Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W rozterce:-(

On chce dziecka a za rok ślub

Polecane posty

Witajcie kochane kafeterki! Ot to mam taki problem... Jestem ze swoim facetem 7 lat( mam córkę z poprzedniego związku ) . W przyszłym roku w sierpniu pobieramy się . Wszystko pięknie się układa , tylko ze od paru miesięcy on mnie męczy o dziecko. Ciagle mówi ze ma już 31 lat i ze za rok jak weźmiemy ślub będzie miał 32 a jak dziecko to 33 może 35... Powtarza ze on nie chce czekać ze jutro może zginąć i takie tam... Ja tez bardzo bym chciała ponieważ mam już 30 lat... Tylko, ze mi bardzo zależy na tym zeby najpierw wziąć ten ślub ... A kiedy zdecyduje się ze teraz postaramy się o dzidzie to już mogę zapomnieć o przygotowaniach takich jak suknia:-) Nie chce iść do ślubu od razu po porodzie, wiem jak wyglądałam po pierwszej ciąży i nie chce wyglądać jak taka wywłoka:-(( Nie wiem co mam mu mówić , on już czasami płacze tak bardzo chce tego dziecka:-/ Pomóżcie dziewczyny!!!

Gość gość
to jest skrajny egoista.liczy sie tylko on. ja bede stary ,ja chce teraz, tak musi byc bo jak nie to tupne nozka i foch. po pierwsze kobiety rodza po 30 a nawet 40 i nic się nie dzieje,a po drugie to jest TWOJE ciało nie jego.powiedz jasno ze nie ma takiej opcji. jak dasz soba rzadzic juz teraz to z czasem bedzie tylko gorzej.

Postawiłam sprawę jasno. Jak ja chciałam mieć dziecko dwa lata temu to on nie był gotowy, a teraz kiedy już mamy ustalona datę ślubu on bardzo chce mieć dziecko. Ostatnio zginął nasz znajomy który nie doczekał narodzin swojego dziecka. I teraz on cały czas mówi ze nie ma sensu czekać bo on jest w tym wieku i nie ma nic... Już nie wiem jak z nim rozmawiać . Wiem jak się dam przekonać to wtedy będzie tylko problem, ślub , małe dziecko... Ach już nie wiem sama;-((((

Gość gość
to zalezy od was, ustalcie to miedzy soba :)