Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młode matki są tak zaniedbane?

Polecane posty

Gość gość
Wstydziłabym się na miejscu tych kobiet założyć kalpki, gdybym miała takie paskudne nogi. Ale co tu się dziwić skoro komunikacją miejską jeżdżą cuchnące odchodami, niemyte miesiącami dziady, ludzie musza się przesiadać bo na ten smród już nic nie pomoże. Stał dziś koło mnie taki, myślałam że się porzygam a nie mogłam wstac bo miałam ciężką torbę z zakupami.

no to w końcu jakie te matki widujesz zadbane czy nie bo wypowiedź z tematem mi się nie zgadza

Gość IGAAA00
Wiem, ale przykre to jest. Widocznie takie osoby nie spełniły się w życiu. Mi sie na szczęście udało i życzę tego wszystkim.

Gość wstaw nam swoje zdjęcie
Ja po Tobie nie jadę :O Jedynie prostuję Twoje nieścisłości skoro bezpodstawnie mnie pomówiłaś :( Jeżeli prawdą jest to co piszesz to postaram się Ciebie znaleźć,bo nie lubię jak na egzaminach są przepychane osoby po znajomości,które nic sobą nie reprezentują. Potem i tak na egzaminie końcowym to wyjdzie, czasem nawet na okresowym sprawozdaniu. Najgorsza jest oczywiście sytuacja kiedy taki niekompetentny znajomek jest stale przepychany i potem trafia do niego klient i jest wprowadzany w błąd przez nieuka :O Na szczęście w internecie nikt nie jest anonimowy. Jeżeli będziesz wśród osób które podejdą do egzaminu to osobiście zadbam aby został dokładnie sprawdzony i oceniony adekwatnie do poziomu wiedzy.

Gość IGAAA00
hehe dobrze ;) Uczę się baaardzo dużo. Bardzo dużo serca włożyłam w te studia. Rodzice nie przepychali mnie z roku na rok, oni płacili mi tylko za studia ponieważ mnie na nie nie było stać. Zatrudnili mnie w swojej kancelarii... I nie groź mi, że mnie znajdziesz i w jakiś tam sposób mi zagrozisz podstawnie bądź bezpodstawnie ponieważ na to są paragrafy ;)

Gość gość
bo kto o zdrowych zmysłach funduje sobie teraz 3 dzieci, to tylko baby chore psychiczne rodzą dziecko za dzieckiem

Gość wstaw nam swoje zdjęcie
Zacytuj w takim razie fragment gdzie grozę,że Tobie zaszkodzę? :D Nie masz bladego pojęcia o procedurach naboru na aplikację,więc już skończ zmyślać :(

Gość gość
"zwykle widzę mamy ładnie ubrane" - sama sobie odpowiedziałaś więc o co ci chodzi, będziesz miała swoje zobaczysz czym macierzyństwo pachnie a wtedy sama sie przekonasz i będziesz mieć te zarośnięte łapy i te pazury wrośnięte - czego Ci z całego serca życzę...!!! a wtedy przestaniesz już tak zwracać uwagę na wygląd...!!!

Gość IGAAA00
np to " Jeżeli będziesz wśród osób które podejdą do egzaminu to osobiście zadbam aby został dokładnie sprawdzony i oceniony adekwatnie do poziomu wiedzy." A co jesteś egzaminatorem? ;D

Gość IGAAA00
Moze jakies niedociągnięcia na temat aplikacji mam ponieważ szczerze mówiąc jeszcze aż tak bardzo tym nie interesuje. I nie wiem na 100% czy podejdę do niej teraz i czy wg podejdę.

Gość gość
".... będziesz miała swoje zobaczysz czym macierzyństwo pachnie a wtedy sama sie przekonasz i będziesz mieć te zarośnięte łapy i te pazury wrośnięte - czego Ci z całego serca życzę...!!! a wtedy przestaniesz już tak zwracać uwagę na wygląd...!!!..." pieprzona mamuśka brudas, to po cholerę rodziłaś tyle dzieci jak nie dajesz rady, brudasisko, rozkładałaś giry bez zabezpieczania to teraz z*********j, myj sie, ciekawie jaki chłop takiego brudasa jak ciebie sie czepia, widocznie taki sam brudas

Gość IGAAA00
Miło się gawędziło, ale niestety muszę iść wykąpać dziecko. Miłego wieczoru wszystkim zaniedbanym, zadbanym, młodym, starym mamom ;)

Gość IGAAA00
aha... odpowiadając już na Wasze pytanie "dlaczego niestety?" Odpowiadam... wolę jak to robi mąż. Moje dzioecko jest bardzo r***liwe i ja po prostu czasem się boje kąpać jak męża nie ma ;)

Gość MinkaMalinka
Ja nie wiem gdzie wy spotykacie te zaniedbane mamy bo ja widze tylko zadbane a codziennie spaceruje po parku z dzieckiem to mam okazje sie poobserwowac. Malo tego pomgłabym nawet powiedziec ze widze przesadnie jak na plac zabaw wystrojone, na wysokich koturnach, krotkie szorciki, zgrabne, czasami zbyt duzy dekolt bo potem nie maja jak sie schylic do dziecka :) bo wszystko wypada albo bieganie w tych koturnach za dzieckiem tez wyglada komicznie ale nie sa zaniedbane o nie!!! Dlugie wymalowane pazury, staranny makijaz.... czasami zastanawiam sie jak widze je o 10 rano na placu zabaw w parku kiedy one wstaja zeby sie tak wyszykowac. Mi wytarczy lekki makijaz, zawsze umyte wlosy (mimo ich dlugosci myje je codziennie), ubior raczej normlany, swobodny zeby moc sie swobodnie poruszac i biegac za dzieckiem :) tzn. np dziś: spodnie jeansowe do kolan - rybaczki, dosc obsiłe, miętowa bluzka, skorzane japonki i torebka przewieszona na biodra, na glowie wysoki kok. Chyba normlanie :). Iobowiazkowo pomalowane paznokcie na czerowwono u nog bez tego nie funkcjonuje w pelni - jestem uzalezniona od malowania pazurow.

