Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, jak chodzicie ubrane po domu ???

Polecane posty

Gość gość
ponczochy, pas, staniczek i szpile na platformach 🖐️

Gość gość
;)

Gość gość
gość z 2013-11-18 15:32:16 dawno sie tak nie smialam :D ten opis dziala na wobraznie ;)

Gość gość
Jezu, kobiety, nie przesadzajcie ! Ja miałam dwójkę dzieci i nie chodziłam po domu jak kocmołuch. Wiadomo, że miałam inne rzeczy na wyjście do miasta, a inne do prac domowych, co nie znaczy, że były porozciągane, dziurawe, czy poplamione czymś, co nie chciało zejść nawet po kilku praniach. Takie rzeczy wyrzucałam bezwzględnie. Latem noszę w domu taką wygodną sukienkę (to się chyba szmizjerka nazywa), że można nawet do pobliskiego sklepu pobiec po coś, czego zapomniało się kupić, czy t shirt i krótkie spodenki. Zimą spodnie dresowe, mam 3 pary na zmianę, ale nie są to jakies powyciągane, czy poplamione szmaty i bluzka też rodzaj t-shirta, tyle, że z długim rękawem, bo strasznym zmarzluchem jestem :-). Jak dzieci były małe, to miałam krótką fryzurkę, aby nie tracić czasu na układanie, tylko szybciutko umyć i wysuszyć. Jeśli idzie o makijaż, to zawsze kreska na oku i rzęsy pomalowane, bardzo często pomalowane paznokcie, no i zzawsze odrobina delikatnych perfum.

Gość gość
I tego też nauczyłam swoje obydwie córki, że nawet siedząc w domu trzeba minimalnie o siebie zadbać.

Gość Samanta33
Ja dresy zakładam albo po domu, albo jak idę na fitness, w domu to wiadomo jakaś koszulka do tego najczęściej. Jeśli chodzi o obuwie na fitness to zdecydowanie sportowe, ostatnio kupowałam w Deichmannie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-trampki.cat fajne białe firmy Vty z tego co widzę nadal mają w ofercie.

Gość gość
Jakie niektóre kobiety muszą być brzydkie :D że muszą makijaż codziennie robić...ja maluje rzęsy i starczy! Po co się malować na codzień???

Gość gość
gość dziś ja maluje rzęsy i starczy! Po co się malować na codzień??? x To wyjdź bez umalowanych rzęs, tak jak ja ;)

Gość gość
Nie każda ma idealna cerę więc się maluje. I nie trzeba być wcale brzydka.

Gość Edyta_38
Chodzę nago bo lubię żeby mężowi sterczał fiutek

Nie przywiązuje do tego specjalnej uwagi w końcu tylkow domu mozna czuć się na luzie i nie trzeba się stroić.

Gość gość
wczoraj gość dziś ja maluje rzęsy i starczy! Po co się malować na codzień??? x To wyjdź bez umalowanych rzęs, tak jak ja oczko.gif Xxx Chodzę bez pomalowanych rzęs,gdy się maluję 2-3 razy w tygodniu, to tylko rzęsy właśnie :D nie kumam tapety na codzień :( skóra nigdy się nie zregeneruje gdy ma na sobie warstwy chemii.Niestety to tym panią nie wyjdzie dobrze na starość...

Gość gość
Ja specjalnie sie oszpecam żeby mnie nie podrywali.

Gość 3rfwf
Każdy poszukuje modnych, zwracających uwagę ubrań. W tej kwestii z pomocą przychodzi Ralph Lauren sklep www. To właśnie tutaj można znaleźć te najlepsze propozycje. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32