Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BLA BLA BLE BLU

CZY ISTNIEJĄ WIERNE KOBIETY CZY WY MACIE TYLKO STRACH PRZED KONSEKWECJAMI PO...

Polecane posty

Gość gość
Haha post wyżej: i tu się mój były przejechał. Potraktował mnie chamsko i z wyższością :D i biedny płacze zdziwiony dlaczego zamiast niego jestem z porządnym i dobrym, cichym chłopakiem, który mnie dobrze traktuje :D:D:D Czasami jak czytam wypociny na tym forum to nie wierzę, że takie dziwolągi po świecie chodzą."potraktuj źle kobietę to będzie Ci wierna"no rada życia, ale chyba tylko dla patologii. Żadna normalna kobieta się do niej nie stosuje. Jeśli sobie takie dziewczyny upatrujecie, które nie mają do siebie szacunku to się nie dziwcie. Pełno jest fajnych, normalnych, wartościowych dziewczyn, ale wy się za jakimiś ździrami oglądacie. Marietta z Żuka ja się nie dziwię jej. Nawet seksbomba ubrana w worek na ziemniaki zostanie seksbombą. Takie jej piętno. Sama mam koleżanki, które ubierają się byle jak, włosy rozczochrane, a mimo tego wyglądają jak seksbomby. Skąd wiecie jak chodzi ubrana na codzień? Moze własnie w powyciąganych dresach? Nie pisała czy się stroi czy nie.

Gość Zaneta8428
Ja bylam w zwiazku i nigdy nie zdradzilam mimo, ze mialam wiele sposobnosci ku temu...natomiast zawsze uwazalam, ze nie warto tracic czlowieka, ktorego kocham i szanuje dla chwili przyjemnosci.... Nie warto nie oplacilo mi sie to ja zostalam zdradzona i teraz zaluje , ze nie przekroczylam granicy teraz byloby mi latwiej jakbym miala jakies grzeszki na sumieniu

Gość gość
Byłam w czterech związkach kilkuletnich i jednym półrocznym, w żadnym nawet nie pomyślałam o zdradzie. Zawsze pożądam tylko mojego faceta, jeśli nie to znam że czas skończyć albo spróbować rozwiązać problem a nie jechać na dwa.

Gość gość
hgmhmg

Gość gość
vhmgm

Gość Magda778
uwielbiam "skoki w bok" poprostu nie umiem sie przed tym powstrzymać, miałam wielu wielu i zawsze myslałam że jestem zła, niedobra ladacznica. Ale ostatnio na babskiej imprezie dowiedziałam sie że inne kobiety robią to samo, że nie jstem jedyna. Było nas 12 na imprezie firmowej, wszystkie mężatki i wszystkie po wypiciu małego "conieco" przyznały sie do skoków w bok, o fantazjach itp, przedział wiekowy 24 do 36 lat, dzieciate i niedzieciate, blondynki i ciemnowłose, z wykształceniem magisterkim i srednim. wiec jest coś prawdy w tych naukowych twierdzeniach o pragnieniu mieszania genów. I co mam robić? kochać sie czy wytrzymywać?

To chyba nie powinno dziwić, że masz znajomych podobnych do siebie. Brak zasad moralnych i brak poszanowania dla ludzi objawia się nie tylko poprzez zdradzanie partnera.

Gość gość
yjuyyjuy

Gość gość
wszystkie to k***y !

Gość AC 55
Tak bylam ,jestem i bede wierna jednemu tylko jedynemu od 37 lat mezowi!!!Moj pierwszy i ostatni i widzicie mozna byc wiernym swoim zasadom!!!pozdrawiam wszystkie wierne zony!!! i mezow!!!!

Gość gość
Atrakcyjna kobieta nie doceni tego co ma bo uważa, że może mieć każdego

Gość gość
Atrakcyjna kobieta nie doceni tego co ma bo uważa, że może mieć każdego

Gość gość
AC 55 i nigdy nie kusiło? nigdy nie przechodziłaś fascynacji innym facetem ?

Gość gość
gfngh

a skąd przekonanie, że zawsze musi kusić? Poza tym co to jest fascynacja innym facetem. Ktoś się podoba fizycznie? Kogoś się bardzo lubi?

Gość gość
ja jestem wierną osobą . nie mam niestety szczescia w milosci. i jestem sama teraz.

Gość AC 55
nie jestesmy dobrani w tych sprawach :) lubimy to samo i te sama czestotliwosc :P..........a czy mialam ochote na sex z kim innym ,pewnie ze tak ale to w swerze marzen.............jak dochodzilam do ...no orgazmu to nie raz sobie pomyslalam o kims.....kto o mnie marzyl,ale bylam nie zdobyta!dzis moge powiedziec,ze ciesze sie ,ze nikomu sie nie oddalam nawet w przyplywie wiekszegonooooooo ,popedu.....moj maz byl jednym ,jedynynym ,ktory mnie mial..a w lozku byl i jest super..alez mi wstyd przed mlokosami tak sie spowiadac.......ale jestem babcia postepowa o!!!! :P :D PISZE SERIO!!!!

