Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaascs

Co będzie jak nie przedstawie wyników badań lekarskich.

Polecane posty

Gość aaaascs

We wrześniu kończą mi się badania okresowe. Co będzie jak nie przedstawię pracodawcy wyników badań. wylecę dyscyplinarnie, czy w inny sposób.

Gość gość
a on Ci karze isc czy co bo ja ci nic nie mowi to nie jest twoj obowizek ilnowania tego a jak masz wyniki nie ok to idz prywatnie do lekarza medycyny pracy kup czekolade i na bank ci wystawi ze jestes zdolna do pracy nie [ierwsza i nie osttania masz taki problem chyba ze problem lezy gdzie indziej to slucham???

Gość aaaascs
Znalazłam w necie. Za nieprzedstawienie wyników badań -dyscyplinarka. Jeżeli pogorszył mi się wzrok to nie mam zamiaru wracać do tej pracy. Nie zamierzam ślepnąc za 1000 zł.

Gość gość
a ha i jeszcze jedno dlaczego masz mu przedstawiac wyniki badan?? to twoja sprawa ty masz mu pokazac ze jestes zdolna do pracy a nie ile masz hemoglobiny czy cholesterolu czy plytek krwi....:/ takze o co chodzi???

Gość gość
jeśli kończy ci się ważność badań to pracodawca ma obowiązek cię na nie wysłać i za nie zapłacić

Gość gość
idz do prywatnego okulisty... ja dalej nie rozumiem....pytasz sie czy stracisz robote a poc hwili mowisz ze i tak nei chcesz pracowac to co to za roznica TOBIE?

Gość gość
Na badania pójdę, ale jakby się okazało, że popsuł się wzrok od ostatnich to nie zamierzam pokazywać wyników tylko odejść z tej pracy nawet na bezrobocie. Chodziło mi tylko czy zwolnią dyscyplinarnie czy za wypowiedzeniem.