Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yosssarian89

Większość współczesnych kobiet mi nie odpowiada

Polecane posty

Gość gość
ale gówniany temat masakra

Gość Yosssarian89
Jestem właśnie nietuzinkowy i dlatego też wymagam, żeby moja przyszła dziewczyna mi dorównywała oryginalnością. W tak samo staranny sposób selekcjonuję znajomych - nie ukrywam, że są ludzie, na których patrzę z góry i szydzę. Na uczelni trzymam się raczej z boku, jestem miły, ale nie angażuję się zbytnio w toczące się tam życie towarzyskie. Mam już wyrobione zdanie na temat każdej z tych osób.

Chciałbyś być nietuzinkowy, ale nie jesteś. Jesteś nudny, ograniczony do jednego tematu, masz niesłusznie wysokie mniemanie o sobie, zgaduję, że niewiele osiągnięć (tata ma firmę) i jesteś zwyczajnie niewychowany.

Gość gość
twoja kolezanka tez ma wyrobione zdanie na twoj temat, jestes dla niej nieatrakcyjny seksualnie:)

Gość gość
Polek nienawidzisz?

Gość gość
"To ja narcyz się nazywam..."

Gość Yosssarian89
Niedawno starała się o mnie pewna dziewczyna. Nie powiem, urodziwa, zgrabna i miła, całkiem niegłupia, malarka, ale gdy uświadomiłem sobie to, że słucha jakichś popularnych wykonawców typu Gogol Bordello czy The Cure i jeszcze zaprasza mnie na kawę do knajpy, do której chodzi dużo ludzi z roku stwierdziłem, że to jednak nie to i jej podziękowałem.

Gość gość
glowna teza autora, ze gust upada jest jak najbardziej prawdziwa, chociaz nienajlepszym dowodem na to jest popularnosc beatlesow i doorsow:D

Gość gość
to jest prowokacja!!!! :D

Gość Yosssarian89
Jestem pięknym mężczyzną, wiele kobiet zwraca na mnie uwagę, ale wybrałem żywot obserwatora i trzymam je na dystans.

Gość gość
hehehe śmieszny jesteś autorze.

to tak, ale znałam takiego gościa. Zbierał muzykę na dysku, im mniej znani wykonawcy tym lepiej. Szkoda, że sam jej nie słuchał, miał to tylko na pokaz :D

Gość gość
Piękna to moze byc kobieta.Ty co najwyzej jestes przystojny, chociaz w to watpie.Moorland masz racje:D

Gość Yosssarian89
Zazdrościcie mi wysmakowanego gustu i inspiracji, tyle. Ale za niedługo OFF Festival i znowu będę wśród swoich.

Gość gość
Zapewniam cię nie ma czego zazdrościć;)

Przypomniał mi się taki obrazek, na którym hipster rozkoszuje się kawą i papierosem, a potem ojciec woła go na kaszankę...i mam zaciesz do monitora. Uroki życia prostych ludzi, wszystko cieszy :)

Gość Yosssarian89
Macie powody, ale wstydzicie się przyznać. Cóż, polski naród. Biedacy i cebularze spod budek z kebabem i robiący zakupy w plebsiarskiej Biedronce. A ja bogaty, urodziwy, zdolny, interesujący i nie muszę nawet pracować :)

Pomijając naszego prowokatora to brakuje mi ostatnio romantyzmu w życiu, eh...

Gość gość
Próżny,zadufany w sobie chłopiec.Wyszło szydło z worka:).

Gość Yosssarian89
I wiecie co? Gdybyście mnie spotkały, to byście padły na kolana, bo jestem sobowtórem Alexandra Skarsgarda i mam w sobie coś z arystokraty, ale problem w tym, że mało która ma przyjemność być ze mną bliżej. Jestem wyjątkowy i nie zadaję się z szarą masą.

Gość mgielka..
inpiracje masz którą mieszasz z szydzeniem z innych?gdzie to piękno? wiesz co to jest piękno gdy masz tak wiekiego ducha ze pochylasz się nad prostym nędznym człowiekiem z szacunkiem bo widzisz wiecęj i głebiej niż materialne oczy mogą zobaczyć

Gość gość
Gdybyś był podobny do Johny Deppa moglibyśmy pogadać,w innym wypadku odpada.Zresztą nawet gdybyś był do niego podobny,nie marnowałabym swojego czasu dla ciebie.

Gość StrangeLittleGirrrl
Johnny Depp jest boski, Alexander zresztą też. A autor? Nie mogę zrozumieć, skąd się tacy ludzie biorą. Zero skromności, pokory, potworna pretensjonalność i brak szacunku do innych. Kiedyś już trafiłam na takie indywiduum i zachowywał się dość podobnie, z tą różnicą, że nie był bogaty i nie szydził z mniej zamożnych. Pod innymi względami niestety czuł się lepszy. Czego on to nie słucha, czego nie czyta, czego nie czyta. Wszystko krytykował.