Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmenka27

czy można mieć przyjaciela i być atrakcyjną kobietą za razem?

Polecane posty

Karmenka27:)🖐️ Olej to bagno ;) Będą Cię kąsać bo tak najłatwiej,po co starać się kogoś zrozumieć,wysluchac . Na drugi raz pisz że cukierek29 to zwykły chuuj składał ci oferty chore itp :)wtedy będzie dobrze zobaczysz:):) @

Gość ella ella piosenka
można być atrakcyjną i mieć przyjaciela. tylko oboje musicie wiedzieć że jesteście atrakcyjni ale nie macie ochoty ze sobą sypać.

karmenka27, to jak cię traktują inni to w większości twoja zasługa (np. adekwatne do wyglądu zachowanie), niewątpliwie jesteś piękna i już szczerze zazdroszczę ci urody ale znam sporo pięknych kobiet, które wcale nie są uważane za łatwe ;)🖐️

ciekawe czy przystojni facecie też mają podobny problem, że wszystkie dziunie w okolicy rozkładają przed nimi nogi:) i czy im to przeszkadza? :D

Gość gość
ranya - przystojny atrakcyjny facet ma z pewnością większe powodzenie u kobiet. Gdy dodatkowo nie jest idiotą - to grono jest jeszcze większe. Co nie oznacza, że wkłada swojego "frędzla" w każdą taką paniusię :) ....no chyba, że jednak ma pusto w głowie.

Dziękuję za wsparcie cukiereczku ale nie będę kłamać na twój temat a jak chcą to niech sobie po mnie jeżdżą mam to gdzieś dla mnie ważne jest to co ty o mnie myślisz:)pozdrawiam:)

ja do ciebie ranya nic nie mam poważnie ci mówię czasami dam się ponieść emocjom przykro mi że tak wyszło jak powyżej i wcale tak nie uważam jak pisałam wcześniej jeśli chodzi o twoją osobę ja nie oceniam ludzi po wyglądzie i nie chciałabym żeby ktoś oceniał mnie w ten sposób :((((

...i żyli długo i szczęśliwie;)...dobrze, wybaczanie cynizm, już się nie wtrącam i naprawdę z dobrego serca chciałam ci autorko poradzić ale od samego początku próbujesz mnie pogryźć więc nie dziw się, że reaguję tak a nie inaczej :)🖐️

jeszcze raz przepraszam nie było to moim zamiarem mam nadzieję że się już nie gniewasz :(

Renia Weź maila od karmenki pogadaj jak kobieta z kobieta ! Pasujecie do siebie . Bawcie się dobrze 🖐️

Gość jzb
Moja przyjazn z dwiema slicznymi kobietami nic tak nie wzmocni jak dobre r****nie we trojke Nikt nie musi nikogo pokochac Czysta przyjazn

to nie jest przyjaźń tylko twoja chora wyobraźnia nie można być przyjacielem i sypiać jednocześnie z tą samą osobą to się nazywa romans zresztą w twoim przypadku trudno określić co to jest za relacja ale z pewnością nie jest to przyjaźń :((( Ty jakiś zboczony jesteś chyba?

Gość jzb
Intuicyjnie staram sie problem rozwiklac Mylenie pojec mi nie przeszkadza Koncentruje sie na rozwiazaniach Mowilismy o przyjazni mezczyzny i pieknej kobiety Ja zaproponowalem rozmowe o prawdziwej przyjazni

Gość jzb
Ale do prawdziwej przyjazni trzeba dorosnac Over&out

o prawdziwej przyjaźni mogę porozmawiać ale o jakiś dwuznacznych propozycjach już nie:)