Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowka po raz drugi

Kwietniowki 2014:)

Polecane posty

Gość a__bella
Osiu, przykro, że Tobie tez sie nie udalo.ja dlatego cholernie balam sie robic wczesniej test, bo balam sie tej bladej kreski i nadziei jaka daje.......tak przynajmniej nie wiem, czy cos bylo na rzeczy, czy nie. dziewczyny kwietniowki- laczcie sily, jak najbardziej :) im wiecej tym lepiej. ja bede czasami do Was zagladala na te Wasze 2 watki i mam nadzieje, ze mi sie tez niedlugo uda :)

Gość a__bella
Anielicaaaa a kiedy idziesz do lekarza? moze jak sie martwisz bardzo to skocz do jakiegos innego zeby przepisal moze jakis lek?

Gość a__bella
doczytalam, ze idziesz powtorzyc bete :) to daj znac co i jak.

do lekarza mam na prezyszłą środę, bete odbieram po 15 dam znać po południu jaka wyszła, dzisja podbrzusze mnie zdecydowanie mniej boli, i jakoś tak więcej energii mam.

a____bella, dziękuję za słowa wsparcia. Z tą bladą kreską to różnie bywa, jednym wróży ciąże innym rychłe zakończenie wyczekwianej ciąży. Pewnie nie był to zarodek idealny więc natura wyeliminowała. Lepiej teraz niż w 8-12 tygodniu. Trzeba powrócić do starań :) będzie dobrze :) Trzymam za Was dziewczyny kciuki i od czasu do czasu będe do Was zaglądała. Pozdrawiam

Gość a__bella
Osiu, widze ze masz dobra podejscie, jak i ja. Nie martwie sie zbytnio jeszcze, tylko wiem, ze trzeba wziac skie lostro do "roboty" ;) masz racje, ze chyba latwiej sie pogodzic z tym teraz niz pozniej, jak juz kobieta przyzwyczai sie do tego stanu. wspolczuje bardzo kazdej kobiecie, ktora pragnela dziecka i je stracila. Zreszta, ponoc kobieta moze ronic wiele razy nawet nie wiedzac, ze byla w ciazy, po prostu nadchodzi prawie w terminie okres..... Zycze kazdej z nas doczekania sie upragnionego malenstwa :) Anielico, beta wzrosla, to chyba dobrze. Ja juz nie pamietam jak to z tymi wynikami jest i ile ma przyrastac. Mam nadzieje, ze u Ciebie jest prawidlowo :)

Gość a__bella
plus dla mnie jest jeden, ze nie jestem w ciazy - sacze sobie zimne piwko w ten upalny wieczor. caly lipiec sobie tego odmawialam ;)

cześć dziewczny:) dołączam sie do was. Myslalam ze jestem na marzec, ale dzisiaj bylam na usg i wychodzi ze to 6 tydzien, nie 8 jak myslalam. Widzialam pecherzyk i cialko zolte. Lekarka powiedziala, ze wszystko w porzadku, dala skierowanie na badania i po badaniach polozna zalozy karte ciazy:) nastepna wizyta ok 20 sierpnia.

Gość niulekx
Cześć mogę dołączyć? Prawdopodobnie też kwiecień ostatnią @ miałam 29.06 cykle 31 dni

Gość AnikA25
Witam również... Jestem już po 2 wizytach USG... mam już fotki itp. Termin mam na 05.04.2014 Jak narazie czuję się świetnie.... lecz nie zapeszam... Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość gość
Ja rok temu dowiedzialam sie o ciazy3 raz. Druga ciaza obumarla. Ale dzis mamy drugiego synka ktory gaworzy i pelza juz do tylu wazy 8 kilo;) gratuluje wam przyszle mamy- tez kwietniowka 2013;-)

Czesc dziewczyny. Dołączam się do was. Termin mam na 7 kwietnia. Póki co malenstwo rośnie dobrze, jestem już po badaniu fałdu karkowego, które też dobrze wyszło. Niestety od siostrzenicy męża podłapałam przeziębienie i teraz kuruje się w łożku ale już powoli staje na nogi. Następną wizyte u ginekologa mam za dwa tygodnie i zastanawiam się czy poznam już płec aczkolwiek to dopiero bedzie 14 tydzien i chyba jeszcze za wcześnie a mój lekarz przed czasem nigdy niczego nie mówi. Co jak co ale facet naprawe pożądny. Fakt, że chodze prywatnie.