Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...+.+ ...

wiem że tu same bogaczki ale mam pytanie :)

Polecane posty

Gość gosciowa............
Z zadne skarby swiata nie zaufalabym opini osoby ktora pisze "przyszłym mamą" ;) :D :D To tak na marginesie i w ramach zartu :P A w temacie : madrze babeczki Ci pisza, szoda ze na wszystkie argumenty masz odpowiedz : "wiem co robie i bedzie tak jak ja chce" .... Pomoc rodziny kiedy ktos znajdzie sie w trudnaj sytuacji jest rzecza NORMALNA (tak dziala kazda normalna rodzina) ale dobrowolne pakowanie sie w klopoty "bo rodzina pomoze" jest po prostu szczeniackie. Szoda ze ta twoja choroba nie nauczyla Cie odrobiny pokory wobec zycia....

Gość Jak umiecie dziadować
Pisałam tu wczoraj w nocy :) Tak mnie skołowała uwagami, że po niej jadę, że niemal zaczęłam ją przepraszać :D I sama myśleć, że może mi się tylko wydaje, że coś tu mocno nie gra w tym planie. Fajnie, że z nowym dniem pokazały się konkretne wypowiedzi, które jasno pokazują, że jej życie i życie jej dziecka będzie dziadowaniem, a nie życiem. xxx Autorko, wczoraj pyszczyłaś, że chcesz konkretne wyliczenia. Dziś dostałas tych wyliczeń sporo, każde pokazuje, że nie utrzymacie się samodzielnie w trójkę z dzieckiem za 1500 zł, a nawet jeśli się utrzymacie, to będzie to BIEDA i tyle. I co? I nic. Pominęłaś milczeniem, stwierdziłaś, że dziewczyny muszą mieć smutne, sfrustrowane życie, bo wiedzą co ile kosztuje i dalej jesteś najmądrzejsza :) No to bądź. Powodzenia.

Gość gość
oj zycie cie przećwiczy, autorko prawda zabolała?

Gość prowokacja prowokacja prowakac
nie dpisujcie je

Gość ...+.+ ...
może to co robie jest szczeniackie! Myślcie sobie co chcecie :) My się zdecydowliśmy :) W przyszłym tygodniu bierzemy pożyczkę na samochód. Teściowa zadowolona z naszej decyzji! powiedziała ze chętnie nam pomoże te dwa razy w tyg na pewno zajmie się dzieckiem i ze możemy liczyć na nią w każdej sytuacji:) Tymczasem od poniedziałku będe pracowała już na pełen etat. Starania zaczniemy w październiku. Będziemy odkładać pieniądze, kupimy wyprawkę w trakcie ciąży i wszystko powinno się ułożyć. W dodatku bedzie przysługiwało mi spore stypendium socjalne studenckie! A więc bedziemy kilka stówek do przodu :) A wy dalej siedzcie i plujcie w monitor

Gość BlueBerryyy
dobrze, że masz plan na życie. Nie pozwól aby obce osoby mówiły ci o twoim życiu, jak masz je przeżyć bo sama wiesz najlepiej w jakiej jesteś sytuacji

Gość Zaraz, zaraz, chwileczkę...
Będziesz pracowała na pełen etat? Zaraz, zaraz, a czy ty przypadkiem nie studiowałaś? Czyli praca będzie tylko okresowa, przez wakacje? Jeszcze przed chwilą nie potrzebowałaś samochodu i kłóciłaś się o to z innymi, teraz bierzesz nagle na niego kredyt? W minutę zmieniasz zdanie, przy którym jeszcze przed chwilą się upierałaś? To jeszcze kredyt masz zamiar spłacać z tych 1500 zł, tak? ** Dziewczynko, idź już naprawdę stąd, wstydu sobie oszczedź, pogrążasz się z każdym słowem. Kup sobie lepiej kredki, dziecko i następnym razem nie zawracaj głowy dorosłym ludziom. Wstyd normalnie 🖐️

Gość Zaraz, zaraz, chwileczkę...
I po co w ogóle był ten temat, nie rozumiem. A ty rozumiesz, po co go założyłaś? Chciałaś odpowiedzi, dostałaś odpowiedzi, postanowiłaś je wyśmiać. Tupnęłaś nóżką jak pięciolatka (na takim poziomie jesteś, konkubent zapewne też, skoro dzieli z tobą twoje fantazje) i postanowiłaś, że i tak zrobisz po swojemu, bo wiesz lepiej. To rób i nie zawracaj tyłka.

Gość gość
nie wiem czy zauwazyliscie, ale to własnie dzieci tych osób b majetnych, co wydaja sporo na kosmetyki, jedzenie, prawie zawsze maja alergie? Prawodpodobnie od nadmiaru chemii, i za wyszukwanych rzeczy co kupuja. Koszt chemii dla niemowlaka to powinno byc 5 zł na mc a nie 100 czy 300 nie daj boze... przeciez te wszystkie pudry, zasypki szkodza bardziej niz pomagaja, nic dziwnego ze potem dziecko ma alergie..

