Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

żyję koncertem depeszów!!!!!!! było fajnie

Polecane posty

mimo, że koleś po porstu zawsze, za każdym razem mówi to samo do tlumu i niektóre iosenki spiewaja tak samo od x lat, o w d***e, mogę iść raz jeszcze;- nic nie zagrali z exciter'a i to smutne. fajna płyta a ludzie to sa, haa- na outube sa już wszystkie piosenki z wczoraj, haha, to sa gałgany, nagrali komorkami, ja stałam na pietrze i widzialam flesze i zapalniczki i jak ludze machali rękami i to było najlepsze w koncercie;-) a także, gdy pokazali ujecia piesków wykonując Precious. ciekawa interpretacja pain that im used to. długi koncert i zaskakująco wiele starych piosenek, mało z nowego albumu. zaskoczyi mnie, cieszę się, że byłam i licze, że będą zdrowi, bo chce pojechać trzeci raz;-) oby grai do 70tki, nawet to samo i tak samo, i tak zapłace;-) pzdr dla fanów depeszów

Gość gość
helojza ty projekcie:D:D:D

Gość domiiiiii
mama ?

a nie, naliczylam aż 7 piosenek własnie z nowego albumu....ktoś był na tym koncercie? w ogole tego nie odczułam, miałam wrażenie jakby zagrali może z 5, a reszta to rózne dawniejsze kto się podzieli wrażeniami? zagrali broken? nie pamiętam, chyba nie...ojej, alez dave ma energii, ile se naskakał i nakrzyczal...

nie jestem projektem....'--/ jaka mama? widzialam kogos tam z dzieckiem, jezu, depeche mode dla rodzin...niedługo będa grać na poligonach dla rodzin tańczących w kółeczku i machających mini flagami mam nadzieję, ze nigdy do tego nie dojdzie, haha BY THE WAY- lubicie nowy album depeszow? mój szwagier mówi, że porazka, a ja uwazam, że nie jest zły, chociaż faktycznie ostatnie 3 ich albumy to całkiem co innego niż wczesniej... z poprzedniej płyty nic nie zagrali, dziwne

no tak, z czym ja sie tutaj pcham... nie umiecie gadać, a na jakich wy ostatnio byliscie koncertach ja jutro będe w toro na natalii przybysz bylam na dżemie tydzień temu, ateraz na depeszach, co jest dla mnie wspaniałą perspektywą własnie przeczytalam, że 24 lutego zagrają w łodzi, nie wiem czy nie pojadę, hahaha