ją zobaczyłam z tym brzuszkiem, że ćwoki i delke zaczną zaraz komentować, że ona nie urodziła, ze to mistyfikacja... ja p*****le co za ciemnota! Przecież to jest naturalne, że kobieta dobę po porodzie ma brzuszek i będzie go jeszcze miała jakiś czas.... NIe mogę tego czytać co tu ludzie piszą. Też się zgadzam, że mogli jej na to dać np jakiś delikatny biały dłuzszy sweterek. MNiej plot by było.. a wyglądała cudownie ( fryzjer makijaż) opalona też pewnei przed porpodem cos z ią robili że taka cera. NIe przytyła nogi ładniejsze niż co druga Polka na ulicy.

Gość gość
Po porodzie siłami natury dość szybko się dochodzi do siebie, dużo wolniej po cesarce. Właśnie gdyby miała cesarkę to by ją dużej zatrzymali w szpitalu.

Gość gość
a najgorsze ze dzieko nie miało czapeczki na glowie w Polsce wyzwaliby ja od wyrodnych matek :D

Gość bernank
po dobie po rodzeniu naturalnym, gdy kobieta rodzi kilka godzin i nawet gdy dostaje zastrzyk w kręgosłup to kobieta przez wiele godzin jest obolała zapuchnięta, nie może zrobić kroku do kibla , ledwie do basenu sika a tu Kate pokazała się tłumowi po dobie jakby to było usunięcie zęba , mnie to nie przekonuje, szopka !

Gość gość
Jedna kobieta wstanie 3 godziny po porodzie is e dobrze czuje ( może chodzić) inna potrzebuje więcej czasu. Chcę zaznaczyć, ze w Anglii wypisują kobiety ( jeżeli nie ma przeciwskazań) dobę po porodzie.. dla nich to norma

Gość gość
Bernark a co sugerujesz pisząc, że to szpoka co?