Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_mamama

Mój chlopak nie wie, że mam córkę

Polecane posty

Gość samotna_mamama

Nie wiem jak mu o tym powiedzieć, boje się, że mnie zostawi za to, że go oklamalam, a ja na początku nic mu nie mówiłam, bo uważałam, że to za wcześnie na takie wyznania, a potem juz za bardzo mi zależało, żeby sie przyznać i się balam, nie wiem jak mu to teraz powiedzieć Chciałabym walnąć jakąś ściemę, dlaczego do tej pory mu nic nie mówiłam, ale nie wiem co wymysleć

Gość gość
powiedz po prostu prawdę, tak jak tu napisałaś; nie buduje się związku na samych kłamstwach;

To jak Ty ja ukrywasz kiedy się widujecie??? Apowiedziec to chybaby wypadało :) :) Normalnie walnij mu prosto z mostu i wytłumacz ze wczesniej było zawcześnie na takie wyznania. A swoją droga jak długo się spotykacie??

Gość samotna_mamama
Niedługo będzie pól roku, więc jeszcze nie tak strasznie długo, ale też nie krótko :( Ja mieszkam z mamą,. więc jak się z nim spotykam to mama się opiekuje dzieckiem

Gość gość
im szybciej mu powiesz tym lepiej. jest to bardzo istotna wiadomość. przygotuj się tylko na to, że jego pierwsza reakcja może ci się nie spodobać.

Gość gość
pół roku to bardzo długo, gdybyś ukrywała to 2 miesiące to ok, ale teraz on może się poczuć mocno oszukany....ja bym się tak poczuła

Gość gość
Ja bym "odwróciła kota ogonem" Powiedziałabym mu ,że myślałam,że on się domyśla albo wie od znajomych ( skoro ją widział).Fakt - na początku może być zaskoczony ale jak kocha to wróci.

Gość gość
Ja bym zerwała, nie dlatego ,że masz dziecko, tylko dlatego ,że kalkulujesz, knujesz, nie jesteś szczera.Nie potrafiłabym zaufać takiej osobie, która przez pół roku ukrywa tak istotny fakt. Facet jak mam jaja, tak właśnie powinien zrobić, jesli to miękka c**a, bo będzie dalej z tobą, a ty, nie raz, nie dwa czego mu nie powiesz, bo uznasz,ze jeszcze za wcześnie, że nie teraz. Gdyby to był facet z mojej rodziny, kołkiem po głowie bym okładała i tłumaczyła,że związał się z nieodpowiednią kobietą, dla własnego spokoju sumienia tak bym właśnie zrobiła .

Gość gość
a jak duża jest twoja córka? Jak twoje kontakty z jej ojcem? Powiedz chłopakowi ze musicie poważnie orozmawiac ze chcesz się z nim podzielić czyms bardzo ważnym dla ciebie i ze jeżeli nie jest pewien ze chce być z toba to niech powie to teraz a nie po wyznaniu twojego "sekretu"

Gość gość
hah to nic takiego bo moj chłopak nie wie , że mam męża , mysli , że się rozwiedliśmy :(

Gość samotna_mamama
ale on jej nigdy nie widział, przecież nic takiego nie napisałam córka ma 5 lat, bardzo młodo ją urodziłam, z ojcem nie mam absolutnie żadnego kontaktu, mama mi bardzo pomaga przy dziecku, powiedziałabym mu wcześniej, ale bałam się że mnie zostawi albo źle o mnie pomysli

"Ja bym "odwróciła kota ogonem" Powiedziałabym mu ,że myślałam,że on się domyśla albo wie od znajomych ( skoro ją widział).Fakt - na początku może być zaskoczony ale jak kocha to wróci." Po takim czyms to mialabys jak w banku, ze kazdy normalny facet by Cie rzucil w c**j.

Gość samotna_mamama
moje poprzednie zwiazki nie wypaliły własnie ze zwględu na córkę, więc tym razm sie balam :( przeciez nie chciałam go zlosliwie oszukiwac

najgorsze co mozesz zrobic w tej sytuacji to dalej go oszukiwac i grac w swoje p********e gierki, badz z nim szczera, klamstwo predzej czy pozniej i tak nie bedzie mialo dobrych konsekwencji

Gość gość
A ja powiem Ci tak: musisz mu powidzieć prawdę, zaznaczając,że bałaś się jego reakcji , bo zależy Ci na nim. Możesz wspomnieć ,że wiesz,ze posiadanie dziecka może zniechęcić,ale nie opowiadaj,że coś tam Ci nie wyszło z kimś, bo masz dziecko. Absolutnie nie opowiadaj o kims kto przed nim był na jego miejscu. Jeśli jesteś wartościową osobą,a on Cię kocha to będzie dobrze. Jeśli nie udźwignie sytuacji bo być może jego strata. Nie ma nic na siłe w tych sprawach.Wg mnie jeśli się kocha prawdziwie to nie ma przeszkód nie do pokonania, a mało to powien twoje dziecko szanować i starać się pokochać. Powodzonka