Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowka po raz drugi

Kwietniowki 2014:)

Polecane posty

Gość ania_ma
czyli muszę zrobić np dziś a poźniej za 2 dni?

Gość gość
beta was przed poronieniem nie uchroni jedynie mylnie uspokoi, ale to moze i dobry sposób

wiem że nie uchroni, ale wole też zrobić bo jak ostatnio poroniłam w 7 tc to nikt mi w szpitalu nie chciał wierzyć że w ciąży jestem bo nie miałam potwierdzone u lekarza ani bety, wizyte miałam dopiero na następny dzien no ale niestety zaczełam krwawić.

Gość ania_ma
ale ja nie chce robić bety po to by nie poronić..... to juz jest w ręcach matki natury.....i Boga

Gość rrrrrrrryyyyytttt
a-bella czyli jest nadzieja ze za pierwszym razem bez staran sie udalo ?

Gość ania_ma
ja też byłam w 8 tc, ale miałam betę - tylko że mały przyrost i jak zaczęłam krwawić to poszłam do lekarki, a ta mnie odrazu do szpitala. A tam przyszedł jeden pan doktorek i powiedział na sali przy wszystkich podczas obochodu"a pani to przecież nie jest już w ciąży"

Gość rrrrrrrryyyyytttt
Kurde dziewcvzyny o czym wy piszecie?! Jeszcze niewiedza czy sa w ciazy a juz o poronieniu z takim podejsciem to macie nie fajna jazde:/

Gość ania_ma
widzisz....jak ktoś to przeszedł to wie co może go czekać i się martrwi

Gość rrrrrrrryyyyytttt
Tym razem powinnas chodzic i myslec jakie bedzie sliczne malenstwo:-)

Gość ania_ma
ale ja tak robie....nawet o imieniu"już " myślę;)

Gość AMELKA012
niewiem jak sie wrzuca zdjecie :-( ale to bez znaczenia bo nie chodzi o to czy kreska jest widoczna,bo troche jest tylko o to ze nie sciemniala w ogole ,a podobno poziom hcg bardzo szybko przyrasta wiec chyba test powinien to wykazac,ale nie bede narazie sie zamartwiac,najwazniejsze ze @ nie przyszla,biore witaminki i kwas foliowy ,ogolnie dbam o siebie ,mimo wszystko jestem dobrej mysli:-) 🌼

Gość ania_ma
AMELKA012 masz racje!!!!narazie nie ma \@ to wszystko jest ok, jak pójdziesz do gin potwierdzić to wtedy będziesz myslala

Gość rrrrrrrryyyyytttt
No i powodzenia dziewczyny :-)

Gość ania_ma
gratulacje!!!!

Witam, czy mogę do Was dołączyć? Dzisiaj zobaczyłam drugą bladą kreskę z wieczornego moczu... Mam nadzieję, że to ciąża. Pozdrawiam

Gość AMELKA012
witaj Osia_83,ja tez mam blada kreseczke,kiedy robilas test przed@ czy po?

Amelka012, ja robiłam juz 3 testy bo już tydzień po stosunku czułam, że coś jest na rzeczy. Pierwszy robiłam 4 dni przed okresem - negatywny. Drugi robiłam dzień po spodziewanej miesiączce - negatywny. Trzeci robiłam w 3 dniu po spodziewanej miesiączce wieczorem - blada kreska. Dzisiaj rano również blada kreska. Więc albo ciąży nie ma, albo HCG za mało. Ja miałąm cykle 26 dniowe, więc być może stąd takie wyniki. Czekam. Okresu nadal brak. Pozdrawiam

Witaj Osia - gratulację, może po prostu owu się przesunęła i stąd tak późno wyszedł Ci pozytywny test, mi też dopiero bladzioch wyszedł w 31 dc a poprzedni miałam 29, ale podejrzewam owu w 18 dc. Troszke martwi mnie ta niska beta ale może nie potrzebnie się martwie

Gość AMELKA012
ja mierze temperature i zawsze rano przed spojrzeniem na termometr jest chwila niepewnosci,bo wiem ze gdyby spadla to juz koniec nadziei,narazie wciaz jest 36.9 :-)

Gość ja Aga000
Witajcie :) nic nie piszecie, była któras z was u lekarza? jakieś nowe wieści ? Ja mam wizytę na jutro, stresuje się . rrrrrrrryyyyytttt- co u Ciebie? a--bella- i jak ?:) Anielicaaaaaaa- robiłaś znowu bete ? AMELKA012- i jak dziś temp ? :) Osia_83- a co u Ciebie?

Gość a__bella
witajcie dziewczyny, ja juz wiem, ze kwietniowka 2014 nie bedę. dostałam okres, wiec zaczynamy starania na ostro juz po nim :) Ktoras z was pytala, czy tak za I razem moze sie udac. Jasne ze tak. Jesli bylo np codzienne wspolzycie to spokojnie moze sie udac, jesli nie ma jakis zdrowotnych przeszkod.

Gość a__bella
I witam nowe dziewczyny :) fajnie ze przybywacie.

Gość omi135
Hej dziewczyny.. To moze i ja do was dolacze :). Ostatni okres mialam 27.6.zazwyczaj co 30 dni. Robilam test w niedziele i wygladal.na pozytywny. Zrobie kolejny w weekend i dopiero wybiore sie do lekarza..mieszkam w ukmwiec tutaj i tak nie traktuja ciazy powaznie do 12 tygodni. Mam juz 2 letniego synka. Jak sie okaze ze to ciaza to calkiem.niezle.nam sie z mezem udao bo probowalismy tylko 2 razy po ostatnim.okresie ! :) Mam tylko nadzieje ze z malenstwem bedzie wszystko ok. Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Gość fdagdshgadsgd
gratulacje dziewczyny

Witam, ja niestety kwietniówką już nie będe....Blada kreska miała swoją przyczynę....Pozdrawiam i trzymam kciuki z Was :)

Hejka - gratuluję nowym koleżankom II kreseczek, ja dzisiaj idę powtórzyć betę, po za pobolewaniem podbrzusza i sennością czuje się dobrze.

Gość gość
z tego co widze ten byl pierwszy