Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałam byłego z dziewczyną, jestem załamana ;(

Polecane posty

Gość gość

poszłam z moim nowym chłopakiem na spacer i niestety spotkaliśmy tam mojego exa z jego nową, głupie jest to,że ja tam chodziłam na randki z tym właśnie exem, no ale nic, spotkaliśmy się. Ja wiedziałam,że on ma dziewczynę, a on nie wiedział że ja mam chłopaka. Poprosił mnie na słówko. Zaczął mnie wypytywać czy to mój chłopak, jak sie poznaliśmy itp. w tym czasie mój nowy gadał z dziewczyną exa ;/ widziałam jak sie na niego gapiła, bo nie bede ukrywać, mój nowy jest znacznie przystojniejszy, lepiej zbudowany i wyższy niż mój ex... ta jego dziewczyna patrzyła na mnie z zawiścią, a mój nowy pozniej jak odeszlismy tylko się śmiał,że co za przypadek... Dziewczyna exa za to dodala do znajomych mnie i mojego...boje sie,że bedzie z nim pisac ;( co moge zrobic?? moze powinnam zerwac kontakt z bylym i jego dziewczyna?

Gość gość
jestem naprawdę wściekła i zdruzgotana! ;( ta jego dziewczyna jest nawet ładna, bardzo zgrabna i wygadana ;( boje sie,że spodobała sie mojemu nowemu :( boje sie,że oni beda razem a ja znowu z exem...musze jakos temu zapobiec ;/ za nic w swiecie nie zamieniłabym obecnego na exa, ale czuje,że ta dziewczyna bedzie do tego dążyła, podobno już zaczęła exowi mowić jaka jestem piękna jej zdaniem i że pasowlaismy do siebie!!!!!!!!! ;((((

Gość gość
Ile masz lat gówniaro? :O

Gość gość
to ważne ile mam lat? muszę schowac gdzies mojego skarbeczka, bo ta harpia mi go porwie ;(((( i jescze bedzie wciskac kity,ze ja mam bc z exem ;/ 😠

Gość gość
Wracaj do exa :o

Gość gość
nawet tak nie mów!! nie po to z nim zrywałam by teraz wracać :O poza tym kocham mojego chłopaka!! ona mi go nie odbierze...po prostu straszne jest,jakie kobiety są puste - ma taka chłopaka,co prawda z odzysku bo ja mialam go przed nią :D i co? widzi lepszego i już by do niego startowała :O już ja coś wymyślę 😠

Gość gość
Knuj dalej intrygi to twój nowy chłopak ucieknie do niej szybciej niż myślisz :O

Gość gość
jakie intrygi///?!???!? ja ich tylko spotkałam, a ona już sobie ostrzy pazurki na mojego!! oni są razem niecały rok i co? moj ex jej sie juz znudził??? nie oddam jej mojego nowego

bueheheh jak mozna k***a zatajac takie informacje jeden przed drugim w zwiazku, ludzie was do reszty p********ilo

P a r a n o j a i urojenia. To się leczy. Nie zawsze skutecznie, ale próbować trzeba.

Gość gość
jak to zataić? a co mojemu byłemu do tego,że mam kogoś? on o swoim zwiazku napisał na facboku a ja nie i tyle, a tu nagle wielkie pretensje, przecież nie jestesmy razem to o co mu chodzi, a on do mnie "wiedziałem,że sobie znajdziesz jaiegoś takiego, ja Ci nie wystarczałem" co jest kompletną bzdurą, bo kedfyś go kochalam ale było minelo, nie moja wina,że teraz spotykam się z chłopakiem o takiej urodzie a jemu żal dp. ściska :O zresztą jego dziewczynie też :/ dlugi czas bylam nieszczesliwa, nagle traifł mi sie przystojniak a oni by mnie najchętniej zabili z tego powodu!!

zle przeczytalem, myslalem, ze nie powiedzialas o swoim bylym do tego nowego

Gość gość
teraz nas zaprosili do swojej daczy!! mój się zgodził ... bedziemy tam pewnie siedzieć w saunie a ona bedzie go obczajać ;( 😭 on ma takie piękne ciało :( nie moge no ;(

Gość Pani Złota Rada
Zalecam położyć na byłego i jego nową lafirynde porządny damski ch*j. Pozdrawiam.

Gość gość
Potem pewnie wygoni cię i twojego exa do kuchni, a oni zajmą się sobą :D

Gość gość
nie ma mowy...nie odbije mi go!! 😡 juz jestem zla na mysl o wspolnym weekendzie, ex bedzie mi sie przygladac i kontrolowac oraz obrażac, ona bedzie sie przymilac do mnie w miedzyczasie robiąc słodkie oczka do niego ... moj ex jest nienormalny,że sie na to zgodził... a moj sie zgodzil, bo powiedzial,ze to bedzie doskonala okazja by sie oderwac od miasta