Gość gość
Ja akurat tez bylam w ciazy na studiach, zaszłam na poczatku pierwszego roku, zeby było ciekawiej, miałam termin na lipiec. na szczeście sie dobrze czułam w tej ciazy, wiec uczenie się mi przychodziło bez problemu... w sumie to najciezszy egzamin co miałam na cłaych studiach zadawałam 3 tygodnie przed rozwiazaniem... nie miałam zadnych forów, wykułam i zdałam na 4, w wiekszosc osób miała poprawki...nie wziełam potem nawet urlopu dziekańskiego... ale miałam łatwo, bo drugi rok to bylo mało zajec... tez niektórzy biadolili, a najlepsze ze problemy to sie zaczeły jak skończylam te studia- przedtem miałam rente po ojcu, a potem było bezrobocie... :p

Gość i tak nie zajdziesz
idiotko po chemii :O to sie nie ciesz zawczasu i masz duze szanse zeby poronic

Gość gość
że też ona się nie boi starać o dziecko na 2 lata po chemioterapii...no tak bo jej się należy,... mieszkanie od rodziny, ubrania od rodziny, teściowa dziecko wychowa,..................To po co ci dziecko jak całą odpowuiedzialność zrzucasz na innych? Tupnę fuknę i już .. Ja chcę dziecko i koniec...........................CO za ......;|

Gość gość
mnie smiesza te wypowiedzi, nie wiem skąd ten jad, chyba tu wszystkie nei maja nawet tego 1500... dno i dwa metry mułłu, drogie panie... przeciez to w polsce norma, ż etyle zostaje na zycie, bieda to w Polsce jest jak za tyle się ytrzymuje np. 4 osobowa rodzina, tylko z jednej pensji faceta, i opłaca z to mieszkanie, rachunki, jedzenie, itp... kto teraz kupuje nowe ubrania???? w lumpkesie mozna sotac za 1-2 zł w sietnym stanie... buty mozna kupic z outletu za 30 zł, albo uzywane...

Gość gość
mieszkanie od rodziny, ubrania od rodziny, teściowa dziecko wychowa,.............. x i tak az cie to boli, ze ktos ma normalna rodzine co ma ochote pomóc? ze ciebie wszyscy maja w d***e to nie dziwota, jak masz taki jad w sobie

Gość gość
powodzenia, lubię takich optymistów

Gość gość
co innego mieć normalną rodzine a co innego być pasożytem ;)

no ja kochana pluję w monitor z radości, że już jutro na forum powinien pojawić się temat o tym jak w ciągu kilku dni dałaś kolejne prowo a wszystkie laski to łyknęły jak młode pelikany a ty masz z tego wielką radość :D

Gość ...+.+ ...
dziękuję :D ładnie się wkręciliście w prowokacje :D :D :D :D Facet 22,,,

Gość ...+.+ ...
Justek widać jedna co zna się na kafeterii :D :D a ja ładnie na tym zarobiłem

Gość ...+.+ ...
temat cieszył się zainteresowaniem a został zaprojektowany bez zbednego przemyslenia :) no ładnie mamuśki :) dziękuje za wszystkie liczne wypowiedzi szczególnie tych Pań które z zafascynowaniem pisały pod kilkoma nickami tutaj :D :D :D

Gość ...+.+ ...
oj wyczuwam że powstanie więcej tematów o finansach :D :D ja już kończe tu karierę dlatego pisze o moim projekcie (zaraz pewnie usuną ) :P

Gość ...+.+ ...
tym razem na jaki temat? najłatwiej wcielić się w rolę kogoś na kogo hmmm macie haka kafeterianki :P ktoś ma mniej pieniędzy, zachorował, jest troszkę nieudolny, mieszka z rodzicami, jest niezaradny albo zadaje głupie pytania.....idealne tematy żebyście się dowartościowały i wcieliły w role Pani Idealnej :) nie dziękujcie mi :P wiem, wiem ze dzięki mnie poczułyście się lepiej , dowartosciowałyscie się, zajęłyście swój wolny czas :) idziemy popisać na innym temacie hi hi może już piszemy? :D

Gość uhuhuuuuuuuuuu
ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie te wszystkie skrzeczace wrony piszace we dnie i w nocy???

Gość hahaha wiedziałam nawet
pisałam o tym na początku:D dobra jesteś że tak długo to pociągnęłaś:D szacun!

Gość uhuhuuuuuuuuuu
dobryyy! :D

Gość ...+.+ ...
mamunie prosze was o komentarzyk w tym temacie, zakończmy to ładnie!!! :) przeciez byłyscie cały czas ze mna! :)

Gość uhuhuuuuuuuuuu
za szybko skończony temat niestety bo mógl się ciągnąć dalej, krew wam szybko płynęła, emocje sięgnęły zenitu ale.... znudziło mi się i chciałem się ujawnić wcześniej zanim nastapi śmierć naturalna :D chociaż pewnie ciągnął by sieeeee jeeeeszcze... Spokojnie mam pożywke gdzie indziej Projekt udany

Gość Kota mata po kątach srata
'' Dlaczego nie chcesz poczekac z dzieckiem? '' :D A co Wam do tego, jej życie jej sprawa, nikt za Nią odpowiedzialności nie weźmie. Nikt Was tu nie pytał o analizę jej życia, nic o dziewczynie nie wiecie tak naprawdę, po co to. Wy nie wyżyjecie, to trudno, bardziej bym się o was martwiła że nie dacie rady, jakby nie daj Bóg coś. Znam wiele rodzin które z bogaczy w latych 80-tych, zrobili się ''dziadami'' i odwrotnie, nigdy nie wiesz jak się w życiu potoczy, ale żeby to był powód do nie posiadania dziecka, przecież Ona nie mówi o piątce :O Jakby tak każdy kalkulował jak Wy, to byśmy byli zagrożonym wiginięciem gatunkiem.

Gość gość
Hehe jeszcze odpowiadają.