Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POchwa91

Czy jest tu choć jedna osoba która nadal popiera Platformę Obywatelską?

Polecane posty

Gość ale nie da się ukryć
że PO z premedytacją okłamała swoich wyborców

Gość to fszystko pszez Kaczyńskiego
to on to zrobił, on pszeszkadzał, on nie pozwolił bo Tusk by chciał ale on nie może pszez pisioróf

Gość gość
jak widać z wpisow - większość to kolesie z PO a tym to wiadomo- żyje sie nieżle...

To jeszcze ja powiem, że nie popieram. Jak kończyłam 18 lat to obiecałam rodzicom, że nigdy, pod żadnym pozorem nie zagłosuję na PO. Mam zamiar dotrzymać danego słowa.

Gość gość
-Zawzięty Rudzielcu- lepiej już nie zabieraj glosu bo jesteś jak widać podobny do kolegi "Niesiołka"

Mam. I dlatego powtarzam wszystkim znajomym i nieznajomym: Pogonić Oszustów.

Teraz się szykujemy na referendum - jest szansa odwołać Gronkowca, chyba że znowu zrobią przekręt z unieważnieniem części głosów jak kiedyś - na szczęście jest taka nadwyżka, że chyba im się nie uda.

A... i jeszcze ci powiem, że filozofia mniejszego zła, którą tak propagujesz to kiedyś zaowocowała stanem wojennym.

Gość gość
W jaki sposób tak zaowocowała?

Bo to właśnie było te mniejsze zło. Wziąć za ryja Polaków bo im się wolności zachciało, a wolny człowiek to wiadomo, że się nie słucha i robi co chce - więc mniejszym złem jest wyprowadzić czołgi na ulicę.

Teraz Platfusy tak mówią: głosujcie na nas bo jesteśmy mniejszym złem. Jak nas nie wybierzecie znowu to PiS dojdzie do władzy. I to jest ich cały pozytywny program? Żałosne!

Gość gość
Jak rozumiem wolałabyś rozwałkę i trupy na ulicach:O

Gość gość
Dla niektórych lepsze byłyby ruskie czołgi i polskie trupy na ulicach. Wtedy byłoby dobrze.

Gość gość
Ile pomników by potem można nastawiac i ile nowych świat by było, pełnych patriotyzmu i odznaczeń!!!!

Gość gość
Jarek znowu by odwaznie siedział w piwnicy.

co do odwołania prezydent warszawy - niezaleznie od tego, czy jest dobrym czy niedobrym prezydentem, odwołując ją strzelacie sobie samobója. wydacie grubą kasę na referendum, potem odwołają ją krótko przed końcem kadencji i miast straci ponad rok, pod władzą tymczasową (a jak wiadomo władza tymczasowa nigdy nic nie robi dobrze), a potem kolejne wybory, kolejna gruba kasa i kolejny rok stracony na wdrożenie "nowego programu". więcej sami popsujecie w tej warszawie wydziwianiem niż ona do końca kadencji by popsuła.

Gość gość
do Dek - a czym tak pani Gronkiewicz ci podpadła, że na wszelki wypadek chcesz jej odwołania? Żaden prezydent dotychczasowy tyle dla Warszawy nie zrobił co ona. Mam nadzieję, że większość podpisów zbierana przez tego ursynowskiego oszołoma jest nieważna. Bo to następny - po trupach do celu :(

Najlepszy prezydent Warszawy Stefan Starzyński był właśnie takim tymczasowym prezydentem - znowu nie masz racji Rudzielcze.

Gość gość
To były inne czasy.

Gość gość
i co ci się w tej Warszawie nie podoba? Mieszkasz czyli słoik?

Mieszkam od urodzenia. Zastanawia mnie tylko, że na temat tego czy zorganizować to referendum najwięcej do powiedzenia mają mieszkający poza Warszawą.

Gość gość
To prawda. Zawsze sa inne czasy. Dlatego nie mozna porównywac Starzyńskiego do Walcowej.

Zgodnie z tym nie można też porównać Gronkowca sprzed tygodnia do tej z dnia dzisiejszego :) Nie można niczego porównywać :D

Nie można porównywać dwóch prezydentów Warszawy bo to inne czasy. Nie można porównywać prezydenta Warszawy do burmistrza NYC bo to inne miasta... nic nie można :)

aaa... zapomniałam - można (i należy) głosować na PO :D bo tak zpodali w TVN i GW