Gość IGAAA00
W końcu jakaś normalna napisała... Ja jak idę z dzieckiem na spacer to jakoś nie mam oporów żeby założyć zwykłe szorty, bluzkę na ramiączka,tenisówki, włosy w kitkę i juz :) Ja mam zawsze pomalowane bezbarwnym lakierem paznokcie u stóp a u rąk różnie... lubię french.

Gość 22letnia mama
Mam 22 lat i jedne dziecko. Nie uważam abym była zaniedbana. Włosy ułożone,ciuchy zależy:jeansy+koszulka. Jak ciepło to letnie ciuszki. Ostatnio ćwiczę na fitnesie aby nie przytyć za dużo :) Lubię dbać o siebie. A to że czasem wpadniesz na taką to nie znaczy że wszystkie takie są :)

Gość gość
A może zaniedbana bo przy 3 dzieci nie ma czasu dla siebie. Pomyślałaś o tym?

Gość gość
Nie wszystkie mamy mają czas na fitnes nawet żeby usiąść na chwilę na tyłku jest problem z czasem (zorganizowana i wychowujaca 1 dziecko)

Gość gość
Trzeba było tyle nie robić to czas by był

Gość gość
a ty, autorko myślisz, że gdyby nie bachory, to te baby były by eleganckimi kobitkami z shellac-iem na pazurkach, w szpileczkach i ciuszkach massimo dutti? debilny temat. jak ktoś jest fleją, to jest nią i z dziećmi i bez dzieci, a żadna zadbana pani inżynier nie zacznie latać po mieście z brudnymi pazurami w klapkach z pianki za 5 zł, bo urodziła dzieciora.. "matki to.. matki tamto.."-a to są takie same kobiety jak bezdzietne, więc są wśród i mądre i głupie, chude i opasłe itd. a tu jedna "mądra" ujrzała w tramwaju grubą babę i mamy kolejny głupi temat

Gość etam....
eee ciagle te same wymowki, nir mam czasu, bo dzieci bo pranie itp. kto tu mowi o lataniu na silownie i fitness i spedzaniu tam calego dnia? dziecko to zwykla wymowka bo tak prosciej, taka jest prawda

Gość gość
Dajcie spokój, lepiej popatrzcie na facetów. Nie robią zakupów, nie gotują nie prasują nie wychodzą z dzieckiem każdego dnia na spacer, a tu brudne pazury beznadziejne włosy, stopy koszmar, ubranie często też.

Gość gość
A ja mam jedno dziecko i jestem zaniedbana i sfrustrowana,moj syn ma 7 miesiecy i jest malym terrorysta nie zostanie sam na chwile i non stop na rekach,ojciec nic nie pomaga w domu i przy dziecku chociaz obiecywal zlote gory,a w szafie markowe rzeczy wisza i nie mowie o sieciowkach tylko luksusowych markach ale nie ubiore bluzki d&g aby dziecko mi ulapralo,o makijazu moge zapomniec maly nie da sie pomalowac,codzienny prysznic to dla mnie luksus,ale niedlugo naszczescie ide do pracy,a dziecko z niania

Gość gość
powiedzieć coś o grubasach, to od razu - że to może wynikać z choroby... A ileś to procent tych wszystkich spaślaków dotyczy?? Wymówki!!!

Gość gość
Wiecie że do higieny osobistej zalicza się aktywnośc fizyczna oraz dieta? Osoby otyłe z definicji prowadzą niehigieniczny tryb życia czyli są zaniedbane. Jedzenie śmieciowego żarcia jak i brak aktywności ruchowej to brak dbałości o higienę, więc tak, osoby otyłe są zaniedbane!

Gość gość
ale klepiecie ,mam w pracy dziewczynę przy sobie ale dużo jej , jak sama mówi lubi zjeść ale śmieci nie je ,gotuje pysznie bo kiedyś nas zaprosiła na poczęstunek ,widziałam jej fotki z przed lat to laska nie nie z tej ziemi ,potem zaczęła się leczyć i dalej sie leczy i ciałka dostała ,ale jest zadbana ,zawsze fryzurka,paznokcie zrobione i super się ubiera ,naprawdę babka jest extra .aktywnie spędzają czas z mężem ,żeglują ,grają w tenisa ,dodatkowo ona codziennie wyciąga mnie na rower a w dodatku oboje jeżdżą po całej europie motorami bo taką mają pasję .ale na razie póki się leczy nie ma szans na schudnięcie .Więc nie jedna chudzina tak żyje ,i tak wygląda .A najważniejsze że dziewczyna jest dobra ,srce by oddała drugiemu człowiekowi ,ma z***bisty charakter i to jest najważniejsze a nie jakieś tak kilogramy .A ty durna autorko widząc taką kobietę to powinnaś jej współczuć a nie obgadywać bo różne w życiu bywa ,nie każdego stać na nowe jeansy ,super bluzki i takie tam ,może ona dobrze wychowuje swoje dzieci i w przyszłości nie będą takimi pustakami jak ty ,oceniając ludzi po wyglądzie .