Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelia250

Okres mi się przedłuża....

Polecane posty

Gość Amelia250

Mój okres trwa już 11 dzień, martwi mnie to. Czy to jest normalne? Powiedzcie co może być tego powodem..

Przyczyn przedłużających się miesiączek jest wiele, może to być spowodowane między innymi mięśniakami macicy. Radzę udać się do ginekologa, który będzie w stanie zdiagnozować Twój problem dzięki odpowiednim badaniom. Informacje o mięśniakach można znaleźć na miesniakimacicy.pl

Gość Amelia250
Dzięki za radę postaram się jak najszybciej pójść do ginekologa trochę się boję po przeczytaniu informacji na stronie o tych mięśniakach...

Gość kruskal
Idz czym prędzej do lekarza bo tak jak powiedziała miedzy-namikobietami to może być mięśniak, a co za tym idzie nawet utrata macicy....

Gość Amelia250
Już nie mam okresu od dzisiejszego poranka, ale i tak postanowiłam pójść do ginekologa na wizytę aby się upewnić że wszystko jest w porządku

Gość anabella82
Bardzo dobrze, że zdecydowałaś się na wizytę. Zawsze warto skontrolować swój stan zdrowia. Napisz, co Ci powiedział lekarz :)

Gość wigosc
Moja kuzynka miala dlugo okres, potem chwila przerwy i od nowa , okazalo sie ze to cysta na jajniku