Gość gość
Haha post wyżej: i tu się mój były przejechał. Potraktował mnie chamsko i z wyższością smiech.gif i biedny płacze zdziwiony dlaczego zamiast niego jestem z porządnym i dobrym, cichym chłopakiem, który mnie dobrze traktuje smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Czasami jak czytam wypociny na tym forum to nie wierzę, że takie dziwolągi po świecie chodzą."potraktuj źle kobietę to będzie Ci wierna"no rada życia, ale chyba tylko dla patologii. Żadna normalna kobieta się do niej nie stosuje. Jeśli sobie takie dziewczyny upatrujecie, które nie mają do siebie szacunku to się nie dziwcie. Pełno jest fajnych, normalnych, wartościowych dziewczyn, ale wy się za jakimiś ździrami oglądacie. Marietta z Żuka ja się nie dziwię jej. Nawet seksbomba ubrana w worek na ziemniaki zostanie seksbombą. Takie jej piętno. Sama mam koleżanki, które ubierają się byle jak, włosy rozczochrane, a mimo tego wyglądają jak seksbomby. Skąd wiecie jak chodzi ubrana na codzień? Moze własnie w powyciąganych dresach? Nie pisała czy się stroi czy nie. ale byłas z takim facetem co cie zle traktował, potem znalazlas dopiero dobrego misia, jak wiekszosc kobiet, czyli kolejny raz potwierdzam reguły ze wieksze branie ma facet ktory ma zapedy na łajdaka, wedlug mnie facet z ktorym jestes teraz powinien cie olac, wiele dobrych facetów zmienia sie na gorszych wlasnie pod wpływem kobiet, min dlatego ze nie mieli powodzenia bedac tymi lepszymi, lubicie kretynow i tyle w temacie...

Gość gość
ale byłas z takim facetem co cie zle traktował, potem znalazlas dopiero dobrego misia, jak wiekszosc kobiet, czyli kolejny raz potwierdzam reguły ze wieksze branie ma facet ktory ma zapedy na łajdaka, wedlug mnie facet z ktorym jestes teraz powinien cie olac, wiele dobrych facetów zmienia sie na gorszych wlasnie pod wpływem kobiet, min dlatego ze nie mieli powodzenia bedac tymi lepszymi, lubicie kretynow i tyle w temacie...

Gość ghghyrdd
kobiety to skonczone idiotki w 90 procentach, skad to zdziwienie, od wiekow to samo wybzykaja sie z chamami zeby potem udawac swiete przy boku jakiegos spokojnego faceta, dziwie sie tym spokojnym ze na to przystaja, przyjmujac pod skrzydła idiotke

Gość don alfonso00000
wierna kobieta dobry zart, jak nadarzy sie okazja to kazda zdradzi, najlatwiejsze sa mezatki :P

Gość Tristan345
Z kobietami jak z tłumaczeniem: albo piękne albo wierne.

Gość AC 55
Nigdy tego nie zrobilam i nie mam pojecia jakby bylo z innym facetem :P

Gość don alfonso00000
choc kobieta twierdzi ze to mezczyzni mysla glownie penisem, jest odwrotnie, to ich swedzi czesciej piczka, wystarczy zeby sie nimi zainteresowal przystojniejszy facet od meza np, to natura kur,,, kobiety nigdy nie były i nie beda monogamiczne

Gość Tristan345
Faktem jest jednak że przy 30% ilości rozwodów w Polsce a 50% w świecie zachodnim, ilośc rozwodów w małżeństwach gdzie przed ślubem nie było współżycia - to tylko 1%. Czy tam w tym 1% się zdradzają? Nie wiem.

Gość 098765
powinienes wiedziec pewna oczywistosc, jesli kobieta szmaciła sie w przeszlosci nie bedzie wierna zona, z facetami jest tak samo, im wieksza rozwiazlosc seksualna tym rozwodow wiecej, po co niby hadlarze gwalca i bija kobiety zanim pojda do burdelu? bo lamia je psychicznie, pierwsze doswiadczenia seksualne wpływaja na dalsze zycie erotyczne czlowieka, uczmy sie na historii innych ludzi

Brak współżycia przed ślubem i mała ilość rozwodów raczej nie mają na siebie bezpośrednio wpływu. Wynikają raczej z wcześniej już istniejących przekonań. Co wcale nie jest takie złe, ale to też nie jedyna droga do szczęścia.

Gość Tristan345
Moorland jeśli znasz to podaj jakąś drugą tak konkretyną drogę do szcześcia, z której wynika tak niski procent rozwodów (i zdrad zapewne).

Gość AC 55
a ja mam inne zdanie nigdy przenigdy meza nie zdradzilam ! W ciaze zaszlam w wieku 17 lat i to byl moj jedyny mezczyzna mojego zycia i nigdy nie zalowalam,ze nie moge teraz z perspektywy czsu zalowac.moj maz byl,jest super w lozku mimo 37 lat..oj 38 :D :P

Moja działa całkiem nieźle - po pierwsze mieć jasno ustalone zasady w związku, po drugie związać się z osobą o takim samym kodeksie moralnym i oczekiwaniach, a po trzecie tworzyć związek tylko z kimś kogo naprawdę tak po ludzku lubimy. Wiele ludzi narzeka, że po latach "miłość się wypala" i nie lubią spędzać czasu ze swoim partnerem, jak dwoje ludzi dobrze się czuje w swoim towarzystwie to nic się nie wypali.