Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi mężowie utrzymuja kontakt ze swoimi byłymi?

Polecane posty

Gość gość

mój mąż akurat nie utrzymuje, ja ze swoimi byłymi partnerami tez nie utrzymuję ale np. mój brat utrzymuje i co jakis czas do każdej dzwoni, wysła życzenia urodzinowe itp itd kocha swoją żone najbardziej na świecie - wiem to - ale tez zawsze był taką dobrą duszą. Moja bratową chwilami to denerwuje. Nie dziwię sie jej bo mnie by jeszcze bardziej denerwowało niż ją. A jak jest u was?

Gość gość
moj utrzymuje z jedna z ktora byl 4 lata. i sa nawet dobrymi kumplami czasem sie spotykaja ona przychodzi do nas a ja nie jestem wcale zazdrosna. wiem ze jesli nie chcialby ze mna byc to by poszedl do niej ale jednak zostaje przy mnie i co wieczor ja klade glowe na jego ramieniu a nie ona. ;) przeciez byle to tez ludzie... ty tez masz bylych i na pewno ich spotykasz nawet na czesc nie jest to nic nowego

Gość gość
Mój nie.Ale to może że jak się spotykali to mieli po 16 lat i trwało to 2 tygodnie ;-)

Gość gość
ja z jednym byłym z lo utrzymuję kontakt ale to było takie tam niewinne zauroczenie. z późniejszym z którym byłam 6 lat nie utrzymuję kontaktu boi gdy sie rozstaliśmy bardzo brzydko sie wobec mnie zachował. Wręcz chamsko. Moj mąż nie utrzymuje kontaktu z byłymi. Z jedną utrzymywał, ale ukróciłam to bo wyraźnie na niego leciała. Nawet brat męża mu to powiedział. Kiedyś na wspólnym grillu zaczęła sie do niego tulić, on ja odpychał a ta dalej swoje. Zareagowałam wtedy bardzo ostro. Po grillu powiedziałam mężowi, że nie życzęs sobie ich kontaktu. Dla niego nie było z tym problemu.