Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię zaufać facetom...

Polecane posty

Gość pankarol
wisienka nie daj sie złamać badz silna. Ja też nie zawiodłem jej nigdy a zdradziła. Ale ja nie znize sie do jej poziomu i następna partnerkę bede kochał jak tamta i bede ufał jak tamtej. Bede starał sie jeszcze bardziej i bardziej aż wemnie uwierzy i też zaufa. A incydent po 6 latach razem to tylko drobna ryska która nie zniszczy moich zasad. I nadal nie przejeżdżam kotów i ptaków :)

Gość wisienka na torciex
@pankarol jesteś świetny ;) .. a ja czasem się zastanawiam czy może to ja wszystko niszcze, mam chyba zryty charakter... zryte w bani, hah xd tak,, tak mam lubie techno

Gość gość-Autorka
mi się zawsze marzył taki honorowy facet z zasadami, mądry i opiekuńczy...ehh ideał :) szkoda, że nie mogę na takich trafić (o ile jeszcze są)

Gość gość
resztki godności? proszę Wasm facet który kręci, kłamie, oszukuje nie masz za krzty godności, a facet który kocha nigdy nie zdradzi i nie odejdzie

Gość anonimowy człowiek
człowiek który naprawdę kocha nie oszuka partnera, nie zdradzi go, dobrego karczma nie zepsuje, złego kościół nie naprawi. Myśle że najważniejsze to znaleźc dobrego czlowieka.

Gość pankarol
Wisienka i autorka dziewczyny są tacy panowie ale trzeba spojrzeć na niego jak na człowieka doszukać sie tego małego człowieka i ocenić go czy on aby ma godność w sobie i uczciwość . na pierwszy rzut oka moze sie okazać burakiem :) ale głębiej jest coś czego sie doszukasz to cos to albo honor i twarz albo chowa sie przed trudnymi wyzwaniami. Czy ludźmi . Będzie dobrze :):) pozdrawiam ;)

Gość wisienka na torciex
tylko jak to zrobić? dylemat XXI wieku, czy w klubie czy w zakrysti

Gość gość
obstawiam seminarium, prawie ksiądź, ale jednak jeszcze kawaler do wzięcia

Gość wisienka na torciex
jedną noga jest u Boga druga noga to juz inna droga. jednak facet jest skreśllany, no bo jednak powolany

Gość gość
oj tam, może wart był by grzechu:D

Gość wisienka na torciex
dobranoc pankarol, dzięki za miłe rady ;)

Gość wisienka na torciex
co ty co ty? hah xD ja po prostu zrymowałam w temacie czy szukać faceta w seminarium :P nic z tych rzeczy, mnie do tak naznaczonych nie ciągnie.... mnie ciągnie do takiego jednego co jest wierzącym niepraktykującym

Gość wisienka na torciex
klate to on ma fają i wygodną i lubie jego głos...dajcie mnie jakieś techno, muszę to zagłuszyc