Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody chłopak ma pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Obecnie jak dotąd nie miałem jeszcze dziewczyny mimo, że mam 22 lata ale miałem w życiu ciekawe sytuacje i teraz: - jeśli słyszę dość często, że jestem przystojny; - jeśli dziewczyna mająca chłopaka przytula się do mnie i oznajmia, że jestem jedynym od 2 lat facetem (poza jej partnerem), którego przytuliła; - jeśli jedna w niby żartach proponuje seks - trójkącik a druga mówi, że nie grupowo ale nie mówi "NIE" samemu seksowi - jeśli dziewczyna nazwie mnie w niby żartach swoim mężem, narzeczonym czy chłopakiem - jeśli dziewczyna, która ma chłopaka przytula się do mnie i mnie głaszcze itp. - jeśli inna jeszcze dziewczyna przytula się do mnie i mówi, że fajnie się do mnie przytulać Czy mam jakąś szansę by kiedyś być w związku z kobietą pomimo, że nigdy jak do tej pory nie byłem. Taką, która zaakceptuje mój brak doświadczenia w wiadomej sprawie?!

Gość gość
znajdź sobie dziewczynę która bedzie ciebie warta. i swój brak doswiadczenia traktuj jak atut a nie wade. bo dla dziewczyny to zadna przyjemność mniec przeoranego chlopaka. i nie rob tego z pierwszą lepsza