Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmenka27

czy można mieć przyjaciela i być atrakcyjną kobietą za razem?

Polecane posty

Gość karmenka27

Kurczę mam taki problem chciałabym przyjaźni z mężczyzną ale takiej normalnej , czystej a najczęściej jest tak że wpadam im w oko zanim jeszcze dobrze się poznamy?:(

Gość gość
widocznie nie poznałaś jeszcze takiego przyjaciela

Gość gość
karmenka27 pisz na e-maile kitket_99@wp.pl

poznałam tutaj na kafe fajnego ,przemiłego mężczyznę jak się później okazało też bardzo atrakcyjnego tyle że ja nie chcę się zakochać tylko zwykłej przyjaźni i nie chciałabym go w żaden sposób urazić zależy mi bardzo na naszej znajomości :)

Gość kitket..
mówię pisz na e-maile :)

Gość gość
Cukierek za toba lazi?:-o Sklada ci jakies propozycje?:D:D:D

nie odpiszę już na żadnego innego mail-a a tym bardziej nie wyślę nikomu już zdjęcia to była bardzo nierozsądna decyzja z mojej strony dobrze że zdjęcie jednak trafiło do kogoś komu mogę zaufać chociaż uważam że i tak nie było to odpowiedzialne z mojej strony :(

Gość gość
Czyli teraz Cukierek nie daje cie spokoju??:D A mowil ze kocha Ujotke :-o

i nie składa mi żadnych propozycji cokolwiek o nim złego myślisz to się bardzo mylisz to bardzo dobry i porządny człowiek:)

Gość gość
To dlaczego nie chcesz juz nikomu wyslac zadnego zdjecia??

Gość gość
Witaj karmenka ja moge być taką osobą

nie wiem kogo kocha nie wnikam w to zależy mi tylko na jego przyjaźni nie mam zamiaru ograniczać mu jego wolności przyjaźń polega na tym żeby się wspierać w każdej sytuacji a ja życzę mu wszystkiego co najlepsze i razem z nim cieszę się jego osiągnięciami w każdej dziedzinie:)

bo moje zdjęcie to nie karta przetargowa wysłałam je tylko dlatego żeby udowodnić co niektórym że uroda nie świadczy o charakterze człowieka :)

Gość gość
Karmenka ja moge być twoim przyjacielem ale daj jakiś kontakt do siebie typu gg ,email

a ty nie możesz sobie znaleźć przyjaciela tej samej płci? to dokładnie tak samo jak z tą przyjaźnią byłych partnerów:) wiadomo, że jedno z nich cały czas liczy na powrót :classic_cool:🖐️

bo moje zdjęcie to nie karta przetargowa wysłałam je tylko dlatego żeby udowodnić co niektórym że uroda nie świadczy o charakterze człowieka xxx tzn. że co? do zdjęcia dołączasz charakter ekstra :)

Gość gość
zarazem pisze sie razem ofermo :D

nie ranya powiem to bardzo dosadnie i może zabrzmieć trochę wulgarnie ale jak widać do ciebie nie trafiają inne argumenty :( chodzi mi o to dokładnie że to że ktoś jest ładny , atrakcyjny itp... nie znaczy że jest łatwy !!! teraz rozumiesz czy masz o tyle płytkie myślenie że cokolwiek by do ciebie nie mówić to i tak nie będziesz kumać?:)

Gość gość
pffffffffffffffffffffff

Gość gość
karmenka27 - jedynie twojemu młodemu wiekowi przypisuję bzdury jakie wypisujesz po napisaniu z kimś kilku postów i mejli. Opinię na czyjś temat powinnaś wypowiadać jednak ostrożniej ...cukierek takie ja Ty zjada na śniadanie :)

Gość gość
To jak karmenka podasz ten namiar?

a jednak, potwierdza się teoria, że uroda rzadko idzie z parze z inteligencją :( ale całe szczęście bywają zaskakujące wyjątki ;)🖐️

Gość gość
ranya - bingo :P

tez mnie ten temat powalil na kolana?! zarty jakies i to jeszcze na erotycznym...... ;)

Gość gość
karmenka nie spinaj się tak bo twoja zapewne piękna buzia zmarszczek dostanie ...a tego nie chcesz bo przecież ważne że trzeba być piękną....niekoniecznie inteligentną ...