Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZERWONA TWARZ PO CWICZENIACH FIZYCZNYCH...PORADZCIE...:(

Polecane posty

Gość gość

od niedawna chodze na fitness.i tu zaczyna sie problem bo po paru min rozgrzewki uderza mi na twarz fala goraca i robie sie czerwona jak burak...boje sie czy cos ze mna nie tak...serce mi wali jak oszalale...moze jestem chora?

a masz dobrą kondycję? bo ja też tak mam jak biegam, ale kondychę mam beznadziejną więc mnie to nie dziwi.

Gość gość
kondycje mam fatalna,od dawna nie cwiczylam.po paru latach poszlam na fitness i po prostu po samej rozgrzewce ucieklabym do odmu ...:(

Gość gość
to objawy niedoczynnosci tarczycy, zbadaj tsh i t3 i 4

Gość gość
Dodaj jeszcze że się pocisz, no to na bank jesteś chora :-) ...zapomniałaś zapytać czy wy tez tak macie ;-)

Gość jaq
A masz jasną karnacje, jasne oczy i wrażliwą skórę z naczynkami? Jeżeli tak to nie ma w tym nic dziwnego. ja na zajęciach widuje też dziewczyny które tak reagują, ale mają jasne karnacje, jasne buzie, płytkounaczynione i one zawsze pierwsze są czerwone.

Gość gość
to chociaż po ćwiczeniach ja jak chociaż odrobinkę się zawstydzę to robię się czerwona jak burak ;p

Gość gość
poce sie jak cholera,i cisnienie jakby mi glowe rozrywalo na cwiczeniach...az mi wstyd ze ja taka czerwona ja burak.mam jasna cere,naczynkowa i niebieskie oczy.ale moze to wina mojej kondycji?tsh robilam i mam ok t3 i t4 nie robilam jeszcze

Gość gość
ile masz? Bo ja mam 3 i nie ejst ok mimo teoretycznie 4 to norma a to bujda, tsh powinno wynosic u kobiety max 1,5 a najlepiej 0,5

Gość gość
to normalny objaw,masz super krazenie tzn twoja twarz jest przy cwiczeniach dobrze ukrwiona,nie bedziesz miala zmarszczek,to lepsze od masazu

Gość jaq
Daj sobie spokój. to wina Twojej jasnej karnacji, cery która szybko się uwrażliwia pod wpływem ciepła (to samo będziesz mieć w saunie) obraz braku kondycji. Piszę Ci że znam kilkanaście innych laser które na aerobiku mają tak jak Ty. Nie słuchaj tu bo zaraz się dowiesz że masz raka, grzybicę i aids :/

Gość gość
:) haha dzieki,ale tarczyce zbadam tak na wszelki wypadek.tsh mam 1,5

Gość gość
A jak z oddechem? Masz może przyspieszony i ciężki?