Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POchwa91

Czy jest tu choć jedna osoba która nadal popiera Platformę Obywatelską?

Polecane posty

wiesz co by się stało jakby nagle chcieli wszystko zautomatyzować i zwolnić połowę urzędników? jasne w teorii usprawnienie dla obywateli, w praktyce strajki urzędników miesiącami. Nie znasz Polaków?

Gość gość
te pol miliona urzednikow to wy polacy wiec do kogo pretensje:D

Gość gość
ja nie pracuje w urzędzie

Gość gość
to niech sobie strajkuja. do prawdziwej roboty niech sie wezma a nie pierdzenie w stolek 8 godzin i do domciu.

Gość gość
nie mam niestety lepszego wyboru, niz PO, wiec popieram

Gość gość
jest KNP lemingu

Gość gość  22 lata
Obecnie każda partia jest lepszym wyborem od PO. Hrrrrr tfu!!! :D

Gość gość
do goscia 22 no jezeli ta reszta parti poza PO posiada taka kulture jak ty to tylko pogratulowac wyboru:D

Gość Sadi
lemingom nalezy odebrac prawa wyborcze!!!!! raz na zawsze!!!! 😠

haha jedź sobie pod którykolwiek sklep z pijaczkami i zapytaj, każdy popiera pisuarów. zapytaj wredne plotkary mohery - każda popiera pisuarów. zapytaj niewykształcony, niekulturalny motłoch... aha, nie musisz, wystarczy spojrzeć w lustro.

Gość myślałem że są alternatywy
z tego całego szamba PO jest najlepsze chciaż to szambo :)

Gość gość
a peło kto popiera? sami yntelygenci:D

a żebyś wiedział ;) inteligentny człowiek wie, że jak nie wybierze najmniejszego zła czy nie pójdzie do wyborów to może być tylko gorzej. niestety my w tym kraju tak strasznie kochamy strajki i narzekanie, że nam ta rzeczpospolita bokiem wychodzi, i nigdy nic do końca nie można załatwić, bo zawsze komuś nie pasuje, efektem czego zawsze jest rozp*****l. I właśnie dlatego nikt normalny na polityków się nie pcha, ergo to zawsze, zawsze będzie kwestia wybierania najmniejszego zła. Niestety od demokracji lepszą wymyślono tylko OŚWIECONĄ dyktaturę, a jak doskonale wszyscy wiemy to jest mit i bajki na dobranoc, dobry tylko w teorii. dopóki NARÓD się nie zmieni to żaden rząd nie sprawi, że będzie lepiej, bo to banda tchórzy. Jak spróbują wprowadzić sensowne reformy to zaraz się odezwą strajkujący, rząd pod naciskiem zrezygnuje z reform albo w ogóle zostanie odsunięty od władzy. I tak w koło macieju.

Gość myślałem że są alternatywy
Rudzielec szkoda twojego czasu na trolli !!!!!

Gość FOR88
PO dzisiaj zniosło pierwszy próg ostrożnościowy. Pewnie marzy im się żeby mogli zadłużać Polskę bez ograniczeń. Na szczęście jest jeszcze zapis w konstytucji który chroni Polskę przed zbytnim zadłużaniem. Ja myślę, że do wyborów będzie nowa Partia którą założy Gowin z Wiplerem i na nich będe głosowała

Gość gość
gender terz lamie konstytucje a i tak wprowadzaja na siłe do polski

Gość gość
Zgadzam sie z Rudzielcem. I co - Gowin z próżnego naleje? tym bardziej PIS? kryzys jest na calym swiecie, upadaja "pewniaki" - chocby miasto Detroit, które zbankrutowało. A poki rodacy beda cwaniaczyc i okradac kogo sie da na kazdym kroku i dopisywac do tego ideologie, nie powinni sie czepiac rządu. Jesli chca cos zmienic - to konstruktywnie, z rozsądnym programem - jest demokracja. Zrzedzic i wymyslac od zlodziei byle idiota potrafi.

Gość a ja na to....................
"Donald Tusk jest premierem Polski, który odnosi największe sukcesy od upadku komunizmu" - czytamy w najnowszym wydaniu brytyjskiego tygodnika "The Economist". "Jednak po sześciu latach władzy jego rząd ma problemy" - pisze magazyn.

Gość FOR88
Nikt z pustego nie naleje, ale chodzi o to aby nie zwiększać długu publicznego Polski ponieważ dziura budżetowa pomaga gospodarce tak jak kamień u nogi pływaka. PO zamiast ograniczać wydatki jeszcze bardziej zwiększa zadłużenie. W roku 2012 z budżetu poszło 40 miliardów ( 40 000 000 000 pln) na same odsetki od długu. Jeśli będziemy zadłużać się w tym tempie niedługo na same odsetki będzie szło pół budżetu

Gość gość
nie wiem, czy istnieje rzad w Europie, a pewnie i na swiecie, ktory nie ma w tej chwili problemow.

to wszystko prawda, nie powinniśmy się zadłużać, ale co innego możemy w tym momencie robić? wiesz ile długu ma Wielka Brytania? Kilka razy więcej niż Grecja. Całe szczęście nam do nich bardzo daleko, więc zanim ich dogonimy musimy wymyślić sposób jak więcej długów nie zaciągać. najlepiej byłoby, gdyby siedzący na fałszywych rentach i na zasiłkach Polacy ruszyli d**y, przestali kraść i wzięli się do roboty.

Gość gość
A te sukcesy Tuska to...? :D

Gość gość
ja

Gość gość
FOR - kazda proba ograniczania wydatkow lączy sie z protestami okreslonych grup spoleczenstwa.Otworz gazete - wszyscy zrzędza, że czegos brakuje. Dodatkowo spoleczenstwo jest w duzej mierze zdemoralizowane ( owszem, to wina naszej historii) , oszukuje na wszystkim - czytalam ile milonow miesiecznie panstwo traci na lewych zwolnieniach,masowe sa przekrety w placeniu podatków itd.A chocby to, co widzimy na co dzien - drobne oszustewka w knajpach ( Gesler obejrzec wystarczy), jakos produktow, zywnosciowych ( rolnik co innegi ma "dla siebie", co innego do skupu. I nikt tego nie potepia.

Gość gość
sukcesy Tuska - np. to,ze w porownaniu do innych panstw Europy i swiata, historycznie bogatszych , mniej dramatycznie odczuwa sie kryzys. Bezrobocie u nas jest wysokie, ale w Portugalii, Hiszpanii i Grecji siega juz wsrod mlodych 60% ( dzisiejsze wiadomosci)

Gość gość
Ja jestem za PiS-em zdecydowanie od kilku lat, a rzady tuska i zadłużanie przez niego kraju dochodzące do biliona tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu. Tylko obawiam sie, ze kaczka nawet jesli dojdzie do wladzy bedzie potrzebować minumim 10 lat zeby posprzatać po rudym...

Gość leń pachnący
Myślących ludzi jest dostatecznie dużo, by nie wybrano PiS. Nie chcę piekła na grobach ofiar katastrofy lotniczej. Popieram PO.

Gość gość
Nie upadł w Polsce ani jeden bank i ludzie nie stracili pieniędzy lokowanych w bankach. Powstało wiele autostrad i dróg. Przeprowadzono Euro2012. Unowocześniono państwo.